Rocznik '84 stara się o dzidziusia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lili jak sama piszesz to z góry założyłaś że beda problemy. Ja przyznaje się że sama też tak załozyłam, tylko że ja z takiego powodu że kilka lat brałam tabletki antykoncepcyjne przez które poprzestawiało mi się w organiźmie. Zaczęłam drążyc temat szukać.Dowiedzialam sie przy okazji że mam guz tarczycy i piersi gdybym się nie badała to bym nawet tego nie wiedziała. Najsmieszniejsze jest to że te guzy to dla mnie mały problem wobec tego że nie mogę być w ciąży.eweline
-
Lili mam pytanie czy te przeciwciała robi się z krwi? ja nie robiłam żadnych przeciwciał ani wrogości sluzu. POdobno że to badanie ma małą wartość diagnostyczną i nie zalecił mi go do tej pory nikt choc myslałam o tym.
Czy myślałaś o in vitro refundowanym bo widzę że wspomniałaś o adopcji etap z in vitro nie wchodi u ciebie w gre?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2014, 21:37
eweline -
Dziękuję Wam dziewczyny za wsparcie!
Coś mnie zaczyna pobolewać, więc chyba jednak @ w końcu do mnie trafi. Ale i tak się uśmiecham jak Was czytam Oj dobrze mieć komu się wygadaćV.2014 I ICSI X.2014 II ICSI V.2015 III ICSI
XII.2015 IV ICSI transfer 12.12.
-
eweline wrote:czy nie myślałyście o metodach niekonwencjonalnych?np bioenergoterapia?V.2014 I ICSI X.2014 II ICSI V.2015 III ICSI
-
Kasandra wrote:witam Dziewczyny ja właśnie wczoraj skończyłam moje 30 lat 7cs o trzeciego Urwiska
8cs u mnie, ale dopiero o pierwsze;)Kasandra lubi tę wiadomość
V.2014 I ICSI X.2014 II ICSI V.2015 III ICSI
-
Milcia ja na razie na okres czekam, wtedy mogę zrobić badania i z wynikami się pokazać, na razie się nie umawiałam i dobrze bo @ się ze mną bawi w tym cyklu;)
Słyszałam od znajomej, że tam z terminami bywa różnie. Ona chyba chodziła do tej dr co Ty, mówiła że czasem miesiąc dwa czekania. Tylko ona nie miała problemu z płodnością, po prostu gin sobie tą wybrała.
Na pierwszą wizytę umawiałam się w środe i zaraz na poniedziałek dostałam termin (tylko godzina mi była obojętna). Rozmawiałam też z moim lekarzem o terminach i powiedział, że jak trzeba to zawsze będzie czas się spotkać, a jak wypadnie tak że to będzie niedziela, to w niedzielę będziemy się widziećV.2014 I ICSI X.2014 II ICSI V.2015 III ICSI
-
eweline wrote:czy nie myślałyście o metodach niekonwencjonalnych?np bioenergoterapia?
Takie jest moje zdanie ale każdy ma prawo do swojej decyzji.
My już podjęliśmy decyzje co do leczenia i raczej jej nie zmienię -
Kasandra wrote:witam Dziewczyny ja właśnie wczoraj skończyłam moje 30 lat 7cs o trzeciego Urwiska
Kochana wszystkiego najlepszego :* i zycze szybciutko upragnionego bobaskaKasandra lubi tę wiadomość
-
Happy birthday Kassandra!!! No to mamy pierwszą oficjalną trzydziestkę na tym wątku (no chyba, ze czegoś nie doczytałam)
Eweline przeciwciała robi się z krwi. Ja obecnie leczę się u kilku specjalistów naraz i każdy z nich uważa to za poważny problem, nikt nie wspomniał o wątpliwej jakości tych testów (chyba, ze masz na myśli test na wrogość śluzu, to faktycznie, ale to jest co innego). Ja mam zrobione przeciw plemnikowe, p/łożyskowe i p/jądrowe. Te dwa ostatnie niestety wymierzają w nowo poczęte życie, a nawet nie dopuszczają do jego powstania. Tak mój organizm głupio działa niestety. Podobno są dość powszechnie obecne, dlatego dziwi mnie, ze zleca się je dopiero po trzecim/czwartym poronieniu, a w przypadku staraczek wcale. Ja robiłam w Łodzi, jakby kogoś interesowały namiary.
In vitro nie wchodzi w grę ze względu na moje przekonania.Kasandra lubi tę wiadomość