2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ruda, a ile ma Twoja szyjka?
U mnie weekend baaaaardzo leniwy całą niedzielę przeleżeliśmy w łóżku, a w sobotę po obiadku byliśmy u teściów.
Mój mąż mi gada cały czas, że strasznie mu się podobam z brzuszkiem i że ślicznie wyglądam 😻
Bardzo rzadko gada takie rzeczy, więc tym bardziej mam lepszy humor
Przytyłam póki co 4kg, a jak u Was?werni, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ruda dobrze ze juz lepiej z ciśnieniem.
Kasia hehe moj maz to tez mi mowil ze super wygladam i nie moglam się od niego odpedzic -
Czesc ...
U Mnie w porzadku , wlasnie leze przy herbatce i ogladam Harrego Pottera na HBO Maz sprzata w szafach ubrania i posciele sklada z prania . Pranko sie pierze , barszczyk bialy sie gotuje . Na dworze zimno ale slonecznie , przeszla wichura nocna na szczescie i tak ooo . Maly moj u siostry siedzi , niedlugo do domku wroci i tyle ... weekend byl nudny jak nie wiem . Maz codziennie robil od 6 do 18 , przychodzil i zaraz do spania takze nudno na maksa .
Urodziny ma 14.12 ( sobota ) wiec upieke jakies ciacho prezent mam , dobry obiadek zrobie i tyle . Nic wiecej
Fajnie , musicie dobrze faktycznie wygladac z brzuszkiem . Ja mam wiecej tluszczu niz brzucha wiec jestem ulana kluska takze moj maz nie mowi mi takich rzeczy i nie dziwie sie .
Ja mam na plusie 20,5 kg dokladnie .werni lubi tę wiadomość
-
I dobrze
Jutro moj ma wolne to pojedziemy na stare miasto zobaczyć choinke i wystroj. Uwielbiam taki klimat przedswiateczny. Jarmarki grzance.ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
werni wrote:I dobrze
Jutro moj ma wolne to pojedziemy na stare miasto zobaczyć choinke i wystroj. Uwielbiam taki klimat przedswiateczny. Jarmarki grzance.
Ja juz klimacik swiateczny w domu tworze hehe -
nick nieaktualnyDziewczyny, wyszła mi w wymazach ureaplasma ona jest odpowiedzialna za tą moją skracjącą się szyjkę!
Dzięki Bogu jestem z tym w szpitalu, bo jak czytałam o powikłaniach to włos się jeży! Chociaż wciąż to szpital...
Lekarz dzisiaj mi oznajmił, że jutro na czczo zaczynamy z nią walczyć antybiotykiem, więc pobyt all invlusive wydłuża mi się o kolejne 6 dni.
Zwariuję.
Agata, podeślesz mi tę liste kosmetyków dla malucha, powoli będę kupować i chcę ją przekazać mężowi.
Awatar cudo ❤️ taki święteczny, oby dane mi było święta spędzić w domu.
Ryczeć mi się chce, dopada mnie kryzys pobytu w szpitalu, dzisiaj jest dzień siódmy 😢 -
Sluchaj lepiej , ze jestes w szpitalu niz w domu w niewiedzy . Tam nie daj Bog by sie cos zlego zaczelo dziac i byloby za pozno na dzialania . Pobyt w szpitalu to nic przyjemnego niestety ale musowe czasem . Nie placz , na swieta napewno bedziesz w domu i to pelna werwy . Mialam kiedys ureaplasme i to naprawde szybkie gowno do wyleczenia . Antybiotyk i tyle . Przejdzie szybciorem .
Podesle ale pozniej badz jutro do poludnia wysle . :*
-
nick nieaktualnyJasne, wyślij mi jak będziesz mieć chwilkę czasu, mi się nie śpieszy, ale napisałam to jeszcze za pamięci.
A zapomniałam się spytać lekarza, czy może to mieć i mój mąż, bo w sumie skoro wcześniej regualrnie ze sobą współżyliśmy, dzisiaj wypadło mi z głowy. -
Tez wariowalam w szpitalu przed i po porodzie.
Polecam linomag zielony i różowy do smarowania niemowlakow.
Pampersy i produkty z babydream.
Maść majerankowa przy katarze.
Krople do nosa disnemar baby i nasivin baby.
Octenisept przy oczyszczaniu pepuszka.
Sól fizjologiczna
Gaziki jałowe do oczyszczania oczek i nie tylko.
Bawełniane waciki
Ja jeszcze kupilam na gemini zapachowe woreczki z baby ono
Mam tez syrop przeciwbolowy paracetamol hasco i czopki
Parafina do oczyszczania uszek -
RudaMaruda25 wrote:Jasne, wyślij mi jak będziesz mieć chwilkę czasu, mi się nie śpieszy, ale napisałam to jeszcze za pamięci.
A zapomniałam się spytać lekarza, czy może to mieć i mój mąż, bo w sumie skoro wcześniej regualrnie ze sobą współżyliśmy, dzisiaj wypadło mi z głowy.