Staraczki z Niemiec
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo ja miewam takie bardzo rozne fazy. Generalnie zaden lekarz nie stwierdzil u mnie jakiegos konkretnego powodu nieplodnosci, moj maz tez ma bardzo dobre wyniki. I dlatego tak nam ciezko, bo gdyby chociaz jakis konkretny powod byl, to wiedzielibysmy z czym walczymy.
-
nick nieaktualny
-
Ja narazie z prl i androstedionem. Później muszę zrobić inne badania hmm oby były dobre. Muszę ta glukozę zrobić bo zwlekalam i na wątrobę i morfologię kazał mi gin endo.
-
nick nieaktualnyWiecie, dziwne, od rana mam dzisiaj bole prawego jajnika. I to takie konkretne, jakby na owulacje, ale u mnie to dopiero 10 dzien cyklu. Z CLO mam owulke tak okolo 16 dnia ale normalnie mnie dzisiaj boli. W ogole sie zastanawiam czy bez CLO mam owulacje, nigdy nie mierzylam tempki ani nie prowadzilam obserwacji, bo ilekroc zaczynalam to sie zniechecalam tymi moimi dlugasnymi cyklami.
-
nick nieaktualnyMoze i w koncu tu bedzie wysyp mam i cioc...
Krysiak hmmm bez wiekszych obserwacji trudno raczej cos wywnioskowac... Ale znam wiele przypadkow gdzie po clo jeszcze cykl czy dwa wystepowala piekna owulka takze kciuki caly czas zacisniete!
U mnie to w sumie z problemow tsh, pcos i przy tym brak owu...