Zabija mnie ciekawość
-
WIADOMOŚĆ
-
Oleczka94 wrote:U mnie krwawienie sie rozkreca. No nic. Czekam na wyniki tsh ft4 i proga z niedzieli.
Oleczka a odkładać starania na ten miesiąc żeby organizm doszedł do siebie czy postanowiłeś działać od razu? -
Angelika:) wrote:Magdoczka, przyszla @ niestety, z reguly mialam cykle od 25-29 dni, najbardziej rekordowym cyklem byl cykl 23 dni (najkrótszy) oraz 30 dni (najdłuższy, ale w nim bolał mnie brzuch jak na miesiączke przez kilka dni), od kiedy zaczelam nowa prace mialam cykle 25-26 dni, juz kilka miesiecy, objawów przedmiesiaczkowych też jakoś nie mam, jedynym jest ból podbrzusza, ale ten typowy, ten był natomiast całkiem inny, ale no cóż, tego miesiąca już nie zmienię.. dziękuję za odpowiedzi :*
Ja zaszłam w cyklu, który miał być rzekomo bezowulacyjny, a okazało się, że owulacja się przesunęła
W każdym razie powodzenia w następnym cykluAngelika:) lubi tę wiadomość
-
werka93 wrote:Napisz jak będziesz mieć już wyniki
Oleczka a odkładać starania na ten miesiąc żeby organizm doszedł do siebie czy postanowiłeś działać od razu?10.09.2019 Marcel -
Oleczka94 wrote:Robie miesiac przerwy na starania. byc moze ta ciaza byla za szybko i dlatego teraz sie nie spiesze. z reszta teraz rodzina na swieta przyjezdA, potem ja do Pl. Wiec.minie mi szybko. Badania wizyty u gina, jakos to bedzie .
A tak z innej beczki dziewczyny to jak przygotowania do świąt? Jak je spędzacie? :* -
werka93 wrote:Może to i dobrze, wszystko się tam ładnie unormuje i będzie później łatwiej
A tak z innej beczki dziewczyny to jak przygotowania do świąt? Jak je spędzacie? :*
A Ty? Werka a czemu rodzisz sama? Malz sie boji?
Mam wyniki. Kretyni zapodziali gdzies moj wynik progesteronu, nooo poprostu....
Tsh 1,170 mIU/L
Ft4 18,9 pmol/L przedzial od 12,4 do 20,4.
To bylo robione jak jeszcze mialam bete w organizmie. Jest okej?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2018, 12:51
10.09.2019 Marcel -
Oleczka94 wrote:Ja z rodzina. Przylatuja do Uk, a potem do Polski
A Ty? Werka a czemu rodzisz sama? Malz sie boji?
Mam wyniki. Kretyni zapodziali gdzies moj wynik progesteronu, nooo poprostu....
Tsh 1,170 mIU/L
Ft4 18,9 pmol/L przedzial od 12,4 do 20,4.
To bylo robione jak jeszcze mialam bete w organizmie. Jest okej?
Wg mnie wyniki super, jeśli chodzi o tarczycę to nie masz się o co martwić -
werka93 wrote:My w tym roku jedziemy wszyscy na wigilię do moich rodziców włącznie z moimi tesciami, bratem męża, jedzie nawet nasz piesek także będzie nas sporo
Wg mnie wyniki super, jeśli chodzi o tarczycę to nie masz się o co martwić10.09.2019 Marcel -
agniecha2101 wrote:Nasz Marcelek przyszedł na świat 8.12 o 10.52 3650g, 54 cm, 8/10 pkt
Poród zakończony CC.
Czas strasznie szybko ucieka i nie było kiedy nawet napisać.
Marcelek pozdrawia znad cyca
To wspaniale!! Duzo zdrówka dla Was :* gratulacje!!!agniecha2101 lubi tę wiadomość
17.05.2018 - AMH - 0,946 ng/ml
20.04.2019 - Aniołek 13 tc ❤️
25.09.2019 - II
25.05.2020 - Leon 💙
11.08.2021 - II
13.04.2022 - Iga ❤️ -
Cześć dziewczyny. Ciężko znaleźć chwilę 19.12.2018 urodzilam sn slicznego synka po 9,5 h od odejścia wód. Z czego 6 h rozwarcie na 3 cm, a w pół godziny po podaniu zzo rozluznilam się i było już 9 cm Tak więc urodziłam w 37 tc +4 dni. Synek 3 kg, 53 cm wagi. Jest cudowny, dziś rozrabia, moje cyce nie wyrabiają
-
Magdoczka wrote:Cześć dziewczyny. Ciężko znaleźć chwilę 19.12.2018 urodzilam sn slicznego synka po 9,5 h od odejścia wód. Z czego 6 h rozwarcie na 3 cm, a w pół godziny po podaniu zzo rozluznilam się i było już 9 cm Tak więc urodziłam w 37 tc +4 dni. Synek 3 kg, 53 cm wagi. Jest cudowny, dziś rozrabia, moje cyce nie wyrabiają
Gratulacje, dużo zdrówka dla Ciebie i małego :** super, że tak szybko poszło
Teraz możecie cieszyć się sobąMagdoczka lubi tę wiadomość
-
Magdoczka wrote:Cześć dziewczyny. Ciężko znaleźć chwilę 19.12.2018 urodzilam sn slicznego synka po 9,5 h od odejścia wód. Z czego 6 h rozwarcie na 3 cm, a w pół godziny po podaniu zzo rozluznilam się i było już 9 cm Tak więc urodziłam w 37 tc +4 dni. Synek 3 kg, 53 cm wagi. Jest cudowny, dziś rozrabia, moje cyce nie wyrabiają
Gratuluję!!!! Wszystkiego dobrego dla Was !!:*Magdoczka lubi tę wiadomość
17.05.2018 - AMH - 0,946 ng/ml
20.04.2019 - Aniołek 13 tc ❤️
25.09.2019 - II
25.05.2020 - Leon 💙
11.08.2021 - II
13.04.2022 - Iga ❤️ -
Dziewczyny może Wy mi pomożecie? Czy tu jest w ogóle szansa na ciążę? Żadnego spadku nie było, to plamienie w 9 dniu to chyba za szybko na implantacyjne? Boję się testować, bo nie chce zobaczyć bieli. Z objawów to tylko piersi bardziej twarde i trochę mnie bolą ale to też może być objaw @..
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e9c84bcf36a9.pngWiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2018, 12:11
-
_mamofaza wrote:Dziewczyny może Wy mi pomożecie? Czy tu jest w ogóle szansa na ciążę? Żadnego spadku nie było, to plamienie w 9 dniu to chyba za szybko na implantacyjne? Boję się testować, bo nie chce zobaczyć bieli. Z objawów to tylko piersi bardziej twarde i trochę mnie bolą ale to też może być objaw @..
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e9c84bcf36a9.png
Powodzenia! -
_mamofaza wrote:Myślałam o niedzieli, żeby sobie nie zepsuć wigilii. Na prawdę dobrze wygląda ten wykres? O niczym innym nie myślę tylko czy się udało czy nie. Nie ma nic bardziej stresującego od okresu starań i pierwszego trymestru.
Dzięki za nadzieję
A który to cykl starań?
Może akurat będzie prezent pod choinkę
-
Piąty cykl w pierwszym się udało ale jeden dzień się cieszyliśmy i niestety straciliśmy te dzidzię.
Tak się mega stresuje, bo to już ostatni cykl, w którym się staramy. Jak teraz się nie uda to odpuszczamy. W październiku ślub siostry, na którym mam być świadkową. -
Magdoczka lubi tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙