IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Piggy kciuki trzymam żebyś szybko mogła wrócić po sniezynki &&&
A mnie cycki przestały bolec i mój optymizm gdzieś znikł -
Aga_502 wrote:Właśnie dzwonili do mnie z kliniki na 6 pobranych komórek 4 się zapłodniły
Transfer w środę. Macie jakieś rady lub zalecenia jak przetrwać do środy
Może badania przed transferem: progesteron, estradiol, prolaktyna, ew. tarczycowe jeśli potrzeba, no i jak tam endometrium?
Woda w pogotowiu - transfer z wypełnionym pęcherzem.
Dokumenty z HSG -jeśli miałaś.
Odpoczynek i luz
Powodzenia:)1 procedura: VI 2014 ciąża biochemiczna, 0 mrozaczkow
2 procedura: I 2015 nieudana, 0 mrozaczkow -
Aga! Trzymam kciuki za Twoje zarodki!
Ja dziś miałam punkcję i pobrano 5 kumulusów.
Bardzo bym chciała taką czwóreczkę... Jutro mają dzwonić z kliniki.Piggy, iga 79, lena7, Tosia 1981, Mani, duza, Beata.D, Iwka, Kava, czarownica_tea lubią tę wiadomość
-
Violik wrote:Może badania przed transferem: progesteron, estradiol, prolaktyna, ew. tarczycowe jeśli potrzeba, no i jak tam endometrium?
Woda w pogotowiu - transfer z wypełnionym pęcherzem.
Dokumenty z HSG -jeśli miałaś.
Odpoczynek i luz
Powodzenia:)
Po co na transfer dokumenty z HSG?
U mnie nie trzeba było mieć pełnego pęcherza na transfer...
Co tu tak cicho dziś?Iwka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anatolka wrote:Po co na transfer dokumenty z HSG?
U mnie nie trzeba było mieć pełnego pęcherza na transfer...
Co tu tak cicho dziś?Starania od 2012 - 5iui, 4ivf - 8tc[*], 8tc[*]
7 FET 01.06.17 - 27.02.18 córka
8 FET 08.02.19 - 23.10.19 syn -
Kurde w dupe!!! wierci nademna i puka na zmiane jakis palant od godziny!! oszaleje chyba! a wczoraj poszłam spac ok 1.00 bo podemną była impezka
!! uroki mieszkania w bloku
Starania od 2012 - 5iui, 4ivf - 8tc[*], 8tc[*]
nick nieaktualnyAnatolka wrote:Urokiem mieszkania w domu jest to, że właśnie wróciłam umorusana z kotłowni, bo musiałam dołożyć do pieca, bo mój chłop zapomniał tego zrobić przed wyjściem...
Haha, znam ten "ból"Przy czym ja palę cały tydzień, a w weekend mam wolne, wysyłam do czarnej roboty chłopa. Niech też się "opali"
A tak przy okazji, to zaczynam już powoli stymulację. Najpierw Encorton i gonal, potem zobaczymy co dalej
Iwka, Kava lubią tę wiadomość
-
Amelcia wrote:Haha, znam ten "ból"
Przy czym ja palę cały tydzień, a w weekend mam wolne, wysyłam do czarnej roboty chłopa. Niech też się "opali"
A tak przy okazji, to zaczynam już powoli stymulację. Najpierw Encorton i gonal, potem zobaczymy co dalej
Ja unikam tego jak mogę, ale dziś zanim wróci to pewnie zamarzłabym jakbym sama tam nie zajrzała...
To fajnie, długi czy krótki protokół? -
nick nieaktualny
-
lena7 wrote:Moj tez poszedl do ojca na piwko..pozwoliłam mu łaskawie :p Anatolka Ty tez wychodziłas widze za mąz w Euro ?
tak, ale mój na szczęście fanem nie jestbardzo Go kocham za to również
mój poszedł na karczmę piwną z pracy, więc nic dobrego to nie oznaczatrudno, raz na rok przeżyję...
Ja dzis poodkurzałam kotłownie, więc nie jest tragicznie. Śmigać w ślubnej też bym mogła, ale czy zostałaby biała to już mam wątpliwościWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 18:56
Iwka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej.
Jestesmy juz po wizycie w klinice. Na miejscu zrobilismy AMH i wynik bedzie w środę. Od tego wyniku zalezy czy zakwalifikujemy sie do rządowego IVF. Inseminacje nam prof. odradził. Tak wiec czekam do srody i bede wiedzieć na czym stoję.
PozdrawiamWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 20:56
Iwka, GabiK, czarownica_tea lubią tę wiadomość
-
Tak szybko bedziesz Amh miała? lekarz i pani w labolatorium powiedzieli mi ze trzeba czekac na ten wynik ok 2 tygodni .., ale spotkalam sie juz ze ktos mial juz ten wynik po 3 dniach..jak to jest w koncu z tym hormonem?
Iwka lubi tę wiadomość
Starania od 2012 - 5iui, 4ivf - 8tc[*], 8tc[*]
nick nieaktualny