Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja brałam 1 dziennie, rano. Kończyłam i po 2 dniach miałam @.
Przepisywał kto inny, ale Łojko potwierdził, że tak było ok.misia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
misia79 wrote:Kurde dziewczyny czyżby Łojko mi źle powiedział aby brać tylko jedną tabletkę duphka na dobę ? Zawsze brałam 2 x dz po jednej. A teraz 1x dz i mam 30 dz cyklu i nic lipa nie ma @. A zawsze miałam najpóźniej po dupku po 29 dniach. Kurde i znów czuję się jak po wojnie.
misia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
rah wrote:No właśnie ja nie wiem jak to z tą owulacją. Zazwyczaj miałam regularne @, przez ostatnie miesiące 28 dni co do godziny. Zawsze w piątek trochę ją czułam, ale przychodziła w sobotę. A w tym miesiącu czuję od wczoraj, no i pewnie dziś się rozkręci. A wykres mi pokazuje owu zawsze dzień przed najwyższym skokiem, natomiast według testów jest ona wcześniej, a według monitoringu była ona nawet w dniu skoku lub dzień po. Czyli tak naprawdę dziś może być nie 14, a 11 lub 12 dzień po owulacji.
-
Każda z nas ma inne podejście
Ja naprawdę potrafiłam mieć @ całymi latami co do godziny, co do pół godziny ;p
Więc dla mnie przesunięcie o 2 dni, to duża, niepokojąca zmiana.
A rozwija się na krwawo. I boli krzyż!!! Ratunku...
Mogłabym już zaznaczyć "lekkie krwawienie", bo leci niewiele ale non stop, nie jest to plamienie. Pewnie na wieczór będzie już duże..misia79 lubi tę wiadomość
-
Kenya wrote:Witajcie! Od niedawna dopiero poczytuje forum, i to właśnie dzięki takim miejscom, człowiekowi troszke łatwiej zebrać się w całość po stracie...Dziś pierwszy dzień pracy po zabiegu:(...
Tu jesteśmy od wspierania się nawzajem, więc zapraszamy i witamy!misia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
Rudziutka, ale za to jesteś już po diagnozie, operacji, niemal po kuracji i niebawem wszystko będzie u Ciebie "skakać", a nie leżeć i kwiczeć!
-
misia79 wrote:A u mnie właśnie pojawiła się mała kropka brunatna więc jutro będzie @ Czyli Rag razem zaczniemy cykl
Iwka lubi tę wiadomość
-
Ja albo dziś wieczorem dogonie albo jutro rano
Lecę dziewczynki się trochę kimnąć jestem padnięta po dyżurze jeszcze byłam po zakupy trochę chłopakom pomóc i teraz idę na komara bo ledwo na oczy patrzę. Do wieczorka albo popołudniarah, Iwka lubią tę wiadomość
-
rah wrote:Rudziutka, ale za to jesteś już po diagnozie, operacji, niemal po kuracji i niebawem wszystko będzie u Ciebie "skakać", a nie leżeć i kwiczeć!
Oby udało się zrealizować planmisia79, rah, Iwka lubią tę wiadomość
-
misia79 wrote:Witam Was z rana z ciepłą kawusią i kupą kurzu
Ale kiedyś to się skończy.misia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
Oj, gładzie....Masakra...To można myć podłogi tygodniami...
Misia - dobra"noc"
Rudziutka, plan działania na szczęśliwy 2015 zaakceptowany! Musi być dobrze!Rudziutka7, misia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
Podobno częsta wymiana wody i ocet dolany do wody daje radę... My na koniec będziemy kłaść panele, więc nie będzie tak źle z myciem, tylko trzeba beton jakoś wysprzątać i chyba poświęcimy odkurzacz i kupimy nowy... Tzn. najpierw zbierzemy to szuflami a tą drobnicę ostatnią odkurzymy.
-
Rudziutka7 wrote:Podobno częsta wymiana wody i ocet dolany do wody daje radę... My na koniec będziemy kłaść panele, więc nie będzie tak źle z myciem, tylko trzeba beton jakoś wysprzątać i chyba poświęcimy odkurzacz i kupimy nowy... Tzn. najpierw zbierzemy to szuflami a tą drobnicę ostatnią odkurzymy.
Iwka lubi tę wiadomość