IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMinuśka wrote:Martusia, wcale Ci się nie dziwie, ze się boisz... ale wiem, ze dasz rade i ze finał będzie szczęśliwy.
Poza tym pamiętaj, ze jak masz mrozaczki a to połowa stresów mniej
Ja tam będę z całych sił trzymała kciuki żeby wszystko się dobrze udało.
Kaarolkaa, myślę, ze się na pewno spotkamy. Do Ełku mam niedaleko, wsiądę któregoś dnia w autko i cie po prostu odwiedzę
Dzięki wielkie kochana
Mnie również możesz odwiedzić tak jak Karolcia jestem z Ełkukaarolaa, Kava lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki moje kochane Powiedzcie mi jak to jest z żelazem-wlasnie sie dzis sie dowiedzialam ze mam anemie(przy mojej nadwadze,hehe )Jaki to ma wplyw na zaciazenie,zagniezdzenie zarodka i ciaze???
Kurcze a ja myslala ze to wachania cukru,jak mi sie spac chcialo i opadalam z sil.No nic dostalam tabletki i mam brac jedna na tydzien-miala juz ktoras z Was taki problem??Bede wdzieczna za jakies info -
Hej laseczki
Dzwonila dzis do mnie moja lekarka i chciala zebym od tego cyklu znow byla stymulowana do pobrania jajeczek ale niestety nic z tego nie wyszlo bo na urlop jedziemy i nie pasowalo by w czase zeby to zgrac. A wiec zaczynamy znow walke od nastepnego cyklu a juz mnie strach oblatuje jeszcze wiekszy niz za pierwszym razem .kaarolaa, Fedra, martusia1986, ivi lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymala29_ wrote:kaarola wiem wypoczne ale teraz bede jeszcze bardziej sie bala porazki bo to moje ostatnie podejscie. Jesli teraz sie nie uda to moge zapomniec o byciu mama
mala29_, Fedra, ivi lubią tę wiadomość
-
Limia wrote:Martusia, bedzie dobrze, zobaczysz ja tez zaczynam za 2 cykle, bedzie razniej
Moniaa, Limia, Tosia 1981, martusia1986, mala29_, Fedra, malinka1984, ivi lubią tę wiadomość
-
Mala to super ze tak szybko-nie stresuj sie bo to Ci niepotrzebne!Odpocznij na urlopie,nabierz sil i zacznij dzialac
Agniesia to trzymam kciuki za kwalifikacje
Limia i Martusia-szybko Wam zleci (przeciesz wakacje szybko mijaja )Limia, mala29_, Kava, agniesia2569 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzieki dziewczyny za mile slowa mam taki zamiar odpoczac na urlopie i z nowymi silami podejsc do kolejnej szansy.
martusia i twoj maz ma racje bo potem mozna zalowac ze nie zrobilo sie wszystkiego. Teraz napewno musi nam sie udac martusia
agniesia tez bede trzymac kciuki zebyscie sie zalapali na rzadowy program
agniesia2569 lubi tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
Witam was dziewczyny, dlugo nie pisalam ale podczytuje was codziennie. Tym ktorym sie udalo goraco gratuluje, tym ktorym nie, no coz wyobrazam sobie co przyzywacie i strasznie mi przykro, ale poddawac sie nigdy nie mozna bo mamy tylko jedno zycie i trzeba zrobic wszystko zeby byc szczesliwym!!!
Ja zaczynam dzisiaj nowy cykl, w poniedzialek jade oddac krew na badania, a moj R nasienie. Nastepna wizyta w klinice dopiero we wrzesniu, moze to i lepiej, zdazymy sie pourlopowac w miedzyczasie20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
aaana wrote:Dziewczyny co to za badanie: ANA1 i ANA2? Czy robi sie je w konkretnym dniu cyklu? Bo musze zrobic, a nie wiem kiedy sie wybrac do diagnostyki...
Przeciwciała we krwi chronią nas przed wirusami, bakteriami i drobnoustrojami. Przeciwciała przeciwjądrowe ANA to nietypowy rodzaj białek skierowanych przeciwko składnikom jądra komórkowego, (stąd też wzięła się ich nazwa). Mają one zdolność do wiązania się z pewnymi strukturami w jądrze komórek. Przeciwciała, które są skierowane na własne tkanki to autoprzeciwciała, do których należą również przeciwciała przeciwjądrowe. Test ANA pozwala na zdiagnozowanie choroby, jaką jest toczeń rumieniowaty układowy, toczeń polekowy i twardzina polekowa.
Można je robić w każdym dniu cyklu.Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić.