Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyroletka wrote:udało mi się umówić na wizytę u dr Piekarz dziś na 14.40 tydzień temu w klinice było widoczne serduszko mam nadzieję dziś też je zobaczyć
Powodzenia!
Ja się w końcu spakowałam do szpitalaagga1984, aszka, Viki26, Moniaa, Konwalia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jestem już w domu, są dwa serduszka
tylko że ten "nowy" zarodek ma mały pęcherz płodowy, dr powiedziała że albo będzie taka uroda tej ciąży albo możliwe że z zarodkiem coś jest nie tak, chociaż na dzień dzisiejszy zarodek jest prawidłowy, jestem uspokojona a o pęcherz nowego niuńka będziemy się martwić jak będzie do tego powód
justa1234, Danae, agga1984, Kava, Viki26, mycha28, aszka, agniesia2569, Madzia82, duza, Konwalia lubią tę wiadomość
-
roletka wrote:jestem już w domu, są dwa serduszka
tylko że ten "nowy" zarodek ma mały pęcherz płodowy, dr powiedziała że albo będzie taka uroda tej ciąży albo możliwe że z zarodkiem coś jest nie tak, chociaż na dzień dzisiejszy zarodek jest prawidłowy, jestem uspokojona a o pęcherz nowego niuńka będziemy się martwić jak będzie do tego powód
-
nick nieaktualnyroletka wrote:jestem już w domu, są dwa serduszka
Gratuluję i życzę szczęścia :* I oczywiście nudnej i spokojnej ciąży! -
nick nieaktualny
-
Roletka ale super z tymi serduszkami!
Dziewczy ja zaczynam fiksowac, ze cos jest nie tak, piersi nie rosna, nie bola, tylko sutki czasem jak dotkne, brzucho sie nie powieksza, mdlości itp nie mialam wcale, usg dopiero za 1,5tyg, ost 2,5tyg temu. Ost badania z krwi z przed miesiaca...isc na usg lub zbadac bete lub progesteron? doradzcie cos, plsWiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 18:20
2014 ISCI1cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?
-
Viki broń boże bete, bo ona teraz dużo wolniej rośnie i tylko się stresować będziesz, jeśli cie to pocieszy ja też nie mam żadnych objawów, żadnych mdłości piersi nie bolą czasem sutki są wrażliwe ale to wszystko, a ciąża bliźniacza myślałam że objawy będą podwójne a ja się czuje bardzo dobrze
brzucha też nie mam tzn mam ale nie ciążowy
ale jak masz się stresować to najlepiej usgKava, Viki26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyViki co do brzucha i piersi to ja tez nie mam zadnych objawów, teraz juz mam mdłosci i mi sie robi słabo i w sumie tyle. Jak chcesz sprawdzic to lepiej na usg.
Roleta widzisz co lekarz to lekarz, super i od razu dwa serduszka znalazłaViki26 lubi tę wiadomość
-
Aszka wiesz mój lekarz widział serduszko w zeszłym tygodniu na sprzęcie w klinice a wczoraj byłam u niego prywatnie i inne usg już nie wyłapało, ale nie panikował tylko ja w domu zwariowałam
aszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyViki, usg jak już coś.
Nie przejmuj się, też schizuję, nie jesteś samaA do wizyty jeszcze 11 i pół dnia
Mycha, u mnie to samo... trochę pomaga mleko migdałowe, ale to na trochę...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 19:13
mycha28, Viki26 lubią tę wiadomość
-
Viki26 wrote:Roletka ale super z tymi serduszkami!
Dziewczy ja zaczynam fiksowac, ze cos jest nie tak, piersi nie rosna, nie bola, tylko sutki czasem jak dotkne, brzucho sie nie powieksza, mdlości itp nie mialam wcale, usg dopiero za 1,5tyg, ost 2,5tyg temu. Ost badania z krwi z przed miesiaca...isc na usg lub zbadac bete lub progesteron? doradzcie cos, pls
Moja droga Ja tak samo jak i Ty mam do wizyty 2 tygodnie a ostatnią miałam 3 tygodnie temu...
I też zaczynam świrowac, bo moje objawy zanikły i już mężowi marudzę że coś chyba nie tak jest. Brzucho nie boli cycki nie rosną, sutki nie są tkliwe, jajników nie czuję... Jakby nie czuję się zmęczona...
I co ... i chyba wybiorę się jednak na wizytę, jak uda mi sie kogoś znaleźć to może jutro...Viki26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
roletka super
Ja tez od Dr piekarz dowiedzialam sie, ze sa dwa serduszka, widac ma szczescie do blizniat :-)Tak to fajny widok takie dwa szkrabiki, jak juz bede miala wynik tego choler... Hrmony to id cos dzieciekom kupic!
mycha28, aszka lubią tę wiadomość
-
Ja pije mleko, jem migdaly ale srednio pomaga. Nawet pije ochydny rumianek i po nim chyba mi gorzej
musze jeszcze wyprobowac herbate z imbirem.
Dr powiedziala ze mdlosci to doby objaw a w ciazy blizniaczej moga byc silniejsze..super
Fistaszek racja super widok dwa szkrabulki na raz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 21:15