Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 17:28
Nona lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualny
-
Kark - ja sie wczoraj za Ciebie wymodlilam... Musi sie dobrze skonczyc, musi.
Teczova - niedobrze, ze @ sie rozkrecila, ale baaardzo dobrze, ze laparo pomogla na bol! ZazdroszczeTeraz w kolejnym cyklu zajdziesz!
Ja nie testuje... Nie wiem co mi sie stalo, ale chyba naprawde mam uraz po tych ostatnich pozytywach. W ogole mnie nie ciekawi co by wyszlo. Zrobie test jutro albo pojutrze jesli dzis nie przyjda plamienia. A wiem, ze przyjda, bo czuje, ze @ sie zbliza. -
Kark kochanie nie wiem co napisać. Bądź dzielna. Jeszcze nie wszystko stracone. Bobo jest bardzo silne i będzie się trzymała mamusi. Leż i myśl pozytywnie. Może to nie głupi pomysł z tym basenem. Trzymam za Was kciuki.
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 17:28
Szczęściara lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Teczova - to mozliwe, bo ja bede celowac w Karowa albo Starynkiewicza
Czuje wlasnie duzy bol po pierwszym siku, wzielam nospe. Obstawiam, ze dzis zaczna sie plamienia, znam ten stan doskonale...
-
Kurczę ja nie mogłam wejść bo była niby jakaś przerwa techniczna a widzę ze tu reszta pisała.
Kark bardzo mi przykro naprawdę mocno trzymam za Was kciuki i nie obwiniaj się kochana nawet ostatnio był artykuł ze kobiety w ciszy mogą dźwigać nawet po 15kg wiec napewno nie ma w tym Teojej winy odpoczywajcie i niech dupek zmniejsza krwiak:*tule mocno
Nikodemka ja tez tak miałam w ostatnim cyklu ze zwlekałam z testem i finalnie nigdy nie siknelam z obawy przed kolejna biela mino wszystko trzymam kciuki
Teczova widać ze laparo pomogła wiec w tym cyklu pomoże zajść w ciąże
-
tęczova wrote:Dziewczyny po biochemie, czy Wasz okresbw cyklu z cb był jakiś inny? Mój się zaczął dopiero w 17 dpo (zawsze 13, max 14 dpo) i leci ze mnie, za przeproszeniem, jak z zarżniętej świni
może coś tam się zadziało po drodze, czego nie wyłapałam.
Testy Ci zadne nie wyszły? U mnie wychodziły delikatne kreski, ale beta spadała. -
nick nieaktualny
-
Tęczova, kochana, teraz nie ma co rozmyślać czy nie przeoczyliśmy jednak biochem. Myślę, że to ta laparoskopia z jednej strony poprawiła jakość, bo nie ma bólu, ale przecież tam miałaś wszystko przepychane, teraz po prostu te tkanki się usuwają. Za dwa dni zaczynaj acard
Nikodemko trzymam cały czas kciuki :*
Szczęściara, przykro mi z powodu bieliA w razie czego zdążysz do lekarza przed owulacją, żeby dostać progesteron na drugą fazę?
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Biegającą-mama wrote:Przedszkolanko możesz napisać jaki detektor kupiłaś? On mierzy tętno czy tylko odsłuchuję ? Słyszałaś te tętno cały czas np 30s czy tylko przez chwilkę ? Ja wczoraj w jakimś przypływie amoku kupiłam w aptece Angelika Sound mini, z boku trochę jakby przy kości łonowej znalazłam tętno ale jak podłączyłem aplikacje to przez chwile pokazywało 140 potem zanikało potem wskakiwalo 80-30 , nie wiem czy ta aplikacja na komórkę dobrze mierzy, czy to faktycznie było tętno płodu, ogólnie jestem zła na siebie ze się skusiłem, dobrze ze nic nie powiedziałam dla mojego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2019, 10:15
-
Tęczowa no to całkiem możliwe ze to biochemiczna mogła być. Okres będzie obfitszy i mocniejszy. Ale wszystko samo się oczyści taki plus. U mnie teraz po cb cykl bezowulacyjny. Ale no wierze ze organizm wie co robi. Trzymaj sie kochana! Nastepnym razem uda sie już tak na 9 miescy