IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:a Lutinusu Ci nie zaproponowal??? tez bralam Prolutex 3 tyg, kupilam ostatnie 3 pudelka, nigdzie dostac tego nie mozna wiec wrocilam do lutinusu...teraz zwykla luteina 150 mg na dobe
No właśnie nie. Jedynie, że mam zwiększyć dawkę Dupka do 3x2. A Luteiny wciskam sobie 3x200 mg, czyli w sumie 600 mg na dobę. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fedra mój pęcherzyk 17mm też był bez widocznych cech zarodka w 5t6d a teraz właśnie zasnął po kolejnym ciągnięciu cyca dzisiaj i wierz mi jej serduszko bije najgłośniej na świecie.
Proszę nie tracić wiary, mnie lekarz też zostawił z taką niepewną miną i czekałam jak na szpilkach 2 długie tygodnie.
ivi, Fedra, MisiaMisia, ako99, gosia81, kaarolaa, Beata.D lubią tę wiadomość
Jestem mamą -
Violik, Fedra przykro mi strasznie,że przez to wszystko przechodzicie i mam nadzieję, ze jeszcze nie wszystko stracone i keidyś będziecie opowiadać swoje historie na pocieszenie innych. Trzymajcie się kochane
MisiaMisia ja mam takę samą dawkę luteinya przy pierwszym podejście miałam 800mg na dobę
Fedra, MisiaMisia, Beata.D lubią tę wiadomość
-
Witajcie.Dawno mnie tu nie było ale jutro wracamy do Polski z Naszych cudownych greckich wakacji i znów będę do Was zaglądać.Przeczytałam o smutnych wiesciach...ale może jeszcze zdarzy się cud.Kciuki za Was
Fedra, kaarolaa, mala29_, ivi lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
nick nieaktualnyFedra, moja koleżanka miała podobnie w ciązy, w którą zaszła naturalnie po wczesniejszych 2 poronieniach. Lekarz nastawiał ją na najgorsze, ale finał był i jest- ma teraz 4 latkaFedra wrote:to i ja dołoże swoją cegiełke do dzisiejszych marnych wieści właśnie wróciłam...
pecherzyk ciążowy 11 mm bez zarodka jeśli za tydzień nie pojawi się z serduszkiem to koniec, płyn który był w macicy okazało sie ze był w zatoce daglasa jest go już mniej niestety zaczyna przypominać to horror z zeszłego roku...
Violik przykro mi...
- szczęśliwy. Wiem, ze to trudne, ale ja nie traciłabym nadziei, ta moja koleżanka po takich smutnych wieściach zobaczyła serduszko na usg w odpowiednim czasie, mam nadzieję, ze tak będzie u Ciebie. Wspieram Cię
Fedra, MisiaMisia, mala29_, ivi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej laseczki

Fedrus ty wiesz :*
&&&&&&&&&
martusia betak i maluszek super oby tak dalej i niech zdrowo rosnie
Minuska to trzymam mocno kciuki za silne embrionki
malinka to super ze juz wracasz bo troszke stesknilysmy sie za toba
i czekamy na wiesci z urlopiku jak bylo
U mnie dzis bylo tak goraco a plecki sobie tak w pracy spieklam ze ho ho, ale za to ciesze sie ze w pracy zgodzili sie na moj urlop.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2014, 18:54
Fedra, ivi, MisiaMisia, Kava, martusia1986, malinka1984 lubią tę wiadomość

No to wymyślił, żebym dupka zwiększyła z 3x1 do 3x2. Zatem tak też zrobię.