LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jestem w połowie tego wątku, ale z racji tego że muszę sobie kalendarz poustawiać musze Was spytać - wiecie coś więcej jak to jest z tymi paznokciami? Obecnie mam żele i dzień przed laparo mam umówiony wizytę - musze wiedzieć wszystko.
Mogę mieć żele?
Muszą być przezroczyste?
Na kciukach/wskazujących kazali zdzierać?
nogi tez kazali Wam zmywać? Nie może być hybryda?
Moja lekarka wyjechała na urlop i musze to wszystko wiedzieć bo nie mam kogo zapytac;)19.07.2016 r. Aleksander
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny_analiza wrote:Jestem w połowie tego wątku, ale z racji tego że muszę sobie kalendarz poustawiać musze Was spytać - wiecie coś więcej jak to jest z tymi paznokciami? Obecnie mam żele i dzień przed laparo mam umówiony wizytę - musze wiedzieć wszystko.
Mogę mieć żele?
Muszą być przezroczyste?
Na kciukach/wskazujących kazali zdzierać?
nogi tez kazali Wam zmywać? Nie może być hybryda?
Moja lekarka wyjechała na urlop i musze to wszystko wiedzieć bo nie mam kogo zapytac;) -
A mówili Wam coś może o tym żelu przeciwko zrostom? Mam się sama za tym zakręcić? Wasze szpitale miały to dostępne od ręki? Tez musiały ścieków płacić? Sorki za natłok pytań ale zbieram wszelkie informacje żeby nic mnie nie zaskoczylo;)19.07.2016 r. Aleksander
-
nick nieaktualny_analiza wrote:A mówili Wam coś może o tym żelu przeciwko zrostom? Mam się sama za tym zakręcić? Wasze szpitale miały to dostępne od ręki? Tez musiały ścieków płacić? Sorki za natłok pytań ale zbieram wszelkie informacje żeby nic mnie nie zaskoczylo;)
-
nick nieaktualnyailatan wrote:a mi powiedzieli ze paznokcie nie maja byc pomalowane, bez zeli, tipsow itp.. to jest potrzebne anestazjologowi zeby obserwowal Twoj organizm jakby dzialo sie cos zlego.. mysle ze najlepiej zapytac w szpitalu- zadzwonic czy pojsc do szpitala i dowiedziec sie jakie u nich sa zasady..
Ja też nic nie wiem na temat żeli i zrostów -
nick nieaktualny
-
analiza ja też nie wiem nic o żelu na zrosty. Jeżeli chodzi o paznokcie to na karcie informacyjnej dot. znieczulenia ogólnego którą dostaniesz do podpisania przed operacją w zaleceniach jest napisane żeby nie malować paznokci. Ja miałam jedną warstwę odżywki bezbarwnej i nie musiałam zmywać. Grubsza warstwa mogłaby jednak blokować badanie saturacji sprawdzanej na palcu za pomocą chyba pulsoksymetra. Hybryda to jest jednak lakier więc raczej odpada. Nie wiem jak to jest z żelami. Najlepiej zadzwoń do szpitala i zapytaj konkretnie żeby potem problemu nie było
16 m-cy 15 cs 6 cykli z clo 1 IUI 04.01.2015 2 IUI 04.02.2015
16.06.2015 laparo 06.07.2015 beta hcg 57,4
29.03.2016 Kacperek 👶
26.06.2019 nowy początek starań 👶
11cs -
nick nieaktualny
-
No tak zrobię, podjadę nawet teraz bo musze wiedzieć na 100% napisze Wam co mi powiedzieli, mam nadzieje ze bezbarwny żel może być i nie będę musiała wszystkich sciagac;) a najwyżej do tej saturacji sobir ściągnę z jednego palca całkiem żel i pójdę na uzupełnienie
KURDE, PROBLEMY 1GO ŚWIATA19.07.2016 r. Aleksander
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ailatan wrote:Ktos tu bedzie testowal w najblizszym czasie?
29.03.2016 Kacperek 👶
11cs -
Dobrze że tu weszłam bo mam czerwone hybrydy a Wy tu piszecie że nie można mieć! Byłam przekonana że w dzisiejszych czasach mają takie sprzęty monitorujące czynności życiowe że to nie ma znaczenia! a tu zonk! Muszę jutro jeszcze to jakoś ogarnąć a jutro już do szpitala idęI i II IVF Medart Poznań
III IVF NOVUM 5.01 transfer 2 groszków, 8dpt-30 11dpt-120, 35dpt mamy
-
elcia no z czerwoną hybrydą to chyba jednak może być problem...
analiza a Ty dowiedziałaś się coś?
29.03.2016 Kacperek 👶
11cs