staraczki w UK
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak Kat83 3 lata.Szok.Byłam już tak wkurzona kolejnym listem czy nadal chce tego gina widzieć że w końcu napisałam w odpowiedzi ze nie chce już i wtedy szybciutko mnie przyjęli.
A ciekawi mnie jaka jest cena in vitro ,jeśli prywatnie ktoś robi,orientujesz się?Konktretne starania od 2015
2 wczesne straty
2017 In Vitro -niestety bez skutku
AMH -1
2018 In Vitro KD klapa:(
2019 Badanie gdzie leży problem..
Kir AA totalny brak kirów implantacyjnych
Komórki nk
Mąż Hla C C1 -
Kat83. Ja też im dłużej patrzę na mój wykres, tym bardziej wątpię, że tym razem się uda. Testowanie zaplanowałam na sobotę za tydzień. Może dostanę tego dnia @ i nie będzie co testować. Zobaczę też jak tempka zachowa się kilka dni przed planowaną @. Nadzieję oczywiście mam.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Annie, ja akurat nie patrze na wykres, bo bylam na urlopie w Polsce Bez meza tym razem a akurat owu byla. Czekam na @
Destiny, mi powiedzieli, ze musze isc do prywatnej kliniki i ze bedzie to kosztowac okolo 3000£. Ale ja jestem w Walii, nie wiem jak u Ciebie.60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Mi gin na do widzenia powiedział że IUI kosztuje 4 tyś euro że bardziej opłaca zrobić to w Czechach.Więc in vitro pewnie 10 Tyś jak nie więcejKonktretne starania od 2015
2 wczesne straty
2017 In Vitro -niestety bez skutku
AMH -1
2018 In Vitro KD klapa:(
2019 Badanie gdzie leży problem..
Kir AA totalny brak kirów implantacyjnych
Komórki nk
Mąż Hla C C1 -
Szukałam prywatnych laboratoriów w NI ale nic nie znalazłam. Jedyne co się wyświetliło to laboratorium, które przesyła zestaw do pobrania krwi z palca do domu i odsyła się to pocztą 1st class.
Można m. in. zrobić kobiece i męskie hormony, AMH a nawet betę.
Macie jakieś doświadczenia z tego typu laboratoriami? Nie wiem czy mogę można im ufać.
Na razie nic nie będę chyba testować, ale to chyba jedyne miejsce, gdzie można betę zrobić, więc chciałabym wiedzieć czy w przyszłości warto z tego skorzystać.
nick nieaktualnyAnnie ja robilam cos takiego z laboratorium w Londynie.
Dostalam do domu zestaw do klucia sie ze szczelnym pojemniczkiem i koperta zwrotna. Maz mi pomagal pobierac krew, a jak juz bylo gotowe to po prostu wrzucalam to do skrzynki. Po okolo tygodniu mialam wyniki.
Ja szczerze mowiac zle wspominam, korzystalam kilka razy i dwa razy zdarzylo sie, ze nic do nich nie dotarlo. Innym razem bylo za malo krwi zeby mogli zbadac.
Poza tym naprawde mialam trudnosci z pobraniem odpowiedniej ilosci krwi z palca, za nic nie chciala leciec. Ale to tylko moje doswiadczenia.
-
nick nieaktualnyU mnie bylo tak, ze w tej przesylce z probka byl tez formularz do wypelnienia z danymi karty platniczej i w ten sposob pobierali oplate. Wiec jak nie dostali probki to nie placilam. A jak wyslalam za malo krwi to zabrali kase, ale oddali bez problemu, tylko musialam sie upomniec
Co do wynikow to trudno powiedziec. Raz mi wyszedl bardzo niski progesteron (mimo ze dodatkowo bralam go w drugiej fazie cyklu) i estradiol jak u kobiety z menopauza.
Nastepnym razem te same hormony wyszly super. Nie wiem czy az takie wahania mialam czy oni cos namieszali.
-
nick nieaktualnyWlasnie przeczytalam wasz watek kochane jedyne Co moge poradzic to tylko leczenie sie u prywatnych polskich ginekologow!!!!! Zbyt wiele znam histori z tutejszymi lekarzami. Kiedys nawet chcieli usanac mojej przyjaciolce 6mies. Ciaze! Bo sie pomylili. Nie zalujcie kasy!!!!. 3ymam za was kciuki.
-
Dzisiaj zaczal Mi sie urlop, cale dwa tygodnie Mam 16 dc wiec powinna juz wystapic owulacja. Ja jej nie czuje, wiec podejrzewa, ze sie spozni. Co wcale Mnie nie zdziwi, szczegolnie po tym implancie. Ale to nie znaczy,ze odpuscimy sobie starania Pozdrawiam i trzymam kciuki za Was wszystkie...
-
wlasnie wrocilam ze szpitala, bylam na wizycie kolejnej. Skierowano nas na ivf ... mam czekac na list z data wizyty. Wiec sie zaczyna u mnie dziac na powaznie... mam mieszane uczucia... boje sie cholernie ze sie nie uda
allo mrl 0%
KIR BX
PAI 1 hetero
MTHFR homo
7trf 2 ❄❄05.08.19 3BB i 4BB (10dpt 402,000 ;12dpt 1073,000;16dpt 7081,000;18dpt 17835,000) -
Stiffi wrote:wlasnie wrocilam ze szpitala, bylam na wizycie kolejnej. Skierowano nas na ivf ... mam czekac na list z data wizyty. Wiec sie zaczyna u mnie dziac na powaznie... mam mieszane uczucia... boje sie cholernie ze sie nie uda
Stiffi kiedy miałas dokładnie laparoskopię??? I jak długo chirurg zalecił Ci starania po niej???
Mozesz mi przypomńiec co zrobili Tobie podczas Laparoskopii??? I czy oba jajowody miałas drożne???Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2016, 18:57
-
Dag_Mara. Udanych staranek Urlopu zazdroszczę
Stiffi. Tylko się cieszyć!
Rozumiem Twój strach, pewnie sama bym też sie bała, ale musisz spróbować sie nastawić pozytywnie To na prawdę ma znaczenie. W zestresowanym organizmie ciąża może się nie przyjąć.
Stiffi nawet nie mow, ze sie nie uda. Ja wiem, ja bym tlukla po glowie, jak slysze "wyluzuj sie"
Ja tez sie juz dlugo staram i robilam rozne badania po drodze i wciaz wychodzi cos nie teges. Za kazdym razem sie wydaje, ze jestem na amen popsuta i im dluzej, tym gorzej. Myszka, uda nam sie, zobaczysz60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Dziewczyny i ja w to wierze mimo ze wciaz cos pod gorke:) do tej pory nie mialam hsg mimo ze juz mialam termin wyznaczony w szpitalu to jednak nie dali rady wprowadzic mi tej calej aparatury bo niby mam za waski kanal i prawdopodobnie dlatego ze nigdy nie rodzilam, maja sprobowac znowu ale musze czekac niewiadomo jak dlugo Znacie sie moze na wynikach z insuliny? mam bardzo wysoki cukier w gornych granicach natomiast niska insuline np
na czczo 2,1(2,6-24,9)
1godz po 80.9
2godz po 19.9START 2014 ;(