My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Szkoda tylko że muszę odpuścić ten cykl. No ale pisałam na innym wątku - nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Poszłam do tego lekarza tylko na USG a on się mnie wszystko wypytał, i przypisał mi od razu Clo i kazał od następnego cyklu brać i przyjść na monitoring, bo z PCO nie ma na co czekać ze stymulacją.
chmurreczkaa lubi tę wiadomość
-
Lemurek...to powodzenia w nowym, majowym, oby szczęśliwym!
Krokodyl, przynajmniej już wszystko jasne, wiesz co Ci dolega, masz leki, oby choróbsko szybciutko przeszło i zaczniecie znowu działać
Coś cichutko ostatnio u nas Mało czytania mam...lemurek lubi tę wiadomość
-
Cześć Kochane Ja powoli mam małpowe objawy ;| aczkolwiek mam nadzieje, ze u Ciebie Justa to nie one Musiałabym looknąć jak to było na wykresie Doris Nena Twój wykresik jest taki śliczny i kremowy wszystko jest na dobrej drodze Kochana no kontynuuj dobrą passe rozpoczęta przez Doris, a my spróbujemy się wkrótce dołączyć
Looknęłam - tak Doris też miała @ bóle a jest zielona kropeczkaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2014, 21:18
Nenaaa, justta lubią tę wiadomość
-
Cześć Alfetka:)
Szkoda tylko, że piękne wykresy kończą się u mnie zawsze @
W Juście nadzieja jeszcze póki co i u nowej koleżanki Anuśki też ładnie
Ty już w 22 dc, więc też końcóweczka...albo i nieWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2014, 21:36
-
Qrcze, u mnie śluz nie wskazuje na nic dobrego Ale u Ciebie - pięknie - książkowo Justa ma również bardzo ładny wykresik, no i Kochane ktoś już zaczął teraz ktoś musi kontynuować, liczę na Was dziewczyny, wystarczy co miesiac jedna/dwie a statystyki będa super ja sie śmieję, bo mój mąż ostatnio zabrał do pracy kwas foliowy i jego kolega przyznał sie że jego małżonka tez go tym faszeruje grupa wsparcia
Nenaaa, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
Byłoby fajnie, moja mama dzisiaj stwierdziła, ze nie wie jak my to robimy ze tyle sie już staramy ;| kiedyś to było prostsze ;| nie wiem z czego to wynika - stres? to czym nas faszeruja (ulepszacze w jedzeniu) i co chwile mnie ktoś pyta kiedy sie zdecydujemy na dziecko - qrcze! co to jakaś zmowa! staramy sie tylo bezskutecznie.
-
Alfetka, bez zmian póki co po wiesiołku, nie ma poprawy ale podobno u niektórych babeczek dopiero po 3 cyklach zadziałał, więc jeszcze go nie skreślam
U Justty dał dobre efekty, więc bierz KochanaAlfetka lubi tę wiadomość