Starania 40+
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFreja a nie mozesz pojechac do szpitala na IP takie krwawienie nie zawsze odrazu oznacz poronienie. Niedawno moja znajoma pidobnie miala ale z niej lecialo jak podczas okresu pojechala do lekarza a setduszko pieknie bilo prawdopodobnie krwiak pekl.
Ja mocno wspieramAkinom 59 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFreja000 wrote:To moja piąta strata, niestety cudów nie będzie. Zaczęłam ronić. Tak strasznie nie chcę do szpitala, po raz kolejny, że nigdzie się nie ruszam, o ile nie zaleję się krwią.
Do tej pory nie poroniłam samoistnie, więc nie wiem czego się spodziewać i co dalej robić. Na razie ból znośny i krwawienie znośne, taka końcówka okresu, tylko żywo czerwona. Objawy zniknęły wszystkie. Nawet kot mi się przestał na brzuchu kłaść... -
nick nieaktualnyAkinom 59 wrote:O matko kochanie tak bardzo mi przykro jest😢😢 💗 na razie jest dobrze,puki krwawienie,potem jak już krwawienie się zmniejszy to idź na USG niech lekarz sprawdzi czy wszystko zeszło 😘
-
Freja000 wrote:To moja piąta strata, niestety cudów nie będzie. Zaczęłam ronić. Tak strasznie nie chcę do szpitala, po raz kolejny, że nigdzie się nie ruszam, o ile nie zaleję się krwią.
Do tej pory nie poroniłam samoistnie, więc nie wiem czego się spodziewać i co dalej robić. Na razie ból znośny i krwawienie znośne, taka końcówka okresu, tylko żywo czerwona. Objawy zniknęły wszystkie. Nawet kot mi się przestał na brzuchu kłaść...Freja000, Akinom 59 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Freja a nie mozesz pojechac do szpitala na IP takie krwawienie nie zawsze odrazu oznacz poronienie. Niedawno moja znajoma pidobnie miala ale z niej lecialo jak podczas okresu pojechala do lekarza a setduszko pieknie bilo prawdopodobnie krwiak pekl.
Ja mocno wspieram
Mogę, ale nie chcę. Gdyby tylko krwawienie to co innego, ale ja się czułam potwornie i miałam mocne objawy. Teraz nic. Czuję się praktycznie jak przed ciążą. Tylko bóle okresowe.
Ani na krwiak nic nie poradzą ani na poronienie. Wolę, żeby to się stało w domu.
Umówiłam się na usg w poniedziałek, żeby sprawdzić co i jak.
Ja naprawdę to znam. Wczoraj ból krzyża, a ostatnie dni parcie na szyjkę. Zupełnie jak poprzednim razem.baby lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny byłam dziś u teściowej na urodzinach. Nie mówiłam im jeszcze bo za wcześnie no i wolę razem z mężem. Ale gadu gadu przy kawie i ciastku i ... Okazuje się że mamy wizytę tego samego dnia u tego samego lekarza 😳😅😅😅😳😳 Nie wiem czy nie zadzwonię tam zapytać na którą ona ma Godzinę 😅 żebyśmy się nie spotkały. Kłamać nie umiem... 😐
Akinom 59 lubi tę wiadomość
-
Freja000 wrote:Mogę, ale nie chcę. Gdyby tylko krwawienie to co innego, ale ja się czułam potwornie i miałam mocne objawy. Teraz nic. Czuję się praktycznie jak przed ciążą. Tylko bóle okresowe.
Ani na krwiak nic nie poradzą ani na poronienie. Wolę, żeby to się stało w domu.
Umówiłam się na usg w poniedziałek, żeby sprawdzić co i jak.
Ja naprawdę to znam. Wczoraj ból krzyża, a ostatnie dni parcie na szyjkę. Zupełnie jak poprzednim razem.
Freja ja Cię rozumiem i szanuję Twoją decyzję. Trzymaj się dziewczynoFreja000 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, w tym tyg byłam u trzech ginekologow. Jeden powiedział, że widzi dwa zarodki (dał mi nawet zdjęcie!), drugi i trzeci gin powiedzieli, że widzą jeden zarodek. Ten tydzień kosztował mnie sporo nerwów.
Kiedy ciąża jest mała, to rozumiem, że jeden zarodek może schować się za drugi i najpierw widać jeden, a potem dwa. Ale odwrotnie?? Jak ginekolog z 30 letnim stażem, może popełnić taki błąd??2017 - synek ♥
10.2019 - [*] 10tc.
03.2020 - [*] 10tc. zespół Edwardsa
10.2020 - [*] 8tc. zespół Edwardsa
MTHFR C667T hetero
MTHFR A1298C hetero
PAI-1 4G hetero -
baby wrote:Dagmara 😉 czary. Spokojnie. Poczekaj 2 tygodnie i będziesz wszystko wiedziała. Cierpliwości2017 - synek ♥
10.2019 - [*] 10tc.
03.2020 - [*] 10tc. zespół Edwardsa
10.2020 - [*] 8tc. zespół Edwardsa
MTHFR C667T hetero
MTHFR A1298C hetero
PAI-1 4G hetero -
Jejku Freja jak mi przykro (( Ja się nie znam ale słyszałam że niektóre poronienia da się zatrzymać, ale to chyba w starszej ciąży ...
Co do krwiaka to ja miałam, zaczęłam plamic jeszcze w 1 miesiacu, na szczęście poszłam do lekarza z plamieniami i od razu krwiaka znalazła i uprzedzila mnie że może lecieć żywa krew. I tak się stało po jakimś tygodniu. Pojechałam na ip, zarodek żył i miał się ok. Też się bałam poronienia A objawy przy krwawieniu miałam właśnie takie jak na okres, skurcze i bóle w dole brzucha. Tylko krew była inna bo bardzo jasna.
Trzymaj się...Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2020, 21:47
-
Kurde Freja mocno przytulam kochana,człowiek ma jeszcze tam gdzies nadzieje i się jej trzyma,moze tak jak Aga pisze to krwiak i jednak ciąża jest zdrowa,ja tez przy moim ostatnim poronieniu wierzyłam tym bardziej że jak mnie do szpitala przyjmowali to serduszko biło .Wierze że jednak sie maluszek trzyma😘Samanta1006
-
Freja....
Tule ❤
tak jak dziewczyny piszą może być krwiak, ja tak miałam dziecko żyło jeszcze długo pomimo opróżniania się krwiaka, a przyczyna że nie donosilam była inna.
U nas choroba wraca , mała chodziła tydz do żłobka i wczoraj znów temp, mnie gardło i tak piękny week mamy! Niech już wiosna przychodzi bo mam dość przeziębienia.
Miłej niedzieli wszystkim Wam życzę 😚
-
nick nieaktualny