My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
a ja nie mam winaaa!!!! chyba będę musiała do żaby skoczyć pod pretekstem spaceru z psiurem
no dziewczyny, przecież od dawna wiadomo, że mężczyźni kochają zołzyWiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2014, 22:12
Nenaaa, Krokodylica, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
Zdrówko Anuśka, nic się nie martw To jest Twój pierwszy cykl po odstawieniu antyków? Ja to nie wiem jak to wygląda bo nigdy nie odstawiałam ale może być różnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2014, 23:16
-
Powiem Ci Nenaaa, że po pierwszym odstawieniu tabsów(brałam je z6lat żeby uregulować cykle) czekałam 3 lata, a jak zaczęłam podejrzewać że jestem w ciąży to pobiegłam do lekarza, który w 5 tyg. ciąży zrobił mi usg i powiedział że jest w macicy jakiś torbiel, ale za 3500zł on mi go szybko usunie. Całe szczęście że nie dysponowałam kasą wtedy. Po 2 tygodniach płaczu postanowiłam iść do innego lekarza i tam na usg zobaczyłam serducho mojej córy :)Teraz brałam tabsy przez 6m-cy i słyszałam że po takim czasie jest prawdopodobieństwo zajścia. We wtorek idę do lekarza i zobaczymy co powie. Ale się rozpisałam
-
Cześć Kobietki
Anuśka, niezłe przeboje z tym lekarzem. Co za typ! Ciekawe czy faktycznie nie widział ciąży, czy widział ale za wszelką cenę chciał od Ciebie wyciągnąć kasę... Szkoda słów. Dobrze, że tak to się skończyło i skonsultowałaś z innym lekarzem. Temp. dziś u Ciebie znowu podrosła
Miłego dnia Niewiasty -
Anuśka wrote:Powiem Ci Nenaaa, że po pierwszym odstawieniu tabsów(brałam je z6lat żeby uregulować cykle) czekałam 3 lata, a jak zaczęłam podejrzewać że jestem w ciąży to pobiegłam do lekarza, który w 5 tyg. ciąży zrobił mi usg i powiedział że jest w macicy jakiś torbiel, ale za 3500zł on mi go szybko usunie. Całe szczęście że nie dysponowałam kasą wtedy. Po 2 tygodniach płaczu postanowiłam iść do innego lekarza i tam na usg zobaczyłam serducho mojej córy :)Teraz brałam tabsy przez 6m-cy i słyszałam że po takim czasie jest prawdopodobieństwo zajścia. We wtorek idę do lekarza i zobaczymy co powie. Ale się rozpisałam
O masakra co za lekarz!!!! Skopałabym mu dupę !!! -
Tamka wrote:a ja nie mam winaaa!!!! chyba będę musiała do żaby skoczyć pod pretekstem spaceru z psiurem
no dziewczyny, przecież od dawna wiadomo, że mężczyźni kochają zołzy
Hehe Tamka ja mam kosmiczne zapasy wszelkich trunków po weselu. Zostało tego mnóstwo. Ma się zmarnować to popijam. :PPPTamka lubi tę wiadomość
-
Nenaaa wrote:Kto ma łatwy Krokuś...mój biedny M. ma już zagwarantowane miejsce w niebie, tylko z tego powodu, że ze mną wytrzymuje
Ale seks na zgodę jest faaajnyy :PPPP
Mój małż pojechał na rozpoczęcie sezonu na motocyklu, ja nie pojechałam ze względu na moje problemy z pęcherzem z ostatnich dni. Nie chcę sobie narobić "biedy", żeby mnie nie przewiało jeszcze bardziej. Ale żal mi tyłek ściska, nie powiem. -
Hahahaha wyczułaś mnie :PPP
Aż mi małż powiedział co ja tak tylko seks i seks. :PPPP
Sam powiedział że po ślubie weźmie mnie w obroty to teraz niech dotrzyma słowa :PPP
Poza tym OF nie wyznaczyło mi owulki, więc trzeba być ciągle przygotowanym. :PPPNenaaa, Tamka lubią tę wiadomość
-
Witajcie dziewczynki u nas dzisiaj ładna pogoda, a u mnie bóle @ ale nie duże jeszcze, ale parę dni do @ jest to jeszcze wszytko może się zdarzyć
Sprawdzałam na wykresie i tak jak Nenaa mówiłaś jak wyrzuciłam ten test owulacyjny z tego wykresu to wyznaczyło mi Owu na 15 dc i nie wiem czy tak zostawić, bo tak to się tylko nakręcam że to już 13 dpo, ah z tymi wykresami Miłej niedzielki kochane -
justta wrote:Witajcie dziewczynki u nas dzisiaj ładna pogoda, a u mnie bóle @ ale nie duże jeszcze, ale parę dni do @ jest to jeszcze wszytko może się zdarzyć
Sprawdzałam na wykresie i tak jak Nenaa mówiłaś jak wyrzuciłam ten test owulacyjny z tego wykresu to wyznaczyło mi Owu na 15 dc i nie wiem czy tak zostawić, bo tak to się tylko nakręcam że to już 13 dpo, ah z tymi wykresami Miłej niedzielki kochane
Wiesz na dobrą sprawę nie ma znaczenia jak zaznaczysz, teraz to i tak pozostaje tylko czekać co będzie
A wygląda ładnie! -
dzień dobry!
Anuśka, to tak jak u mojej ;przyjaciółki, której zdiagnozowali "torbiel" i "mięśniaka", torbiel okazała się ciałkiem żółtym, a mięśniak maluchem, który właśnie się rodzi, może nawet w tym momencie. To jest dla mnie niewytłumaczalne po prostu! obić takiemu lekarzowi twarz, to mało!!
po wino wczoraj nie dotarłam, za to wrąbałam całą paczkę chipsów i mam wyrzuty sumienia teraz
a obudziłam sie z dwiema filozoficznymi myślami - skąd się biorą skoki temperatur w pierwszej fazie skoro hormonem termogennym jest progesteron, który pojawia się w II fazie?
i jak to możliwe, że niektóre babki mają plamienie implantacyjne, a inne nie???
zostawiam Was z tymi przemyśleniami i idę robić śniadanie, bo nam się trochę później dzień zaczął, tzn zaczął wcześnie ale wygramoliliśmy się z łóżka trochę późno -
Ja również życzę Wam miłego dnia i uciekam do kościoła, do rodziców, a potem przynajmniej na krótką przejażdżkę na moto bo przecież nie zniosę!
PS.
Zadałam pytanie na innym temacie ale brak odpowiedzi. Jest tu ktoś z PCO? Zrobiłam sobie test owulacyjny i wyszedł pozytywny. Ale gdzieś czytałam że u dziewczyn z PCO testy owulacyjne świrują i pokazują co im się podoba. Ktoś coś na ten temat wie? -
Oj Tamka ja takie myśli mam non stop nie kumam tej temperatury ani tego dlaczego od owulacji (też bolesnej) cały czas czuję jakby mnie ktoś kopnął w brzuch... Strzyka coś, kłuje, boli jak na @ i generalnie parszywie się czuję Oby do wtorku. Idę do dobrego (podobno) lekarza i ciekawam co mi powie