Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciężarówki metodą IVF i IUI
Odpowiedz

Ciężarówki metodą IVF i IUI

Oceń ten wątek:
  • _cherryLady Autorytet

Wysłany: 17 maja 2016, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka na pewno od tego :) ja nie leze w ogole wiec czesto mi brzuch twardnieje. Ale nie biore tez zadnej luteiny itd. A jak mialam dzien lenia i lezalam to moze z raz mi stwardnial :)

Stoje dzis sobie w kolejce po pomidory a pani ekspedientka mi mowi boli pania? A ja ale co? No jak pania tak w bok kopie :) i faktycznie kopala mnie w okolicach talii ale nie spodziewalam sie ze to az tak widac :P

Anatolka, kiedy bedziecie mieli fure? :) bo zamowilas juz, nie?

Szalwia moj tez tak mowil ze mozemy isc na zywiol ale doszlismy do wniosku ze nie chcemy naturalnej ciazy, bo mamy jeszcze mrozaczki, a nie chcielibysmy ich oddawac do adopcji :)

szałwia, Konwalia, Iva79, mia6 lubią tę wiadomość

Nasza Marcysia jest już z nami <3
    bobas.gif
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 17 maja 2016, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już mam fure w domu <3 Wkleilam wczoraj spamowo-zdjeciowy post. Dziś Ci coś pokazałam ale chyba Cie fb nie oznaczyl to sprawdź :-)

_cherryLady, Iva79, Viki26 lubią tę wiadomość

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • szałwia Autorytet

Wysłany: 17 maja 2016, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka ej ja też chcę :-)

Sylwia my też nie chcemy oddawać do adopcji, przyjmiemy, co życie da ;-)

_cherryLady, Anatolka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 17 maja 2016, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szałwia taki mamy kolor. Choć na żywo wygląda lepiej, jest intensywnejszy i bardziej jednak wpada w miętę http://przemko.home.pl/FOTKI/BABYMERC/NEOSTYLE/K/D/15.JPG

A tak wygląda cały http://sklep.babymerc.pl/home/135-wozek-3w1-baby-merc-faster-style.html

Tylko właśnie nie ten kolor (tylko z pierwszego linku) i mamy biała ramę :-)

szałwia, nick nieaktualny, Iva79 lubią tę wiadomość

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • adrenalina Autorytet

Wysłany: 17 maja 2016, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślicie ze mozna pic pokrzywe w ciazy ? Na zbicie wody.
    Lekarz zabronił jeść cokolwiek co zawiera sól.

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 17 maja 2016, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę, że można pokrzywe. Dziewczyny jak puchly od wody pod koniec ciąży to piły. Lutowki czasem z ciekawości czytałam :-)

adrenalina lubi tę wiadomość

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • adrenalina Autorytet

Wysłany: 17 maja 2016, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki. Chyba jutro kupie i zacznę pic chociaz szklankę dziennie. Bo bede wyglądać jak potwór lada dzień.

• _cherryLady Autorytet

Wysłany: 17 maja 2016, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adrenalina- fajnie moczopednie dziala urosept- bez recepty gin wypisala mi na nieliczne bakterie w moczu. Odkad go bralam nie mialam problemow z puchnieciem :) a soli nie umiem ograniczyc bo jest niemal we wszystkim co lubie :P

bobas.gif
  • szałwia Autorytet

Wysłany: 17 maja 2016, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka niezły ten Wasz wózek :-) To już wszystko masz?

Adrenalina ja piję czasem pokrzywę zbieraną przez koleżankę, ma też podobno dużo żelaza :-)

• _cherryLady Autorytet

Wysłany: 17 maja 2016, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szałwia wrote:

Adrenalina ja piję czasem pokrzywę zbieraną przez koleżankę, ma też podobno dużo żelaza :-)
    Dokladnie :) dziewczyny pija ta pokrzywe przy anemii :))

A jak to smakuje? Hmm.

szałwia lubi tę wiadomość

bobas.gif
  • szałwia Autorytet

Wysłany: 17 maja 2016, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia smakuje spoko, taka ziołowa herbatka no :-) Ja ziołowych nie lubię, ale pokrzywa mi nawet smakuje, a jak tam Twoje płytki? Bo moje robią sobie jaja trochę i latają w tę i z powrotem (75 tysi, tydzień później 106 tysi).

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 17 maja 2016, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szałwia wrote:

Chyba z takich grubszych rzeczy tak. Jakieś pierdolki zostały i dodatki do pokoiku :-)

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • godaweri Autorytet

Wysłany: 17 maja 2016, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Junioer wrote:
    Ten, ktory bierzesz dopochwowo nie pokazuje się w krwi.

Miałaś podany jeden zarodek, czy 2?

• godaweri Autorytet

Wysłany: 17 maja 2016, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szałwia wrote:
    Sylwia chyba to w takim razie uzależnimy od przebiegu porodu i ewentualnych przeciwwskazań na szybkie zajście ;-) Ale u nas to musiałby być mały cud. Chociaż mamy jeszcze 2 bałwanki, więc żeby ostatecznie nie wyszła czwórka ;-)

Szałwia będziesz mieć bliźniaki?

• _cherryLady Autorytet

Wysłany: 17 maja 2016, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szalwia u mnie sie trzymaja caly czas w granicach 150-190 :)

Godaweri szalwi pewnie chodzilo o ro ze jedno dziecko z ktorym teraz jest w ciazy drugie naturalnie gdyby sie trafilo plus 2 balwanki :)

bobas.gif
  • szałwia Autorytet

Wysłany: 17 maja 2016, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Godaweri dokładnie tak, jak pisze Sylwia :-) Miałam jeden podany, w Czechach dwa podają, jak ktoś się mocno uprze, a u mnie od początku mówili, że mi nie pozwolą (mała jestem i z małopłytkowością).

Sylwia, no to masz płytki na wypasie, u mnie się ładnie trzymały, ale w tym trzecim nie chcą mnie słuchać.

• Junioer Autorytet

Wysłany: 17 maja 2016, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    godaweri wrote:
    Miałaś podany jeden zarodek, czy 2?

2 blastki

6 nieudanych IUI, 2 nieudane IVF, 1 IVF z KD koniec w 8tc
    21.10. FET sukces!
    e6l0p2.png

• triss Autorytet

Wysłany: 17 maja 2016, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Zaglądam i podczytuje już od dłuższego czasu :) dziś już oficjalnie chciałabym się przywitać. Część z Was pewnie mnie zna z ovu :)

Dziś mieliśmy pierwsze usg i widziałam pikające serducho malucha. Jestem nadal pełna obaw, ale i dobrej myśli :)

Pozdrawiam ciepło :)

_cherryLady, Iva79, Anatolka, adrenalina, Kava, arlenka, justa1234, Konwalia, ComeToMeBaby, Pola7, Anuszka, kuciak, nick nieaktualny, monia2015, szałwia, Karolina1111, vella, La-mia, mia6, Viki26, vioris lubią tę wiadomość

• Junioer Autorytet

Wysłany: 17 maja 2016, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    triss wrote:
    Dzień dobry :)

Zaglądam i podczytuje już od dłuższego czasu :) dziś już oficjalnie chciałabym się przywitać. Część z Was pewnie mnie zna z ovu :)

Dziś mieliśmy pierwsze usg i widziałam pikające serducho malucha. Jestem nadal pełna obaw, ale i dobrej myśli :)

Pozdrawiam ciepło :)

LOVE!

triss lubi tę wiadomość

6 nieudanych IUI, 2 nieudane IVF, 1 IVF z KD koniec w 8tc
    21.10. FET sukces!
    e6l0p2.png

• Iva79 Autorytet

Wysłany: 17 maja 2016, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny,
    Czy moze macie namiar na fajny kalendarz ciazy? Ten tutaj byl nawet ok , mial przykladowe terminy badan itd niestety juz nie dziala, nie wykupilam abonametu :) moze znacie jakies darmowe kalendarze?
    Zainstalowalam aplikacje Moja ciaza , ale tam nie ma za duzo do przodu np w bellybestfriend jest opisane kiedy ciaza jest bezpieczna , kiedy moge sie podzielic wiadomoscia, wglad w trymestry , przydatne do planowania wakacji :)

zem3o7es4lhz362l.png
    zem3x1hpn1yi29v5.png
‹‹ 536 537 538 539 540 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ