"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLago wrote:no i takie wody to ja rozumiem, a nie Woda Truskawkowa Zywiec.....fuj. Nie rozumiem matek, ktore daja to gowno do picia swoim dzieciom, a widze to nagminnie jak dzieciaki ciagna chemie z butelek....masakra
a zapomnialam Wam powiedziec, ze w tym cyklu testuje lezenie na brzuchu po serduszkach. Jak pojadziala to jade do Bydzi wycalowac Ahmeda hahahahhaha
Ja z żywca wolę jabłuszkowąhehe ale postanowiłam coś pokombinować właśnie z tymi pomysłami
A co kazał Ci leżeć na brzuchu??? Już nogi do góry to przeszłość?Lago lubi tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:Ja z żywca wolę jabłuszkową
hehe ale postanowiłam coś pokombinować właśnie z tymi pomysłami
A co kazał Ci leżeć na brzuchu??? Już nogi do góry to przeszłość?
hahahahhaha noooo, bo mam tylkozgiecie i powiedzial, ze wtedy na brzuhu trzeba. Byle tylko ktos nie wymyslil. zeby na belce przy suficie wisiec na nietoperza, hahahahKarolina2787, Posok82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLago wrote:hahahahhaha noooo, bo mam tylkozgiecie i powiedzial, ze wtedy na brzuhu trzeba. Byle tylko ktos nie wymyslil. zeby na belce przy suficie wisiec na nietoperza, hahahah
hahagłową w dół i niech mężuś zasuwa i się męczy a Ty tylko oddychaj,oddychaj
hehe już wyobraźnia działa. Teraz to co nowe taktyki wymyślają no
Lago, Posok82 lubią tę wiadomość
-
hej
uzupelnia braki potasu i magnezu aspargin dostępny bez receptykarolinko odstaw cole. .
czekam niecierpliwie na wyniki twoich badan
podczytuje was troszkejeszcze kilka dni i wracamy ; ( a chętnie bym zostala. .
na 16 gin hyhyhyKarolina2787 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:hej
uzupelnia braki potasu i magnezu aspargin dostępny bez receptykarolinko odstaw cole. .
czekam niecierpliwie na wyniki twoich badan
podczytuje was troszkejeszcze kilka dni i wracamy ; ( a chętnie bym zostala. .
na 16 gin hyhyhy
No bez Ciebie Gadułko nasza jest tu tak pusto i nikt nic nie wiehihi nasza lekarko wracaj do nas
Czyli kupię dziś ten asparagin
Dzięki kochana :* Cole won mówisz?
ech ciężko będzie...
Moje wyniki mają być po 15 oprócz tego 17-OH progesteronu -
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:To też bd leżeć na brzuhu
haha a Gadi czy jod w tabletkach można od tak sobie zacząć łykać czy może zaszkodzić?
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny mam wyniki:
FSH: 8,91 normy:2,5 do 10,2
PRL:26,18 normy:2,8 do 29,3
LH:6,14 normy:1,9 do 12,5
Testost:63,01 normy:14 do 76
17-OH Progesteron ma być później albo jutro
MasakraFSH mogłoby być niżej, PRL podwyższona a testosteron to już nie mówię chyba staje się facetem
nie dziwne że nie możemy mieć dzieci no bo jak facet z facetem
-
karolina wszystko masz w normach prl tez .. nie jest wcale zle ..
u mnie widac tylko pecherzyk.. jeszcze bez zarodka.. wiec nie wiem heh no i przez chwile widziala 2 pecherzyki ale mowi ze jeden sie wchlonieNats lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:karolina wszystko masz w normach prl tez .. nie jest wcale zle ..
u mnie widac tylko pecherzyk.. jeszcze bez zarodka.. wiec nie wiem heh no i przez chwile widziala 2 pecherzyki ale mowi ze jeden sie wchlonie
Martwi mnie najbardziej ten testosteron bo prl łatwo zbić ale na niego trza brać hormony
Gadi a może się nie wchłonie i będą bliźniakiWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2016, 19:52
-
Karolina2787 wrote:nie dziwne że nie możemy mieć dzieci no bo jak facet z facetem
hahahahahhahaah sorry Karola ale mnie to rozbawilocos Ty, no przeciez masz w normie, a ze troche wysoko no to co? Mysle ze nie masz sie czym przejmowac
Karolina2787 lubi tę wiadomość