Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLemurek27 wrote:puszczałam Chodakowską i... jej 6 czy 7 min filmiki tak mnie rozłożyły, że padłam na dywan i śmiałam sama z siebie .... no cóż nade mną musi ktoś trzymać bata eh ta moja samodyscyplina zostawia wiele do życzenia...
ja pierwszy raz jak z nią ćwiczyłam wytrzymałam do 32 min i matka się na mnie zaczęła drzeć, że zaraz mi serce stanie i mam natychmiast przestać
no a tak niewiele mi brakło do końca.. później już z każdym treningiem jest lepiej.. staram się ćwiczyć 45 min dziennie czasem dłużej ale to rzadko.. wole ćwiczyć niż biegać.. chociaż czasem też biegam
NIE ma co się poddawaćWiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2014, 20:05
Lemurek27, Malinka32, gosia86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalinka32 wrote:Hmm ja tez chcialam zaczac biegac, ale irytuja mnie skaczace cycki...
ale teraz wakacje trza wziac sie w garsc...
na prawdę z czystym sumieniem polecam na początek skalpel II.. nie ma przy tym zadyszki niczego, a mięśnie pracują
Malinka32 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalinka32 wrote:Czyli gwarantujesz, ze sie nie zasapie i nie zejde na zawal.... no bo ja starsza pani juz
zawsze to cos
ja jak zaczynałam i łapałam zadyszkę to po prostu się zniechęcałam i na drugi dzień się nawet do ćwiczeń nie pchałam.. dlatego uważam że dobór pierwszych ćwiczeń jest bardzo ważny i polecam z czystym sumieniem skalpel II
gosia86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzarnaa94 wrote:Widzę że forum wróciło do łask, bo nikogo nie ma na skajpaju
Co do ćwiczeń: Ja 2 razy poćwiczyłam z Chodakowską i odpadłamA dupa rośnie
mnei killer wykańczaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2014, 20:32
-
No mi dzisiaj do relaksu daleko, chyba że zaraz wskoczę do wanny
Ogólnie niezbyt dobry humor mam przez mojego brata... Ale laptopa sobie kupiliśmy dziś na pocieszenie bo tamten już wysiadał -
nick nieaktualny
-
Ja dzis z malzem i dziecmi pojechalismy na rowery.... 40 km... swieto rowera w lasach kozlowieckich..... zrobilismy trudniejsza trase... potem jeszcze 13 km do domku.... myslalam, ze dzieciaki nie dadza rady, ale spisaly sie bez jeczenia....
taki niedzielny relaks....
gosia86 lubi tę wiadomość
9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie... -
mój P ogląda Włatcy móch i właśnie mówią do Czesia co by chciał dostać na I Komunie a on mówi, że nic = bo śpiewa psalm - ale Czesiu przecież nic nie słychać! a on na to: "przecież ja śpiewam psalm sobie tam w środku, w Czesiu" - to jest tak jak ja ćwiczę heheheh tak sobie w środku w Ewelinie
Amy, Malinka32, Czarnaa94, gosia86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny