Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja miałam takie brązowe obwódki jak byłam w ciąźy ale one się pojawiły dopiero później
Może u każdej kobiety jest inaczej, może jedne mają wcześniej a drugie później. Pamiętam jednak, że tak koło drugiego miesiąca miałam sine...jakby to ująć...tam na dole.Demeter -
katsuyoshi wrote:Niby tak ale co tam... jutro lub pojutrze @
Ale mnie zaczął mocno lewy cycek kłóć bardziej z lewej jego strony...
Jakie macie plany na dziś?
U mnie taka pogoda że chyba pójde z synkiem na spacerek może nawet wybiore się do miasta i na plaże popatrzeć na fale...
Nie wiem sama do morza mam okolo 20-25 min pieszo
Widzę przez okno ze wiatru jakby nie było a że mieszkam na ostatnim pietrze czyli 2 to widze drzewa ładnieWiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 12:57
Bobitta
-
katsuyoshi wrote:Niby tak ale co tam... jutro lub pojutrze @
Ale mnie zaczął mocno lewy cycek kłóć bardziej z lewej jego strony...
Jakie macie plany na dziś?
U mnie taka pogoda że chyba pójde z synkiem na spacerek może nawet wybiore się do miasta i na plaże popatrzeć na fale...
Nie wiem sama do morza mam okolo 20-25 min pieszo
Widzę przez okno ze wiatru jakby nie było a że mieszkam na ostatnim pietrze czyli 2 to widze drzewa ładnieponad 3 lata starań...
01.17 IVF- 10 dpt- beta 80, 13 dpt- beta 394, 15 dpt beta 763.
11.01.16 1 IUI , 28.04.16 2 IUI
-
zuzanna wrote:katsuyoshi witaj Cos ok 26 cykli się staramy- ponad 2 lata ;-( Mój wykresik jeszcze ubogi bo nie zaczelam jeszcze mierzyc tempki.
-
słońce82 wrote:Witaj Zuzanna, my również staramy się 26 cykl, czasami już tracę wiarę, że się jeszcze uda Staracie się o pierwsze dziecko?ponad 3 lata starań...
-
nick nieaktualnyTeż zauwazyłam ze mają zazwyczaj sluz L lub K jak tak przeglądałam...
No niestety Smerfetka po tej całej akcji usuneła konto... przykro mi wtedy sie zrobiło ze sie nie pożegnała... Nie fajne z jej strony...
A ja na obiadek robie dzisiaj kotleciki z piersi kurczaka,sosik,ziemniaczki i kalafiorekWiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 13:23
Bobitta, słońce82, Vesper lubią tę wiadomość
-
Mam nadzieje ze za dwa tyg juz zobacze fasoleczke. Ze do tego czasu nie zaszkodzi mi praca... bo lekarz powiedzial ze jeszcze nie jest pewne do konca. Chociaz juz moglam dostac bo tak u nas dziewczyny dostawaly. No ale jakos przeczekam te 2 tyg. to tylko 8 dni pracy. A moze dam rade urlop wypisac na nocki w przyszlym tygodniu...
Ev lubi tę wiadomość
Kruszynko rośnij zdrowo... Kochamy Cię...
1 cykl udany
-
sylwiak wrote:Mam nadzieje ze za dwa tyg juz zobacze fasoleczke. Ze do tego czasu nie zaszkodzi mi praca... bo lekarz powiedzial ze jeszcze nie jest pewne do konca. Chociaz juz moglam dostac bo tak u nas dziewczyny dostawaly. No ale jakos przeczekam te 2 tyg. to tylko 8 dni pracy. A moze dam rade urlop wypisac na nocki w przyszlym tygodniu...ponad 3 lata starań...
-
zuzanna wrote:Tak o pierwsze. Ja tez już czasem mam dość. A badalas się czy wszystko ok? Masz cos zdiagnozowane?
-
katsuyoshi wrote:Też zauwazyłam ze mają zazwyczaj sluz L lub K jak tak przeglądałam...
No niestety Smerfetka po tej całej akcji usuneła konto... przykro mi wtedy sie zrobiło ze sie nie pożegnała... Nie fajne z jej strony...
A ja na obiadek robie dzisiaj kotleciki z piersi kurczaka,sosik,ziemniaczki i kalafiorekponad 3 lata starań...
-
nick nieaktualny