Kwietnióweczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aleksandrakili, nie chcę innego, bo to ma ceny zdecydowanie niższe niż inne laboratoria. Poza tym wynik i tak byłby w poniedziałek a tak będzie we wtorek. 1 dzień nie zrobi różnicy.. Po prostu muszę się uzbroić w cierpliwość.. A ja wszystko chciałabym teraz, już!
Aleksandrakili lubi tę wiadomość
-
Ja dziś zmieniłam suwaczek . W końcu rozgryzłam jak liczy się tygodnie ciąży po IVF i odmłodziłam swoją ciężę , ale teraz jest bardziej adekwatne
Aleksandrakili wrote:to twoja pierwsza wizyta będzie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 10:41
Aleksandrakili lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny wydaje mi się że również będę kwietniówką 2016 ostatnia miesiączka była 25.06 wczoraj na wizycie lekarz stwierdził że jeszcze jest za wcześnie na jakiekolwiek badania krwi moczu itp. Mam iść 27.08. Wtedy też założy mi kartę ciąży.
Ale dzidziuś już jest widziałam go a usłyszeć bicie JEGO serduszka to jak dotąd najwspanialsza chwila w moim życiu
Malinkowe oczekiwanie, Lanusia93, jamniczakuchnia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dichlieb wrote:hej dziewczyny. Odebrałam wyniki bety
11.08.2015 - 2284
13.08.2015 - 4630
wzrosło o 97,1% to chyba dobrze, prawda?dichlieb lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnastazjaaa wrote:Mi zabronili i nie chodzi o higienę lecz możliwość uszkodzenia wnętrza które w ciąży jest rozpulchnione i można nabawic się chociażby nadzerki
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczynki!
Ja dzisiaj czuję się lepiej niż wczoraj. Totalnie odrzuciło mnie od kawy.
Nic mi się nie śni na razie. Zauważyłam że budzę się wcześniej, zawsze lubiłam pospać a teraz obudzę się o 6-7 i oczy jak 5zł. Jutro zastanawiam się czy nie iść na basen. Myślę że jak nie ma plamień, czuje się dobrze to nie ma przeciwwskazań co? Ja już po pierwszej wizycie, kartę ciąży mam założoną, widziałam serduszko bijące, muszę badania zrobić i na 8 września po powrocie z urlopu mamy pojechać na wizytę.
miłego dnia :*Lanusia93, jamniczakuchnia lubią tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:ja odrobinkę starsza
witam się serdecznie.
wyznaczono mi już pierwszy termin wizyty: 10 września już nie mogę się doczekać
Ooj to naczekamy się razem.. Ja mam wizytę 2.09, a pierwsze USG 4.09 (7t5d)...Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.2014 3700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.2016 3650 g, 55 cm -
Dzwoniłam właśnie do gina, dzisiaj już mnie nie przyjmie, ale jutro ok 8 rano mam zadzwonić i będzie mi kazał przyjechać. Powiedział że jak plamię to nie ma co tego bagatelizować...
Kurcze tylko zastanawiam się co powiem rodzicom, że gdzie jade wcześnie rano w święto? -
dziewussia wrote:hej dziewczynki!
Ja dzisiaj czuję się lepiej niż wczoraj. Totalnie odrzuciło mnie od kawy.
Nic mi się nie śni na razie. Zauważyłam że budzę się wcześniej, zawsze lubiłam pospać a teraz obudzę się o 6-7 i oczy jak 5zł. Jutro zastanawiam się czy nie iść na basen. Myślę że jak nie ma plamień, czuje się dobrze to nie ma przeciwwskazań co? Ja już po pierwszej wizycie, kartę ciąży mam założoną, widziałam serduszko bijące, muszę badania zrobić i na 8 września po powrocie z urlopu mamy pojechać na wizytę.
miłego dnia :*
Ja chodzę z córcią na basen raz w tygodniu. Co prawda mam skłonność do infekcji i zapalenia pęcherza, ale po basenie jeszcze mi się nie zdarzyło nic złapaćAniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.2014 3700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.2016 3650 g, 55 cm -
nick nieaktualnykarolajna91 wrote:Dzwoniłam właśnie do gina, dzisiaj już mnie nie przyjmie, ale jutro ok 8 rano mam zadzwonić i będzie mi kazał przyjechać. Powiedział że jak plamię to nie ma co tego bagatelizować...
Kurcze tylko zastanawiam się co powiem rodzicom, że gdzie jade wcześnie rano w święto?