Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Anatolka na pewno od tego
ja nie leze w ogole wiec czesto mi brzuch twardnieje. Ale nie biore tez zadnej luteiny itd. A jak mialam dzien lenia i lezalam to moze z raz mi stwardnial
Stoje dzis sobie w kolejce po pomidory a pani ekspedientka mi mowi boli pania? A ja ale co? No jak pania tak w bok kopiei faktycznie kopala mnie w okolicach talii ale nie spodziewalam sie ze to az tak widac
Anatolka, kiedy bedziecie mieli fure?bo zamowilas juz, nie?
Szalwia moj tez tak mowil ze mozemy isc na zywiol ale doszlismy do wniosku ze nie chcemy naturalnej ciazy, bo mamy jeszcze mrozaczki, a nie chcielibysmy ich oddawac do adopcjiszałwia, Konwalia, Iva79, mia6 lubią tę wiadomość
Nasza Marcysia jest już z nami
-
Szałwia taki mamy kolor. Choć na żywo wygląda lepiej, jest intensywnejszy i bardziej jednak wpada w miętę http://przemko.home.pl/FOTKI/BABYMERC/NEOSTYLE/K/D/15.JPG
A tak wygląda cały http://sklep.babymerc.pl/home/135-wozek-3w1-baby-merc-faster-style.html
Tylko właśnie nie ten kolor (tylko z pierwszego linku) i mamy biała ramę
szałwia, renieczka, Iva79 lubią tę wiadomość
-
Adrenalina- fajnie moczopednie dziala urosept- bez recepty gin wypisala mi na nieliczne bakterie w moczu. Odkad go bralam nie mialam problemow z puchnieciem
a soli nie umiem ograniczyc bo jest niemal we wszystkim co lubie
adrenalina lubi tę wiadomość
-
szałwia wrote:Anatolka niezły ten Wasz wózek
To już wszystko masz?
Adrenalina ja piję czasem pokrzywę zbieraną przez koleżankę, ma też podobno dużo żelazadziewczyny pija ta pokrzywe przy anemii
)
A jak to smakuje? Hmm.szałwia lubi tę wiadomość
-
szałwia wrote:Sylwia chyba to w takim razie uzależnimy od przebiegu porodu i ewentualnych przeciwwskazań na szybkie zajście
Ale u nas to musiałby być mały cud. Chociaż mamy jeszcze 2 bałwanki, więc żeby ostatecznie nie wyszła czwórka
Szałwia będziesz mieć bliźniaki? -
Godaweri dokładnie tak, jak pisze Sylwia
Miałam jeden podany, w Czechach dwa podają, jak ktoś się mocno uprze, a u mnie od początku mówili, że mi nie pozwolą (mała jestem i z małopłytkowością).
Sylwia, no to masz płytki na wypasie, u mnie się ładnie trzymały, ale w tym trzecim nie chcą mnie słuchać. -
Dzień dobry
Zaglądam i podczytuje już od dłuższego czasudziś już oficjalnie chciałabym się przywitać. Część z Was pewnie mnie zna z ovu
Dziś mieliśmy pierwsze usg i widziałam pikające serducho malucha. Jestem nadal pełna obaw, ale i dobrej myśli
Pozdrawiam ciepło_cherryLady, Iva79, Anatolka, adrenalina, Kava, arlenka, justa1234, Konwalia, ComeToMeBaby, Pola7, Anuszka, kuciak, renieczka, monia2015, szałwia, Karolina1111, vella, La-mia, mia6, Viki26, vioris lubią tę wiadomość
-
triss wrote:Dzień dobry
Zaglądam i podczytuje już od dłuższego czasudziś już oficjalnie chciałabym się przywitać. Część z Was pewnie mnie zna z ovu
Dziś mieliśmy pierwsze usg i widziałam pikające serducho malucha. Jestem nadal pełna obaw, ale i dobrej myśli
Pozdrawiam ciepło
LOVE!triss lubi tę wiadomość
-
Witam dziewczyny,
Czy moze macie namiar na fajny kalendarz ciazy? Ten tutaj byl nawet ok , mial przykladowe terminy badan itd niestety juz nie dziala, nie wykupilam abonametumoze znacie jakies darmowe kalendarze?
Zainstalowalam aplikacje Moja ciaza , ale tam nie ma za duzo do przodu np w bellybestfriend jest opisane kiedy ciaza jest bezpieczna , kiedy moge sie podzielic wiadomoscia, wglad w trymestry , przydatne do planowania wakacji