Starania 40+
-
WIADOMOŚĆ
-
Hekate42 wrote:Dzięki 🤗
Jak się czujesz?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2021, 12:21
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
kalcia64 wrote:Jak coś to wpadaj na bellybestfriend. Na mamusie luty 2022❤️💚✅„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
Emi78 wrote:Hekate 42
Trzymam kciuki to twoje pierwsze? 🥳
kalcia64, Emi78 lubią tę wiadomość
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
nick nieaktualnyLady_Dior wrote:Hekate42 mocne kciuki-to nie będzie zaśniad tym razem 😊😊😊😊 Piękna beta jak na ten etap. Teraz tylko czekać trzeba 😊
Moniś jeju znowu się nie udało 😒❓ Jaki plan masz, gdy będą już wyniki tych badań, które chcesz wykonać ❓Niezmiennie życzę, żeby Wam się udało 😘
Magda8306 o córkę starałam się rok (ur. mając skończone 35l) w czasie tych starań raz poroniłam, raz miałam cb. Teraz o synka udało nam się w 3cim cyklu i urodzę mając skończone 37l.Marzy mi się 3cie 😁 -
A u mnie dziś dołek, jakaś deprecha, czy co pewnie okres się zbliża i pms.Juz sobie ułożyłam, że 38 lat, to jeszcze pora na starania, a tu od nowa rozterki, że może za późno, że nie dam rady, no kurde. Uspokójcie mnie proszę, bo nie chce od nowa wałkować tych wszystkich rozterek.Ech
-
nick nieaktualnyMagda8306 wrote:A u mnie dziś dołek, jakaś deprecha, czy co pewnie okres się zbliża i pms.Juz sobie ułożyłam, że 38 lat, to jeszcze pora na starania, a tu od nowa rozterki, że może za późno, że nie dam rady, no kurde. Uspokójcie mnie proszę, bo nie chce od nowa wałkować tych wszystkich rozterek.Ech
-
Akinom 59 wrote:Przeczytaj sobie jeszcze raz to co napisałyśmy wszystkie wczoraj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2021, 15:47
-
Magda8306 mi się wydaje, że planując kolejną ciążę nie powinnaś mieć takich rozterek😐 Ja nawet nie myślałam o tym, czy za późno, czy dam radę - byłam 100 %pewna, że chcę dziecka i nic nie było mnie w stanie powstrzymać. Teraz mam tak samo i jeśli fizycznie będzie ze mną ok😂 tzn nie będę mieć problemów ze zdrowiem, to walczyć będę o trzecie😉 Tak samo nigdy w życiu nie obchodziło mnie, co ludzie pomyślą, co myślą o mnie itp. Absolutnie sobie nie zawracałam (i nadal nie zawracam) głowy takimi myślami. Może jednak potrzebujesz wsparcia psychologa, bo widać, że masz dużo wątpliwości. Matka musi być silna i pewna siebie🙂
Moniś to będę trzymać kciuki nadal, choć ja bym wolała, żebyś była zdrowa i żebyście po prostu trafili na te "dobre" komórki 😉 ale wiadomo, że to może trwać i trwać a nikt nie chce co chwilę ronić 😒 także ciężko ze złotym środkiem... Niech stanie się po Twojej myśli 😘
Kalcia Ty się niedawno chwaliłaś testem a teraz już za chwilę prenatalne😁Akinom 59, kalcia64 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLady_Dior wrote:Magda8306 mi się wydaje, że planując kolejną ciążę nie powinnaś mieć takich rozterek😐 Ja nawet nie myślałam o tym, czy za późno, czy dam radę - byłam 100 %pewna, że chcę dziecka i nic nie było mnie w stanie powstrzymać. Teraz mam tak samo i jeśli fizycznie będzie ze mną ok😂 tzn nie będę mieć problemów ze zdrowiem, to walczyć będę o trzecie😉 Tak samo nigdy w życiu nie obchodziło mnie, co ludzie pomyślą, co myślą o mnie itp. Absolutnie sobie nie zawracałam (i nadal nie zawracam) głowy takimi myślami. Może jednak potrzebujesz wsparcia psychologa, bo widać, że masz dużo wątpliwości. Matka musi być silna i pewna siebie🙂
Moniś to będę trzymać kciuki nadal, choć ja bym wolała, żebyś była zdrowa i żebyście po prostu trafili na te "dobre" komórki 😉 ale wiadomo, że to może trwać i trwać a nikt nie chce co chwilę ronić 😒 także ciężko ze złotym środkiem... Niech stanie się po Twojej myśli 😘
Kalcia Ty się niedawno chwaliłaś testem a teraz już za chwilę prenatalne😁
No ale zobaczymy
Dziękuję wam że jesteście😘za wsparcie i pamięć❤️ -
Tak dla tych co maja rozterki wiekowe . Niestety polska jest krajem nietolerancyjnym nadal i trochę kontrola kościoła czyni nasz naród trochę zacofanym .. Mieszka w Anglii prawie od 17 lat . I mam porównanie . Czyli np dużo komentarzy słyszałam nawet ze strony swojego bliskiego grona kiedy związałam się z partnerem o 15 lat młodszym tu dla nikogo jest nic dziwnego … pary gejowskie trzymające się za ręce to tu chleb powszedni i rodziny wielo dzietne 3+ nikt nieokresla mianem patologi .. późne macierzyństwo to jest tu norma i właśnie zmierzam do sedna sprawy.. unas w lokalnym lidlu pracuje pani dobrze po 40 . Pare razy widziałam ja w samochodzie z fotelikiem dla niemowlaka . Pare dni temu spotkałyśmy się na zakupach w sklepie . I zaczęłyśmy rozmowę . Ja do niej z pytaniem czy zrezygnowała z pracy i bawi teraz wnuczkę . A ona z błogim uśmiechem jaka wnuczkę ja ja właśnie urodziłam ( kobieta po cesarce) nie wyglada z zachowania żeby rodziła pełna życia ) Trochę się zmieszałem i przeprosiłam ze pomyślałam ze to nie jej dziecko … ona na to młoda to ja już nie jestem .. konwersacja trwa .. ja na to … to jesteś kolejna zwariowana kobieta ktora po 40 zdecydowała się na bejbi … ona pyta ile mam lat .. to mówię ze 41… a ona kochana to jesteś młodziutka bo ja mam skończone 50 🙈😍..zatkało mnie ale dalej trwa rozmowa . To ja pytam czy robila invitro … ona nie ze jest po paru poronieniach .. problem był w endometrium bo było za cienkie ..Dostała jakieś leki i udało się .. dodam ze pani tej starszy syn ma 6 lat ..Wiec jaki morał każdy wiek jest dobry na ciąże i macierzyństwo reszta tkwi w naszej głowie …❤️❤️❤️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2021, 18:24
Akinom 59, Hekate42, sylvuś lubią tę wiadomość
Lady_Dior wrote:Magda8306 mi się wydaje, że planując kolejną ciążę nie powinnaś mieć takich rozterek😐 Ja nawet nie myślałam o tym, czy za późno, czy dam radę - byłam 100 %pewna, że chcę dziecka i nic nie było mnie w stanie powstrzymać. Teraz mam tak samo i jeśli fizycznie będzie ze mną ok😂 tzn nie będę mieć problemów ze zdrowiem, to walczyć będę o trzecie😉 Tak samo nigdy w życiu nie obchodziło mnie, co ludzie pomyślą, co myślą o mnie itp. Absolutnie sobie nie zawracałam (i nadal nie zawracam) głowy takimi myślami. Może jednak potrzebujesz wsparcia psychologa, bo widać, że masz dużo wątpliwości. Matka musi być silna i pewna siebie🙂
Kalcia Ty się niedawno chwaliłaś testem a teraz już za chwilę prenatalne😁[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Kalcia, historia z morałem 😉
W wieku 50 lat, to bym się chyba już nie zdecydowała ...🤔„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
Hekate42 wrote:Kalcia, historia z morałem 😉
W wieku 50 lat, to bym się chyba już nie zdecydowała ...🤔Akinom 59 lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Akinom 59 wrote:To dobrze niech męczą😘 przynajmniej wiadomo że jest dobrze ❤️
Akinom 59 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]