Ciaza w Szkocji
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja to sie ciesze mega ze moglam zrezygnowac z pracy juz w 5 mies tylko mies bylismy bez kasy z mojej str ale nawet wogole tego nie odczulismy terax mam macierzynski wiec odkladamy fajnie tak sie cieszyc ciaza w domku i nie meczyc sie ze wstawaniem o 5 rano ale wiem ze ńie kazdy moze sobie na to pozwolic
Moj miaiek dzis juz wraca do pracy ale bedzie smutno bez niego...
Asiu oby wam sie udalo zalatwic mieszkanko przed rozwiazaniem ale przestoj na rynku jest straszny nic sie ńie dzieje licze ze po wakacjach ruszy i tez cos znajdziemy
-
Paula, juz sie tak denerwowalam jak nic nie pisalas. Myslalam ze biedactwo masz zle wiesci i nawet ucieklam z domu bo nie moglam przestac myslec. I wiesz co? Weszlam go BM i kupilam ci te koszyczki turkusowe, ktore chcialas.
Ciesze sie ze wszystko jest w porzadku. Tiago to jednak grzeczny chlopczyk
Teraz jedyny problem to zapakowanie tych koszyczkow do wyslania, bo sie nie skladaja i jedne w drugie nie wchodza haha. -
Tyger matko kochana przepraszam ale tyle nas zeszlo
Potem na szybko obiad robilam bo T na 14 do pracy szedl!
Jeju normalnie mam swieczki w oczach ze wogole pamietalas o tych koszykach jestes niesamowita
U nas juz ich nie bylo tylko same zielone zostaly...
Kurcze ty mieszkasz gdzies kolo Edynburga nie??? Bo tak mysle jak by je ew odebrac
-
Ja mieszkam okolo pol godziny jazdy za mostem, wiec jest kawalek. Cos wymysle, musisz byc tylko cierpliwa no i przede wszystkim napisac mi swoj adres
Nie wiedzialam ile chcialas wiec wzielam to co mieli: 3 sztuki w roznych rozmiarach. I tym sposobem u mnie w miescie tez juz nie ma turkusowychWiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2014, 17:59
-
Kochana jasne ze ci napisze adres. A ty mi tylko podaj nr konta i dane to ci przelew zrobie
Serio jestes niesamowita
Dodam cie do przyjaciolek. Zaakceptuj i wysle wiad z adresem
Jesli tobie nie sa potrzebne to wezme wszystkie chyba ze sobie chcesz jakies zostawic
A targi te dla dzieci sa za tydz w sob. Tylko moj T powiedzial ze jak go zapytaja o prace w sob to sie zgodzi i nie pojedziemy
-
Tyger absolutnie sie nie zgadzam!!! Ty tez za darmo nie dostalas
A na kawe ( i grilla) juz macie zaproszenie jak dom kupimy! To juz ustalone
Prosze o te dane do przelewu a ja ci kochana wysylam adres
Aaaa ty mowiszo tych calkiem innych targach... Ja nawet nie liczylam ze na nie pojde
Czemu sa odwolane???
Ja to pisalam o tych z fb. Co chyba asi podawalam kiedys. Tam mozna kupic duzo urzywanych rzeczy w super cenie ale tez i nowych i one sa w sob w Glasgow
-
Paula na tej stronie jest napisane ze od przyczyn nie zaleznych od nich niestety musza odwolac a kasa za bilety bedzie oddawana. Zadzwonie jutro i dowiem sie czy sa przeniesione na inny termin albo do innego miasta. Dam znac.
Paula55 lubi tę wiadomość
-
Ogole to sie pochwale... Zaczelam dzis robic pranie... Wg instrukcji z opakowania...
Masakra!!!!! Zalalo mi kuchnie piana... Nie dosc ze wybuchla z pralki to jeszcze ciuszki tam zostaly ńie wiedzialam co z tym zrobic po ciezkich bojach napisalam do T smsa: zadzwon szybko... Tak szybko jeszcze nigdy nie oddzwonil...
Pierwsze co uslyszalam to: to juz????? Z przerazeniem w glosie
A ja tylko chcialam zapytac jak odpompowac ta piane z pralki hahaha.
Ale sie narobilam z tym praniem... Musialam wszystko wyjac, wyplukac pod prysznicem, potem w umywalce a potem jeszcze raz w pralce...
Masakratyger, Carola55 lubią tę wiadomość
-
Czesc kochane.
Paula ale sie ciesze ze wszystko z Tiagusiem dobrze no i ze główkę ma tam gdzie trzeba . Grzeczne te wasze chlopaki , niech moj tez taki bedzie. A z pralką to Ci sie udalo. Na pewno sie wystraszylas jak wybuchło tą pianą, biedna napracowalas sie dzisiaj.
Wiecie co? Tak przyjemnego i przyjacielskiego forum, wątku nie ma nigdzie. Az sie wzruszyłam ze Tyger koszyczki kupiła o ktore paula prosila. Jakie to piekne. Mi taki koszyczek zrobi mama. Ona bawi sie w kręcenie z papieru koszyczkow maluje to później bejcą w różnych kolorach i wyglada jak wiklinowy koszyczek, tylko nie wiem czy w turkusie tez by znalazła .
Witam Magdodol! I pierwsza dziewczynke w naszym jak na razie meskim gronie .
tyger lubi tę wiadomość
-
Ojj to prawda. Tyger jest cudowna wogolej sie nie spodziewalam że "obca" osoba może tak o mnie pomyslec i pamietac
Serio sie wzruszylam
A no Malwinko wypadek przy pracy haha bywa ale sytuacja opanowana
A Tiagus byc moze caly czas byl ok ulozony tylko polozne sie pomylily.. Ale byly bardzo pewne siebie. Obie od razu powiedzialy ze zle lezy... No wazne co na usg wyszlo
Martwie sie tylko ta waga troszke bo inne dzieci na tym etapie waza wiecej... Ale bedzie dobrze
Jak twoj dzionek???tyger lubi tę wiadomość
-
Jeden dzien i ile die moze wydarzyc ...
Tyger- dzieki za roady o laktatorze, mysle ze tez zakupie. A zdejcie naprawde piekne i to super pamiatka, tez zadbam o taka.
Paula, to mialas przygody z ta pralka, ale nastraszylas Twojego hehe
Super wiesci, ze maly sie obrocil, to teraz mozesz byc spokojniejsza. To takie badania jeszcze robia polozne w tym czasie, dobrze wiedziec bo ja nie wiem czego do konca sie spodziewac. W ksiazecce ktora dostalam od poloznej tylko pisze, ze dwa skany - drugi mam juz wyznaczony, no i te rozne badania raczej na poczatku, a potem to nie wiem ile razy jeszcze bede musiala do poloznej chodzic, jestescie jakos wzywane w miare regularnie?
Dobrze, ze tak u Ciebie wszystko jeszcze sprawdzaja.
Odnsnie targow to dzisiaj widzialam na FB ten organizowany przez The Jack And Jill Market - bedzie w Glasgow 16 sierpnia. Paula ty chyba na nim juz bylas? Moj A sie pyta czy tam tez maja nowe ciuszki czy wszystko uzywane, a ceny rozsadne?
tyger lubi tę wiadomość
-
Z wagą tez moga sie mylic, nie myśl tyle bedzie dobrze.
A ja dzis w pracy bylam jak prawie co dzien. Ciesze sie bo przydzielaja mi juz taką prace ze sie tylko nudze i pomagam innym, sciemniam byle by w pracy byc. Jeszcze 10 tygodni do macierzyńskiego przepracowac mi zostalo . W srode mamy wizyte u położnej, uslyszymy serduszko naszego synusia . I juz niedługo, coraz bliżej urlop . W domku dzisiaj braciszek czekał z obiadkiem i odpoczywam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2014, 21:13
Paula55, tyger lubią tę wiadomość