X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciaza w Szkocji
Odpowiedz

Ciaza w Szkocji

Oceń ten wątek:
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to sie ciesze mega ze moglam zrezygnowac z pracy juz w 5 mies :) tylko mies bylismy bez kasy z mojej str ale nawet wogole tego nie odczulismy :) terax mam macierzynski wiec odkladamy ;) fajnie tak sie cieszyc ciaza w domku i nie meczyc sie ze wstawaniem o 5 rano :P ale wiem ze ńie kazdy moze sobie na to pozwolic :/

Moj miaiek dzis juz wraca do pracy :/ ale bedzie smutno bez niego...

Asiu oby wam sie udalo zalatwic mieszkanko przed rozwiazaniem :) ale przestoj na rynku jest straszny :/ nic sie ńie dzieje :/ licze ze po wakacjach ruszy i tez cos znajdziemy :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• tyger Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula, juz sie tak denerwowalam jak nic nie pisalas. Myslalam ze biedactwo masz zle wiesci i nawet ucieklam z domu bo nie moglam przestac myslec. I wiesz co? Weszlam go BM i kupilam ci te koszyczki turkusowe, ktore chcialas.
    Ciesze sie ze wszystko jest w porzadku. Tiago to jednak grzeczny chlopczyk :)
    Teraz jedyny problem to zapakowanie tych koszyczkow do wyslania, bo sie nie skladaja i jedne w drugie nie wchodza haha.

[link=https://www.suwaczki.com/]1kk0h371zoz0wcto.png[/link]

3jvzj44jkepasfzk.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tyger matko kochana przepraszam ale tyle nas zeszlo :P
    Potem na szybko obiad robilam bo T na 14 do pracy szedl!

Jeju normalnie mam swieczki w oczach ze wogole pamietalas o tych koszykach :) jestes niesamowita :)
    U nas juz ich nie bylo tylko same zielone zostaly...
    Kurcze ty mieszkasz gdzies kolo Edynburga nie??? Bo tak mysle jak by je ew odebrac :P

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• tyger Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mieszkam okolo pol godziny jazdy za mostem, wiec jest kawalek. Cos wymysle, musisz byc tylko cierpliwa no i przede wszystkim napisac mi swoj adres :)
    Nie wiedzialam ile chcialas wiec wzielam to co mieli: 3 sztuki w roznych rozmiarach. I tym sposobem u mnie w miescie tez juz nie ma turkusowych :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2014, 17:59

3jvzj44jkepasfzk.png
  • tyger Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myslalam nawet ze zabiore je ze soba jak bede jechac do Glasgow na te targi we wrzesniu o ktorych kiedys pisalas. Ale to dlugo i nie wiadomo czy obie na nie dotrzemy bo mozemy byc akurat w trakcie parcia ;)

3jvzj44jkepasfzk.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana jasne ze ci napisze adres. A ty mi tylko podaj nr konta i dane to ci przelew zrobie :)
    Serio jestes niesamowita :)
    Dodam cie do przyjaciolek. Zaakceptuj i wysle wiad z adresem ;)
    Jesli tobie nie sa potrzebne to wezme wszystkie chyba ze sobie chcesz jakies zostawic ;)

A targi te dla dzieci sa za tydz w sob. Tylko moj T powiedzial ze jak go zapytaja o prace w sob to sie zgodzi i nie pojedziemy :(

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• tyger Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nawet sie nie wyglupiaj z tym przelewem. Jak sie kiedys spotkamy to postawisz kawke ;)
    Wszystkie 3 sa dla ciebie kochana. Ja nie potrzebuje :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2014, 18:58

3jvzj44jkepasfzk.png
  • tyger Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze za tydzien?! A ja bylam swiecie przekonana, ze te duze targi (takie jak slubne) maja byc na poczatku wrzesnia. Czy to te same. Kidys podawalas linka do tego. To ma byc takie duze wydarzenie.

3jvzj44jkepasfzk.png
  • tyger Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scottish Mother and baby show- juz znalazlam. Mialo byc 5-7 wrzesien i zostalo odwolane. Jest podany numer tel wiec zadzwonie jutro.

3jvzj44jkepasfzk.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tyger absolutnie sie nie zgadzam!!! Ty tez za darmo nie dostalas :)
    A na kawe ( i grilla) juz macie zaproszenie jak dom kupimy! To juz ustalone ;)
    Prosze o te dane do przelewu a ja ci kochana wysylam adres ;)

Aaaa ty mowiszo tych calkiem innych targach... Ja nawet nie liczylam ze na nie pojde :P
    Czemu sa odwolane???

Ja to pisalam o tych z fb. Co chyba asi podawalam kiedys. Tam mozna kupic duzo urzywanych rzeczy w super cenie ale tez i nowych ;) i one sa w sob w Glasgow :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• tyger Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula na tej stronie jest napisane ze od przyczyn nie zaleznych od nich niestety musza odwolac a kasa za bilety bedzie oddawana. Zadzwonie jutro i dowiem sie czy sa przeniesione na inny termin albo do innego miasta. Dam znac.

Paula55 lubi tę wiadomość

3jvzj44jkepasfzk.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogole to sie pochwale... Zaczelam dzis robic pranie... Wg instrukcji z opakowania...

2cgbpkm.jpg
    no8sjr.jpg

Masakra!!!!! Zalalo mi kuchnie piana... Nie dosc ze wybuchla z pralki to jeszcze ciuszki tam zostaly :/ ńie wiedzialam co z tym zrobic :P po ciezkich bojach napisalam do T smsa: zadzwon szybko... Tak szybko jeszcze nigdy nie oddzwonil...
    Pierwsze co uslyszalam to: to juz????? Z przerazeniem w glosie :P
    A ja tylko chcialam zapytac jak odpompowac ta piane z pralki :P hahaha.
    Ale sie narobilam z tym praniem... Musialam wszystko wyjac, wyplukac pod prysznicem, potem w umywalce a potem jeszcze raz w pralce...
    Masakra :P

tyger, Carola55 lubią tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• tyger Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale dalas czadu haha. To trzeba byc w ciazy zeby sie udalo taka eksplozje zrobic ;)

3jvzj44jkepasfzk.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooo :) masakra.
    Ale w koncu sie z tym bajzlem uporalam :P

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Malwina89 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc kochane.

Paula ale sie ciesze ze wszystko z Tiagusiem dobrze no i ze główkę ma tam gdzie trzeba :). Grzeczne te wasze chlopaki :), niech moj tez taki bedzie. A z pralką to Ci sie udalo. Na pewno sie wystraszylas jak wybuchło tą pianą, biedna napracowalas sie dzisiaj.

Wiecie co? Tak przyjemnego i przyjacielskiego forum, wątku nie ma nigdzie. Az sie wzruszyłam ze Tyger koszyczki kupiła o ktore paula prosila. Jakie to piekne. Mi taki koszyczek zrobi mama. Ona bawi sie w kręcenie z papieru koszyczkow maluje to później bejcą w różnych kolorach i wyglada jak wiklinowy koszyczek, tylko nie wiem czy w turkusie tez by znalazła ;).

Witam Magdodol! I pierwsza dziewczynke w naszym jak na razie meskim gronie :).

tyger lubi tę wiadomość

3jvzj44jyq9rqa58.png
  • Malwina89 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tyger sliczne zdjecie Victorka. Jaka sliczna buzinka, taki maluśki kochany <3. Az nie mogę doczekać sie tej pieknej chwili :). Ehhh jeszcze troszke, tez czas tak szybko leci...

tyger lubi tę wiadomość

3jvzj44jyq9rqa58.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojj to prawda. Tyger jest cudowna :) wogolej sie nie spodziewalam że "obca" osoba może tak o mnie pomyslec i pamietac :)
    Serio sie wzruszylam :)

A no Malwinko wypadek przy pracy haha :) bywa ;) ale sytuacja opanowana :P
    A Tiagus byc moze caly czas byl ok ulozony tylko polozne sie pomylily.. Ale byly bardzo pewne siebie. Obie od razu powiedzialy ze zle lezy... No wazne co na usg wyszlo :)
    Martwie sie tylko ta waga troszke bo inne dzieci na tym etapie waza wiecej... Ale bedzie dobrze :)

Jak twoj dzionek???

tyger lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Carola55 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeden dzien i ile die moze wydarzyc ... :)

Tyger- dzieki za roady o laktatorze, mysle ze tez zakupie. A zdejcie naprawde piekne i to super pamiatka, tez zadbam o taka.

Paula, to mialas przygody z ta pralka, ale nastraszylas Twojego hehe :)
    Super wiesci, ze maly sie obrocil, to teraz mozesz byc spokojniejsza. To takie badania jeszcze robia polozne w tym czasie, dobrze wiedziec bo ja nie wiem czego do konca sie spodziewac. W ksiazecce ktora dostalam od poloznej tylko pisze, ze dwa skany - drugi mam juz wyznaczony, no i te rozne badania raczej na poczatku, a potem to nie wiem ile razy jeszcze bede musiala do poloznej chodzic, jestescie jakos wzywane w miare regularnie?
    Dobrze, ze tak u Ciebie wszystko jeszcze sprawdzaja.

Odnsnie targow to dzisiaj widzialam na FB ten organizowany przez The Jack And Jill Market - bedzie w Glasgow 16 sierpnia. Paula ty chyba na nim juz bylas? Moj A sie pyta czy tam tez maja nowe ciuszki czy wszystko uzywane, a ceny rozsadne?

tyger lubi tę wiadomość

na9fxa5.png
  • Malwina89 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z wagą tez moga sie mylic, nie myśl tyle bedzie dobrze.

A ja dzis w pracy bylam jak prawie co dzien. Ciesze sie bo przydzielaja mi juz taką prace ze sie tylko nudze i pomagam innym, sciemniam :P byle by w pracy byc. Jeszcze 10 tygodni do macierzyńskiego przepracowac mi zostalo :). W srode mamy wizyte u położnej, uslyszymy serduszko naszego synusia :). I juz niedługo, coraz bliżej urlop :). W domku dzisiaj braciszek czekał z obiadkiem :) i odpoczywam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2014, 21:13

Paula55, tyger lubią tę wiadomość

3jvzj44jyq9rqa58.png
  • Carola55 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wlasnie sprawdzilam, i na tym markecie ktory bedzie w sobote mozna kupic ubranka lekko uzywane ale o dobrej jakosci - taki jest wymog tego targu.

na9fxa5.png
‹‹ 61 62 63 64 65 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ