PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Pola_91 wrote:No mam nadzieję, że ten Bromergon mi pomoże:(
Czuję się dzisiaj okropnie słabo, brzuch bolał po wstaniu z łóżka dość nieprzyjemnie, ale na szczęście nie było przy tym skurczy jak to zawsze przed okresem. Dzisiaj biorę ostatnią dawkę duphastonu. Test mam zrobić jutro, ale na moje nic nie wyjdzie bo jutro jest 28dc, a ja cykle mam ok 33 dniowe.
Dziś termin spodziewanej @, jutro idę na powtórzenie bety, mam nadzieję, że rośnieIgor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
wianna wrote:Ja mam cykle średnio 32 dni, w 28 dc wyszła mi na teście blada kreskówka, w 30 dc zrobiłam betę wyszła 20,6, także może coś już wyjść delikatnego u Ciebie bardzo Ci tego życzę
Dziś termin spodziewanej @, jutro idę na powtórzenie bety, mam nadzieję, że rośnie
A bolał Cię trochę brzuch tak jak na okres zanim zrobiłaś test?Staramy się o dwie krechy od maja 2015r
październik 2015r. badanie nasienia - bez zastrzeżeń
grudzień 2015r. TSH, FT3, FT4 - bez zastrzeżeń
styczeń 2016r. HSG - jajowody drożne
styczeń 2017r.- laparoskopia - usunięcie ognisk endometriozy
AMH - 5,06
kwiecień, maj IUI
czerwiec Lametta 1x1 -
Pola mnie w sumie już od po owulacji bolało, a w dni spodziewanej @ ból brzucha był duży, wzięłam nopspe. Potem kłucia jajników codziennie, wieczorem najbardziej, ale rano też potrafiło dokuczyć. No i skurcze podbrzusza, takie ciągnięcie, to macica się powiększa.
-
nick nieaktualnyPola_91 wrote:Ja rozczarowanie najgorzej przechodziłam w początkowych miesiącach. Płakałam z bezradności. Później okazało się, że szwagierka jest w ciąży i tym się dobiłam jeszcze bardziej.
Jednak doszłam do w wniosku, że to nic nie da i w końcu do mnie uśmiechnie się szczęście w swoim czasie Rodzina mi powtarza, że to będzie najdłużej wyczekiwane, najkochańsze maleństwo. To mnie buduje
Dobrze, że masz takie wsparcie ja też od wielu osób słyszałam, że najgorzej to właśnie tak się nastawić, lepiej dać sobie na luz.
Ja samej sobie nie mogę się nadziwić, bo jeszcze z pół roku temu nie myślałam poważnie o dziecku. Mąż coś tam wspominał, rozmawialiśmy o tym, ale nie planowaliśmy. Aż tu nagle bach i mnie wzięło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2016, 12:03
-
Pola_91 wrote:A bolał Cię trochę brzuch tak jak na okres zanim zrobiłaś test?Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm
-
Mia13 i wianna dzięki Pozostaje mi poczekać i zrobić test
Staramy się o dwie krechy od maja 2015r
AMH - 5,06
kwiecień, maj IUI
czerwiec Lametta 1x1 -
Witam Was dziewczyny ,konto na OF mam od niedawna zaczelam prowadzić swoj kalendarzyk i śledzić Wasze wpisy doszukując sie rownież odpowiedzi na niektóre nurtujące pytania ...otóż owu miałam 16 lutego bo nawet testy owu tak wychodziły...okres mam miec we wtorek 1 marca ...od kilku dni pobolewa mnie w dolnej czesci brzucha jak na okres ...nigdy tak nie miałam przed okresem ...bola piersi od zewnętrznej strony..plecy z dołu a wczoraj będąc z mężem na zakupach o mało nie zemdlałam ..jak mam to interpretować skad te objawy jest to 12 dzien po owu ..czy moge byc w ciazy ?a i jeszcze jedno do dzis mam tempke 37
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Taki biały śluz z nitkami miałam w tamtym cyklu i niestety nie zaciążyłam ale u Ciebie trzymam kciuki. Też najpierw był wodnisty śluz, potem takie nitki... I mam tak teraz.
Jak wam pisałam czuję jajnik już dłuższy czas, we czwartek chce dostać się do mojego gina aby zobaczył, może mam cyste lub zapalenie...
Teraz leżę z wysoką gorączką.... Ech
-
Mia ja czuję się dobrze, a nawet bardzo dobrze. Mam dobry humor bo dziś przyszła @ Sama nie wierzę, że to napisałam. Po prostu ulżyło mi bo bałam się, że te torbiele po niepękniętych pęcherzykach mogą przedłużyć cykl. Moja "kochana" małpa przyszła jak w zegarku Ja dziś wzięłam ostatni antybiotyk. Za 2 weeksy pójdę zbadać mocz. Mam nadzieję, że dzięki antybiotykowi i sreberku w końcu wybiłam te wredne bakterie. A Ty jak się czujesz? @ się u Ciebie rozkręciła? Działacie z mężem w tym cyklu?
Pola zaciskam kciuki i chcę usłyszeć od Ciebie jutro dobre wieści
Gosica wydaję mi się, że Pregnyl jako tako nie zaszkodzi. Jednak moim zdaniem lekarz pospieszył się z tą decyzją. Może u Ciebie same pęcherzyki ładnie pękają. Powinnaś mieć jeden monitoring bez wspomagaczy. To Ci da pełny obraz.
Nika spokojnie możesz jutro zatestować Życzę dwóch kreseczek!
zxc a długie masz cykle? Kiedy termin @?
Shantelle taki ciągły ból jajników to na pewno nic dobrego. Kiedy ostatnio miałaś usg? Może jakaś torbiel się utworzyła? Oby nie. Życzę zdrówkaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2016, 22:57
Nied.tarczycy, Hashi, niskie AMH (0,28), wysokie FSH, MTHFR a1298c hetero i PAI hetero, endo IV st.:
1).24.04.19r. I Laparo --> 09.05. --> Visanne START/półroczna kuracja)
2). 03.10.19r. II Laparo
15.05.2013r. córka Maja ❤️ (ciąża naturalna)
Moje ANIOŁKI:
1. Po dwóch latach starań- ICSI - Michalinka 8/9tc (10tc - 09.09.17r.)
2. Po trzech latach starań naturalny cud - Marcelinka 7/8tc (11tc - 25.08.18r.)
02.11. 18r.- transfer śnieżynki (3-dniowy zarodek)
29.09.20r. - rozpoczęcie procedury z KD (Eurofertil/Ostrawa)
13.10.20r. - mamy dawczynie/początek stymulacji
28.10.20r. - mamy trzy blastki ❄❄❄
18.11.20r. (11:30) - transfer jednego ⛄ / dwie śnieżynki na zimowisku
22.11.20r. - dwie kreseczki na teście (4dpt) 🥰/Beta: 6dpt - 27,2/8dpt -101/14dpt - 2091/15dpt - jest pęcherzyk ciążowy (również krwiak)/27dpt - 0,62cm maluszka z bijącym 💗 (133u/min) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej, u mnie dzisiaj test negatywny. Spodziewałam się tego bo to 28dc, a cykle mam 32-33dniowe. Nie rozumiem dlaczego gin kazała zrobić test dzisiaj. Spróbuję za kilka dni o ile nie przyjdzie okres. Dzisiaj w nocy przeżywałam horror, strasznie bolał mnie okresowo brzuch, szczególnie jego środkowa część, nie jajniki. Na szczęście nie miałam skurczy, ale i tak czułam się fatalnie. Nie wiedziałam jak leżeć.Staramy się o dwie krechy od maja 2015r
AMH - 5,06
kwiecień, maj IUI
czerwiec Lametta 1x1