Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:13
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
.
Magda - mbc lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Teczova mój Pawla- tez byly,taka pierwsza miłość i jakos wole nie :p
Magda Bartosz odpada z góry,długa historia. Nad Michalem sie zastanawiałam ale nie jest to taki"super,to bedzie to"..
Moja Pola Aleksandra chce i tak od kilku miesięcy tylko to jedno imie męskie jest w domu ;p ostatnio jeszcze Julian ale mąż na nie :p -
Przedszkolanko, widze ze mamy podobny gust co do imion. Mi tez sie podoba Julek, ale jak moj maz uslyszal, to wywalil oczami.
Kuba bardzo mi sie podoba, ale moja mama (przedszkolanka od 27 lat) mowi, ze wszystkie dzieci o imieniu Kuba jakie miala w grupach, to straszne lobuzy i przez to nie znosi tego imienia, niedlugo i mi przez nia zbrzydnie :d
Eh, przez te wybieranie imion niedlugo zajde w ciaze urojona -
.
blair. lubi tę wiadomość
U mnie temp jeszcze nizej łiiii
Dobrze bo jednak wczoraj bzykanka nie bylo.
Na pewno moj organizm przygotowuje sie do owu ale czy bedzie mial taka mozliwosc to zaraz sie dowiem.
przedszkolanka:), Biegającą-mama lubią tę wiadomość
-
Myslalam, ze wstane w lepszym humorze, ale niestety jest slabo. Dobrze, ze przyjezdzaja goscie, nie bede miala czasu na myslenie. Dopadl mnie kryzys...
Temperatura nie wzrosla.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2019, 07:42
-
przedszkolanka:) wrote:Teczova mój Pawla- tez byly,taka pierwsza miłość i jakos wole nie :p
Magda Bartosz odpada z góry,długa historia. Nad Michalem sie zastanawiałam ale nie jest to taki"super,to bedzie to"..
Moja Pola Aleksandra chce i tak od kilku miesięcy tylko to jedno imie męskie jest w domu ;p ostatnio jeszcze Julian ale mąż na nie :p
Aleksander spoko imie
A może Maksymilian albo Maksym?
Podoba mi się jeszcze Feliks.
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
.
Magda - mbc lubi tę wiadomość
Beti kciuki za wizytę!
Nikodemko jaka tempka dziś?
Ja sie witam jeszcze bardziej chora niz wczoraj. Szykuje sie cudowny weekend 😏 dobrze ze moge do Was pisac, bo mówić moge ledwo 😋Beti82 lubi tę wiadomość
-
Nikodemko pracowałam z dziecmi kilka lat i dlatego jestem wybredna ;p
Każdy Dawid,Kuba i Oliwier to łobuzy, Jaśki dziwaki,Antki czy Staśki odpadają od razu..no masakra..
Nikodemko współczuje tego cyklu..
Magda Maks to pies w rodzinie meza,odpada ;p Feliks nie mój gust
Adam ,Kamil,Przemek,Alan sa w rodzinie. Oskara chce moja siostra (mąz na nie). Mam przerąbane ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2019, 08:10
-
Meggs wrote:Beti kciuki za wizytę!
Nikodemko jaka tempka dziś?
Ja sie witam jeszcze bardziej chora niz wczoraj. Szykuje sie cudowny weekend 😏 dobrze ze moge do Was pisac, bo mówić moge ledwo 😋
Wzielam Muche i tym tez sie stresuje haha