Staraczki z Niemiec
-
WIADOMOŚĆ
-
Szwagierka powiedziała że po ślubie kościelnym będą chcieli się juz starać o dziecko. Mój brat wymarzyl sobie piątkę haha pewnie jej się uda szybciej zajść niż mi. Eh
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA tak na serio, to ja wiem, ze te wszystkie ciaze nie sa skierowane przeciwko mnie i ja naprawde ciesze sie z kazdej jednej ale nie umiem tego pokazac, bo czasami sie wydaje ze az tak jakby zazdrosc mnie ogarnia. Ale juz jest i tak lepiej niz jakis rok temu wiec wszystko zmierza w odpowiednim kierunku Milego dnia dziewczeta i czekam tu nas Was
-
nick nieaktualnyWerni, takie glupie pytanie ale poniewaz piszesz, ze masz jeszcze dwa czy trzy opakowania tabletek a potem zaczynasz starania... z jakiegos konkretnego powodu bierzesz te tabletki czy tak po prostu dla antykoncepcji? Sorki, nie musisz odpowiadac gdy nie chcesz ale moja ciekawosc wziela gore nade mna
-
Krysiak gin endo kazał mi brać przez podwyższony androstedion. Ale ostatnio czytalam że jedna dziewczyna zaciazyla z podwyższonym hormonami takimi jakimi ja mam, tzn. Ten androstedion i prl.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA teraz pytanie czy u Was w rodzinie ma ktos problemy z plodnoscia? Pytam bo u mnie to raczej bezproblemowo plodzi sie dzieci, juz kiedys gdzies tutaj pisalam, ze po naszym roku bezowocnych staran siostra mojej mamy spytala czy planujemy dziecko na co ja, nie skrywajac problemu, bo niby dlaczego, powiedzialam, ze gdybysmy mogli to bobasek juz bylby na swiecie. Na co uslyszalam od niej komentarz, ze jakze to, u nas w rodzinie kobieta dotknie spodni faceta i jest w ciazy. Po kilku dniach zadzwonila i przeprosila za to co powiedziala, ale potem juz nigdy wiecej nie spytala. Troche pewnie tez dlatego, ze na pytanie "jak tam?" ja nauczylam sie odpowiadac, ze dobrze.
-
nick nieaktualnyU mnie moja mama jest płodna, że po 3 dziecku zdecydowała sie na podwiązanie jajowodów...
Natomiast jej siostry maja większe problemy...
Jedna ciocia, wpadła w wieku 17 lat jak miała 18 urodziła sie moja kuzynka i jakoś 2 lata później zapragneli drugiego maluszka no ale niestety lata starań nie przyniosły efektów... dopiero po 17 urodzinach kuzynki okazało się, że ciocia jest w ciąży i krótko przed 18 urodzinami urodził się mój kuzyn (jestesmy z kuzynka w tym samym wieku) Oczywiście przez cały ten czas oczywiście ani razu sie nie zabezpieczyli, chodzili po lekarzach itp...
Druga ciocia jest bezdzietna... Ona ma bardzo zaawansowane PCOS a jej mąż ma cukrzycę i ani jednego plemnika dobrej jakości...
Oj byłam na szybkich zakupach i szykuję się powoli do pogrzebu... Idę prasować koszule i pod prysznic... -
nick nieaktualnyA moi rodzice mieli nas pięcioro wszyscy z marca tylko jedna siostra z listopada moja mama wyznawała teorie, ze najlepiej urodzić dziecko wiosna, by do lata podroslo dlatego ta środkowa siostra z listopada twierdzi, ze była nieplanowana
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 16:29
-
nick nieaktualnyMoje siostry maja obie po trójce dzieci, brat ma dwójkę. Drugi brat nie ma ale to dlatego, ze mu się życie nie ułożyło. W ogóle rodzina mega płodna moja mama miała jeszcze sześcioro rodzeństwa, czyli z nią było siedmioro dzieci. Wszyscy maja od 3 do 5 dzieci średnio, tylko najmłodsza siostra mojej mamy nie ma dzieci, ale to z własnego wyboru. Moja babcia od strony mamy dorobiła się 24 wnuków, i już 20 prawnuków a to dopiero początki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 16:35
-
byłam w sklepie a tam mnie zaczepia chłopak i się pyta czy jestem z pl to ja do niego skąd wiedziałes a on bo takie ladne to tylko z pl a ja taa. I odeszlam. Ale nie powiem Milo mi się zrobiło ja zrobilam zapiekanke makaronowa tylko czekam na mojego.
krysiak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny