PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie
Mia a kiedy testujesz?
Ja tak myślę nad tymi śluzami. W cyklu kiedy się udało nie miałam żadnych śluzów, dacie wiarę? I działaliśmy w 11 dc, 13,14,15 dc i się udało. A ja wtedy tych śluzów nie miałam, jednak stwierdziliśmy że kujemy żelazo hehe.
K22 czy Ty wiesz że ja z kolei miałam w noc przed testowaniem sen, że robiłam test i był pozytywny ? Jaka smutna się obudziłam, poszłam do łazienki a tu okazało się sen proroczy hehe.
Tak mocno trzymam za Was kciuki kochane, mocno!!!!
-
Dziewczyny też mam tę kulkę, wcale się nie uspokoiłam. Ponoć kobiety, które rodziły też mogą to mieć. Jednak to mnie nie przekonuje... Chyba dzisiaj zadzwonię do mojej lekarki i się umówię na wizytę. Może uda się jakoś w przyszłym tygodniu zanim @ przyjdzie, cholera... mimo, że rodziłam szyjka mi nie pękła, nie miałam na niej szwów, więc to nie powinna być blizna..
-
Nie mam siły, objeździłam prawie wszystkie apteki i nie ma nigdzie termometru Microlife, no nie jest to złośliwość rzeczy martwych? No nie jest?
Jakiejś innej firmy (nawet nie wiem jakiej, bo interesowała mnie konkretna firma).
Zamówię na necie, bo w końcu stracę cykl na poszukiwaniach....hahaha....a nie na mierzeniu -
Shantelle wrote:Tak NelNel. Dokładnie kupiłam wybierając sobie opcję najpopularniejsze i tu jak dziewczyny pisały o marce termometru, poszłam z ciekawości zobaczyć jaki ja mam. I kupiłam nieświadomie Microfile:)
I ja chyba tak zrobię, że zaraz zamówię na necie...bo stracę tylko czas...ehhh -
skorpionek82 - szczerze mówiąc jeszcze nic nie wiadomo. Testy wskazują, że owu mogła być wczoraj albo dziś ale musisz poczekać jeszcze dwa dni, żeby zobaczyć czy temperatura podskoczy.
Po biseptolu mam takie zawroty i ból głowy, że chyba muszę zapytać kogoś co jest grane. Może jestem uczulona, chociaż już go kiedyś brałam i czegoś takiego nie pamiętam. -
Widzę, że ten termometr microlife najpopularniejszy jest. Mi babki w aptece od razu ten zaproponowały. Nel kupuj, nie czaj się
Skorpionku jeśli jutro temp podskoczy jeszcze bardziej to znak, że już po owulacji Przyłóżcie się jeszcze dzisiaj z mężem i tylko pozostanie czekanie na zielony efekt
Nied.tarczycy, Hashi, niskie AMH (0,28), wysokie FSH, MTHFR a1298c hetero i PAI hetero, endo IV st.:
1).24.04.19r. I Laparo --> 09.05. --> Visanne START/półroczna kuracja)
2). 03.10.19r. II Laparo
15.05.2013r. córka Maja ❤️ (ciąża naturalna)
Moje ANIOŁKI:
1. Po dwóch latach starań- ICSI - Michalinka 8/9tc (10tc - 09.09.17r.)
2. Po trzech latach starań naturalny cud - Marcelinka 7/8tc (11tc - 25.08.18r.)
02.11. 18r.- transfer śnieżynki (3-dniowy zarodek)
29.09.20r. - rozpoczęcie procedury z KD (Eurofertil/Ostrawa)
13.10.20r. - mamy dawczynie/początek stymulacji
28.10.20r. - mamy trzy blastki ❄❄❄
18.11.20r. (11:30) - transfer jednego ⛄ / dwie śnieżynki na zimowisku
22.11.20r. - dwie kreseczki na teście (4dpt) 🥰/Beta: 6dpt - 27,2/8dpt -101/14dpt - 2091/15dpt - jest pęcherzyk ciążowy (również krwiak)/27dpt - 0,62cm maluszka z bijącym 💗 (133u/min) -
Hej. Dawno tu nie byłam, rok no może więcej. Chciałam odpocząć od tych wszystkich wyliczeń, codziennego mierzenia temperatury i tego stresującego oczekiwania na dwie kreski na teście lub kolejnej niechcianej @. Dalej staraliśmy się o dziecko tylko bardziej na luzie. Właśnie mija 5 lat odkąd zaczęliśmy starania. Dodam, że obydwoje jesteśmy przebadani i zdrowi. Mamy jedno dziecko, o które staraliśmy się ponad 4 lata.
Mam do Was takie pytanko : czy możliwe, że 11dpo beta hcg mogła jeszcze nic nie wykryć? @ pojawia się najpózniej 27dc dziś jest 15dpo i 30dc i nic się nie dzieje, nie wiem czy to może być jednak ciąża? -
Iśka super, moje gratulacje! Teraz dbaj o siebie. Umawiaj się do lekarza, jakieś objawy ciążowe masz? Ekstra wieści!
K22 mi się Biseptol kojarzy ze słabym antybiotykiem, a co w ogóle lekarz zdiagnozował u Ciebie? Pomaga chociaż coś?
Ja się zapisałam na środę do gin, ta szyjka mnie przeraziła. Lekarka mnie uspokoiła przez telefon, że nie mam się raczej czym martwić. Idę do niej 1-3 dni przed terminem @... będę miała okazję pogadać. Strasznie przeciąga mnie po obu stronach podbrzusza, piersi bolą mocno... jak rano będą rwały i sutki też t chyba wezmę to za jeden z objawów, który towarzyszył mi przy ciążach... ehhh chcę myśleć pozytywnie.
Powiedzcie mi czy któraś z Was miała tak, że jak prawie była pewna, że się udało zaczęła panikować? Jak sobie poradzę itd? Złapałam dzisiaj taką lotkę jakąś...