PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyankaa81, Mnania25 gratulacje!
agnieszka1290 widzę po wykresie że zaczynasz kolejny cykl. trzymam mocno kciuki aby był dla Ciebie szczęśliwy i zakończył się dopiero za 10 miesięcy :*
u mnie dla odmiany pojawiła się dziś zgaga. Powitałam ją wiwatami i radością Laski nie miałam zgagi od 6 LAT! A dokładnie od... pierwszej ciąży kiedy to męczyła mnie w pierwszym trymestrze. no i jak tu się nie nakręcać... no nic, poczekam grzecznie do poniedziałku, będzie akurat 12dpo to może coś już będzie widać na sikańcu...
agnieszka1290, Mania25, Maja84 lubią tę wiadomość
-
White Bunny wrote:ankaa81, Mnania25 gratulacje!
agnieszka1290 widzę po wykresie że zaczynasz kolejny cykl. trzymam mocno kciuki aby był dla Ciebie szczęśliwy i zakończył się dopiero za 10 miesięcy :*
u mnie dla odmiany pojawiła się dziś zgaga. Powitałam ją wiwatami i radością Laski nie miałam zgagi od 6 LAT! A dokładnie od... pierwszej ciąży kiedy to męczyła mnie w pierwszym trymestrze. no i jak tu się nie nakręcać... no nic, poczekam grzecznie do poniedziałku, będzie akurat 12dpo to może coś już będzie widać na sikańcu... -
Ankaa mi też to pachnie ładnie
Ja za to wygadam dziś zupełnie jak przed okresem- twarz jak księżyc w pełni, czuje się napuchnieta. Do tego wczoraj podczas przytulania zauważyłam obolałe sutki. I do tego te pryszcze. także w tym cyklu owulka bardzo dziwnie u mnie przebiega. -
Agnieszka1290
przykro mi, że nie udało się tym razem.... trzymam kciuki za kolejny udany już cykl...
widziałam Twoje wyniki TSH i reszty ... dobrze że Hashimoto wykluczone
badania ok, choć TSH mogłoby być troszkę niższe - najlepiej aby było w okolicach 1 ( ale ja w poprzednią ciążę zaszłam przy TSH 2,58 ... )
Jestem z Tobą myślamiagnieszka1290 lubi tę wiadomość
niedoczynność tarczycy - euthyrox 100mg 3x w tyg i 125 mg 4 x w tyg
moje pierwsze szczęście ma już ponad 4 latka i jest wesołym łobuziakiem -
NIKA1982 wrote:Agnieszka1290
przykro mi, że nie udało się tym razem.... trzymam kciuki za kolejny udany już cykl...
widziałam Twoje wyniki TSH i reszty ... dobrze że Hashimoto wykluczone
badania ok, choć TSH mogłoby być troszkę niższe - najlepiej aby było w okolicach 1 ( ale ja w poprzednią ciążę zaszłam przy TSH 2,58 ... )
Jestem z Tobą myślami
Ale mam zamiar się umówić do lekarza endokrynologa najlepiej żeby sam zobaczył te wyniki coś dziewczyny mi pisały , że f4 mam za niskie 13 % to obliczane według kalkulatora -
Agnieszka1290
wizyta u endokrynologa jak najbardziej wskazana...
nie wiem jakie normy masz w swoim laboratorium ale trzeba skonsultować te wyniki z lekarzem... zaznacz oczywiście ze starasz się o dziecko ... bo to dla lekarza istotne...
niedoczynność tarczycy - euthyrox 100mg 3x w tyg i 125 mg 4 x w tyg
moje pierwsze szczęście ma już ponad 4 latka i jest wesołym łobuziakiem -
NIKA1982 wrote:Agnieszka1290
wizyta u endokrynologa jak najbardziej wskazana...
nie wiem jakie normy masz w swoim laboratorium ale trzeba skonsultować te wyniki z lekarzem... zaznacz oczywiście ze starasz się o dziecko ... bo to dla lekarza istotne... -
A ja nic nie czuję prócz radości...
No może coś tam w brzuchu się przelewa, ale żadnych bóli, kłucia...
Ależ się zdziwiłam jak druga kreska jak wół od razu się pojawiła;)30.11.2016 Nienarodzone dzieci nie odchodzą...one tylko zmieniają datę swojego przyjścia
na świat -
Agafia83 wrote:A ja nic nie czuję prócz radości...
No może coś tam w brzuchu się przelewa, ale żadnych bóli, kłucia...
Ależ się zdziwiłam jak druga kreska jak wół od razu się pojawiła;)
Gratuluję i życzę spokojnych 9 miesięcy !♥♥♥Foto_Anna lubi tę wiadomość
-
wiosnaachtoty wrote:Ja dziś zobaczyłam 2 wyraźne kreski - nie muszę komentować jak się cieszę. Gdyby nie spóźniający się okres i podwyższona temeratura to niegdy bym się nie domyśliła bo nie mam żadnych innych objawów.
Aaagata85 lubi tę wiadomość
30.11.2016 Nienarodzone dzieci nie odchodzą...one tylko zmieniają datę swojego przyjścia
na świat