IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:a Lutinusu Ci nie zaproponowal??? tez bralam Prolutex 3 tyg, kupilam ostatnie 3 pudelka, nigdzie dostac tego nie mozna wiec wrocilam do lutinusu...teraz zwykla luteina 150 mg na dobe
No właśnie nie. Jedynie, że mam zwiększyć dawkę Dupka do 3x2. A Luteiny wciskam sobie 3x200 mg, czyli w sumie 600 mg na dobę. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fedra mój pęcherzyk 17mm też był bez widocznych cech zarodka w 5t6d a teraz właśnie zasnął po kolejnym ciągnięciu cyca dzisiaj i wierz mi jej serduszko bije najgłośniej na świecie.
Proszę nie tracić wiary, mnie lekarz też zostawił z taką niepewną miną i czekałam jak na szpilkach 2 długie tygodnie.
ivi, Fedra, MisiaMisia, ako99, gosia81, kaarolaa, Beata.D lubią tę wiadomość
Jestem mamą -
Violik, Fedra przykro mi strasznie,że przez to wszystko przechodzicie i mam nadzieję, ze jeszcze nie wszystko stracone i keidyś będziecie opowiadać swoje historie na pocieszenie innych. Trzymajcie się kochane
MisiaMisia ja mam takę samą dawkę luteinya przy pierwszym podejście miałam 800mg na dobęFedra, MisiaMisia, Beata.D lubią tę wiadomość
-
Witajcie.Dawno mnie tu nie było ale jutro wracamy do Polski z Naszych cudownych greckich wakacji i znów będę do Was zaglądać.Przeczytałam o smutnych wiesciach...ale może jeszcze zdarzy się cud.Kciuki za Was
Fedra, kaarolaa, mala29_, ivi lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
nick nieaktualnyFedra wrote:to i ja dołoże swoją cegiełke do dzisiejszych marnych wieści właśnie wróciłam...
pecherzyk ciążowy 11 mm bez zarodka jeśli za tydzień nie pojawi się z serduszkiem to koniec, płyn który był w macicy okazało sie ze był w zatoce daglasa jest go już mniej niestety zaczyna przypominać to horror z zeszłego roku...
Violik przykro mi...Fedra, MisiaMisia, mala29_, ivi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej laseczki
Fedrus ty wiesz :* &&&&&&&&&
martusia betak i maluszek super oby tak dalej i niech zdrowo rosnie
Minuska to trzymam mocno kciuki za silne embrionki
malinka to super ze juz wracasz bo troszke stesknilysmy sie za toba
i czekamy na wiesci z urlopiku jak bylo
U mnie dzis bylo tak goraco a plecki sobie tak w pracy spieklam ze ho ho, ale za to ciesze sie ze w pracy zgodzili sie na moj urlop.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2014, 18:54
Fedra, ivi, MisiaMisia, Kava, martusia1986, malinka1984 lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke