Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Bella_Bella wrote:Ja od jutra jestem na zwolnieniu ale tak szczerze to stresuje się ze moze być kontrola, na zwolnieniu mam adres cioci gdzie poprzednio mieszkalam a chwilowo pomoeszkujemy u kumpla zanim wykończymy mieszkanko. Z tymże nie mam na zwolnieniu ze muszę leżeć, tylko kod B. A w każdej chwili mogę podjechać do cioci gdzie mieszkałam bo to kilka minut ode mnie. Nie chciałam podawać adresu kumpla bo jesteśmy tu chwilowo i nie chce żeby tu przychodzili w razie czego. Nigdy też nie korzystałam ze zwolnienia a pracuje w tej firmie już 4 lata, oczywiście na umowę o pracę. Chyba nie potrzebnie się stresuje taką kontrolą...
Zupełnie niepotrzebniemogłabyś sie stresować jakbyś była 5ty miesiąc i to nie na ciążowym
spokojnie nikt nie przyjdzie
Bella_Bella lubi tę wiadomość
Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
nick nieaktualnyagape wrote:JEstem!
Mi lekarz zalecił nie wcześniej jak 3 a nie później jak 10dc. Najlepiej zapisać się zaraz po okresie. -
Bella_Bella wrote:Ja od jutra jestem na zwolnieniu ale tak szczerze to stresuje się ze moze być kontrola, na zwolnieniu mam adres cioci gdzie poprzednio mieszkalam a chwilowo pomoeszkujemy u kumpla zanim wykończymy mieszkanko. Z tymże nie mam na zwolnieniu ze muszę leżeć, tylko kod B. A w każdej chwili mogę podjechać do cioci gdzie mieszkałam bo to kilka minut ode mnie. Nie chciałam podawać adresu kumpla bo jesteśmy tu chwilowo i nie chce żeby tu przychodzili w razie czego. Nigdy też nie korzystałam ze zwolnienia a pracuje w tej firmie już 4 lata, oczywiście na umowę o pracę. Chyba nie potrzebnie się stresuje taką kontrolą...
Ja byłam na L4 od 6 tygodnia aż do końca ( dwa tygodnie przed rozwiązaniem na zasiłku rehabilitacyjnym ponieważ na L4 można być tylko 183 dni)
Nikogo na kontroli u mnie nie było. ciężarówek nie kontrolująnie ma sensu
31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
Bella_Bella wrote:Trochę za długa ta faza lutealna, robiłaś badania?
Badań nie robiłam, nawet nie mam pojęcia jakie można zrobić w tym kierunku. Chociaż pewnie mój gin i tak by nie dał skierowania -
Bella - nie stresuj się! Moje koleżanki z pracy idą zwykle na zwolnienie od 3 miesiąca ciąży i nie miały kontroli, z tego co mówiły -
Witajcie,
dawno mnie tu nie było.. ;p wracam z "urlopu" pogoda w Łebie dopisała, jak na wrzesień to było bardzo ciepło
oprócz opalenizny dorobiłam się i zapalenia pęcherza.. od wczoraj mnie męczy
przed wyjazdem Endokrynolog zwiększyła mi dawkę Letroxu na 1/2*125.
Dzisiaj zaobserwowałam lekkie krwawienie na wkładce.. kiedyś miałam takie z pęcherza przy zapaleniu i nie było jednorazowe.. a dziś to było jednak z dróg rodnych i jak narazie tylko chwilowe..
Owulacja powinna była pojawić się w ciągu tamtego tygodnia i mam przeczucie, że była bo bolały mnie jajniki zwłaszcza prawy - który boli nadal. I zastanawiam się czy to możliwe, że to było krwawienie z zagnieżdzenia ?mam inne różne objawy ale nie nakręcam się, chociaż cały czas mam to dziwne przeczucie, że sie udało
11.10.2018 Naprotechnologia
IO | Nietolerancje pokarmowe |Niedoczynność tarczycy | Hashimoto
"Jeśli myślisz, że nic nie możesz zmienić - zmień myślenie! " -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bella koleżanka miała kontrole ale jej w domu nie było dostała kartkę kiedy następna wizyta to już była. Tylko babie otworzyła drzwi i tyle. Na tym polega kontrola w Zus
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2016, 07:10
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1961a8b8321e.jpg
ZAFASOLKOWAŁY
14.07 - Nutka88 - pozytywny
16.07 - Evelin - pozytywny
27.07 - Magdama - pozytywny
29.07 - KingaJulia91 - pozytywny
19.08 - Lokokoko - pozytywny
22.08 - Worldbyme - pozytywny
30.08 - Bbee - pozytywny
1.09 - Młoda19, Pink Sky- pozytywny
3.09 - Bella_Bella - pozytywny
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ce3ce1601ce9.jpg
TESTUJĄ
20.09- Mayes
22.09 - Magnolia82222
25.09 - Msiaq
26.09 - 19Biedroneczka91, Wvmvw, Violet146
28.09 - Parsleyek
30.09 - Ines
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e6c3ea3e49b8.jpg
TESTUJĄ
3.10 - Szatynka
5.10 - Dzezabella
8.10 - Czarnulka24, Stokrotka666
10.10- Kim87
11.10 - Dobruska
Im się udało
Uda się i nam! https://naforum.zapodaj.net/thumbs/99c5e3cf19f3.jpg
Sylwia91 - TP -> 30.10.2016
Duśka:) - TP -> 27.11.2016
WaldhauzerM - TP -> 22.12.2016
eveli_na - TP -> 26.12.2016
Anula1986 - TP -> 28.12.2016
szuflada - TP -> 29.12.2016
Allmita - TP > 09.01.2017
Sandrula - TP -> 03.02.2017
Nats - TP -> 05.02.2017
KlaudyŚ - TP -> 13.02.2017
Evelin - TP -> 23.03.2017
ZAFASOLKOWANE ZAPRASZAMY NA NASZ FIOLETOWY WĄTEK NA BELLY
https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/zafasolkowane-z-grupy-starania-o-maluszka-of,10260,123.html
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Witam się dziewczynki kochane
Ja od samego rana na wysokich obrotach
będę was podglądać w miarę możliwości i oczywiście jak już się odrobię to napiszę
Buziaki dla wszystkich na miły początek dnia mimo że pochmurny ale bądźmy w dobrych humorach -
emidomi wrote:Ja byłam na L4 od 6 tygodnia aż do końca ( dwa tygodnie przed rozwiązaniem na zasiłku rehabilitacyjnym ponieważ na L4 można być tylko 183 dni)
Nikogo na kontroli u mnie nie było. ciężarówek nie kontrolująnie ma sensu
Ja właśnie zaczęłam 7 tydzień. Zwolnienie dostałam ze względu na plamienie. Raczej zostanę na nim do końca. Dzidziuś najważniejszy.
Mam znajomą, której siostra miała kontrolę. Nie wiem na jakiej podstawie wybierają osoby do kontroli. -
Kim87 wrote:Bella koleżanka miała kontrole ale jej w domu nie było dostała kartkę kiedy następna wizyta to już była. Tylko babie otworzyła drzwi i tyle. Na tym polega kontrola w Zus
Achaojej to faktycznie nie potrzebne te moje stresy. Dzięki
Kim87 lubi tę wiadomość
-
Zołza:) wrote:To co???
Pijemy ???
zdrowie! podówjną kawą
wyglądam jak zombie. nie mam spania ostatnio.
i chyba raczej spisuje ten cykl na straty. dziwnie to wszystko wygląda więc się nie ma co nastawiać.
a tak z ciekawości, są jakieś objawy jak pęcherzyk nie pęknie?Zołza:) lubi tę wiadomość
Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
nick nieaktualny
-
Siemano
Oczy mi się zamykają, ale jestem
Zapomniałam wczoraj zrobić test owu, dzisiaj po pracy sikne- 13 dc, więc nie powinno być za późno, bo owu miałam przeważnie 16-18dc. Tyle, że jestem po HSG, na nowych lekach, więc czort wie, czy się coś nie poprzesuwało.
Miłego dzionkaZołza:) lubi tę wiadomość
Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie