Ciąża a własna działalność gospodarcza
-
WIADOMOŚĆ
-
O tacierzyńskim (2 tygodnie przysługujące tylko ojcu) w ogóle nie wspominasz we wniosku do zus.
Mala_Czarna_89, FasUla, polkosia lubią tę wiadomość
-
U mnie tez cały czas działa.
Dziewczyńy, bo nie pamietam, ile czekałyście na pojawienie sie "decyzji" z kolejnych zwolnień? U mnie zwolnienie widoczne, ale nie ma w zasiłkach. -
wróciłam. 10 sierpnia urodziłam małego krasnalka - Malwinka 1900g 47cm. wyszlam ze szpitala 27, ale wszystko jest w porzadku jestesmy zdrowe jak konie
jesli chodzi o ZUS to zrobili mi prezent na porod. 5 sierpnia zanioslam dokumenty do kontroli, a 12 dostalam pismo o umorzeniu kontroli. 19 byly pieniadze na koncie
uff wszystko sie uklada...
jestem niesamowicie szczesliwa dziekuje wszystkim za pomoc i wsparcieceska, FasUla, polkosia, rah, olcia88 lubią tę wiadomość
-
rafka wrote:wróciłam. 10 sierpnia urodziłam małego krasnalka - Malwinka 1900g 47cm. wyszlam ze szpitala 27, ale wszystko jest w porzadku jestesmy zdrowe jak konie
jesli chodzi o ZUS to zrobili mi prezent na porod. 5 sierpnia zanioslam dokumenty do kontroli, a 12 dostalam pismo o umorzeniu kontroli. 19 byly pieniadze na koncie
jestem niesamowicie szczesliwa dziekuje wszystkim za pomoc i wsparcie
Nadrobi nadrobi moja w tydzien 2 opakwania mleka plus piers i wiecznie glodna :p -
rafka wrote:wróciłam. 10 sierpnia urodziłam małego krasnalka - Malwinka 1900g 47cm. wyszlam ze szpitala 27, ale wszystko jest w porzadku jestesmy zdrowe jak konie
jestem niesamowicie szczesliwa dziekuje wszystkim za pomoc i wsparcie
Rafka cudnie! Gratuluje małej kruszynki i pozytywnych informacji z ZUSu!Lilijka30 -
aagatkaa1984 wrote:Ceska, matki zusem zestresowane to i wczesniej rodzą i same maluszki
FasUla, rah lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, mam decyzję z datą wypłaty na 7 września Decyzja wydana z dniem dzisiejszym, czyli czekałam prawie pełne 2 miesiące. Ale wypłacą wszystko naraz - za 2 zwolnienia. Alez się cieszę! Co za ulga.
rah, FasUla, Wredotka, ceska lubią tę wiadomość
-
Rafka gratuluje! ktory to był tydzien?
Akira rozumiem Twoja ulgę! Gratuluje
Dziewczyńy moze mi któraś odpisac na pyt z poprzedniej strony? Bo nie wiem czy juz sie upominać? -
nick nieaktualny