Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBobitta wrote:wiem, że mierzenie temperatury w ciągu dnia nie ma kompletnie znaczenia i nie wiem po co to robie, ale w tamtym cyklu choć niższa temperatura jak w tym tym to popoluniami temperatura w tych samych granicach
merzyłam po godz 9 aby prawdzic czy rozni się poranna do wykresu no i z 37.3 skoczylo na 37.4
Mimo ze nie chodziłam ani nie wykonywałam zbytnio ruchów gdyz sobie leżeWiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 10:44
-
Poza tym im więcej słońca tym bardziej człowiekowi coś się chce. Więcej energii, lepszego humoru, entuzjazmu, pozytywnego myślenia. A tak to zimno wszędzie i gdzie tu iść. Latem to moje dziecko cały dzień na dworze, zdrowsze, bardziej dotlenione a jak przychodzą takie bure dni to pozostaje się kisić w domu, a spacer do tylko na godzinkę, góra dwie.Demeter
-
nick nieaktualnyDemeter wrote:Poza tym im więcej słońca tym bardziej człowiekowi coś się chce. Więcej energii, lepszego humoru, entuzjazmu, pozytywnego myślenia. A tak to zimno wszędzie i gdzie tu iść. Latem to moje dziecko cały dzień na dworze, zdrowsze, bardziej dotlenione a jak przychodzą takie bure dni to pozostaje się kisić w domu, a spacer do tylko na godzinkę, góra dwie.
Dokładnie ja rodziłam w sierpniu wiec mogłam jeszcze korzystac z ładnej pogody i te pierwsze spacerki z synkiem
Dziewczyny jaki powinien byc mniej wiecej sluz przed @ -
nick nieaktualny
-
katsuyoshi wrote:Eh czyli nie ma konkretnego jaki powinien tak naprawde byc
Po owulacji odczuwanie suchości w pochwie lub lekkiej wilgotności – śluz nieprzejrzysty i gęsty.-https://parenting.pl/
Biały lepki śluz to fizjologiczna wydzielina gruczołów pochwy pojawiająca się w czasie dni niepłodnych.-https://portal.abczdrowie.pl
Vesper lubi tę wiadomość
Bobitta
-
No dobra dziewczyny macie racje - NIE BIJCIE ! Juz luzuje i zdaje sie na ślepy los Bez spiny , nastawiania sie i czarnowidztwa
@ mam planowo dostac za 5-6 dni , a wg OWF za 9 dni .Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 11:48
katsuyoshi, Vesper lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoje kolejne pytanie... bo niby w ciązy otoczka na piersiach robi sie brązowa.
A ja pytam czy ona od razu jest cała brazowa? czy napierw jej krawedzie ?
pytam bo ja mam od jakiegos czasu zauwazyłam ze ta otoczka a bardziej jej krawedzie mam brązowe cała krawedz kółeczka nie jest to nie wiadomo jak mocno brazowe ale jest na tyle ze jak ogladam w lustrze to widac róznice mieszy krawedziami otoczki a jej srodkiem... -
katsuyoshi wrote:moje kolejne pytanie... bo niby w ciązy otoczka na piersiach robi sie brązowa.
A ja pytam czy ona od razu jest cała brazowa? czy napierw jej krawedzie ?
pytam bo ja mam od jakiegos czasu zauwazyłam ze ta otoczka a bardziej jej krawedzie mam brązowe cała krawedz kółeczka nie jest to nie wiadomo jak mocno brazowe ale jest na tyle ze jak ogladam w lustrze to widac róznice mieszy krawedziami otoczki a jej srodkiem...
Hmmm ja nie wiem wiec nie pomoge. Ja nic u siebie takiego nie zaobserwowałam. W ogole dzis rano troszke sutki swędziały a teraz juz nic , bez objawów kompletnie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKochane
Kobietki tam mi napisały że jednej gin mówiła że one mogą być na początku brązowe tylko na krawedziach a z czasem beda robic sie brązowe na calej obwódce ze tak stopniowo moze sie robic.
Inna zas napisała że ona ma tylko obramówki brązowe a srodeczek rózowy ;P
W ogóle podziekowałam im za odpowiedzi bo chociaż marcówki mi potrafiły odpowiedziec i zauważyc ze zadałam pytanie
Zajrzałam listopadówek to mnie jakby olały..piszą miedzy soba ciagle a mnie jakby tam nie zauwazono... trudno
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 12:38
Vesper lubi tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:Kochane
Kobietki tam mi napisały że jednej gin mówiła że one mogą być na początku brązowe tylko na krawedziach a z czasem beda robic sie brązowe na calej obwódce ze tak stopniowo moze sie robic.
Inna zas napisała że ona ma tylko obramówki brązowe a srodeczek rózowy ;P
W ogóle podziekowałam im za odpowiedzi bo chociaż marcówki mi potrafiły odpowiedziec i zauważyc ze zadałam pytanie
Zajrzałam listopadówek to mnie jakby olały..piszą miedzy soba ciagle a mnie jakby tam nie zauwazono... trudnoBobitta
-
nick nieaktualnyNiby tak ale co tam... jutro lub pojutrze @
Ale mnie zaczął mocno lewy cycek kłóć bardziej z lewej jego strony...
Jakie macie plany na dziś?
U mnie taka pogoda że chyba pójde z synkiem na spacerek może nawet wybiore się do miasta i na plaże popatrzeć na fale...
Nie wiem sama do morza mam okolo 20-25 min pieszo
Widzę przez okno ze wiatru jakby nie było a że mieszkam na ostatnim pietrze czyli 2 to widze drzewa ładnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 12:52