X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Powiedzcie mi,co robicie jak jesteście same w domu? Ja do końca ciazy siedzę w domu... nie mam pomysłu na zajęcie :)
    Ja prasuje i krochmale pościel :D sprzątam i gotuje :) i z psem się bawię

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 10:26

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj gadałam z oddziałową z dziecięcego ode mnie ze szpitala i mówie jej że czuje się już jak świnia, wielka i tusta, chociaż wiem, że ciąży jako takiej jeszcze nei widać ;) i mnie spuentowałą - wy to byście chciały być o takie (i tu pokazała palec wskazujący) i przed ciążą i w ciąży i po ciąży i byle kg + i już jest ryk...
    Nosz kurde nie prawda... Ja bym już chciała żeby było widać moją ciążę i marze o tym żeby już brzuszek był ślicznie okrągły, ale moje poczucie jest tak okropne i nieadekwatne do wyglądu ale nie mam na to wpływu. Po prostu czuję się już wielka-wielka a nie ciążowo duża. Ciążowo okrągła to ja bym już chciała być
    Może przez te hormony mi tak ODWALA

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 10:26

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja myślałam o czymś plastycznym,szyciu może jakims... pierdolca dostane leżąc sama od rana do nocy

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Powiedzcie mi,co robicie jak jesteście same w domu? Ja do końca ciazy siedzę w domu... nie mam pomysłu na zajęcie :)

Mnie hóy strzelał i wróciłam do pracy ;P

• Fasia Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Nie bo te co słyszałam z Olimp to maja właściwości odchudzające :) ale są rożne wiec nie wiem .

Kwas omega to kwas omega co za różnica z jakiej firmy ? Właściwości odchudzające ? To chyba nie o kwasy omega 3 chodziło :)

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Ja myślałam o czymś plastycznym,szyciu może jakims... pierdolca dostane leżąc sama od rana do nocy

Rób na drutach! Zrób maluszkowi kocy, szaliczek, czapeczkę może już ubranko do chrztu :P

Robotka1 lubi tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwestia na drutach możesz też :)

• Fasia Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliśka a kiedy masz wizytę ? Bo ja dopiero 20 października i wtedy też będę pytać. Mam nadzieje, że to nic złego i jakoś wytrzymam. Bo to naprawdę jest nie do wytrzymania .. drapię się jak najęta :/

HWESTA ja większość dnia spędzam w łóżku przed tv lub z laptopem na kolanach. Wiem, ze to niezbyt zdrowo ale chodzić niewiele mogę, bo nawet jak na zakupy pójdę to już na powrocie boli mnie brzuch. Trzeba się oszczędzać.. Mam w planach zacząć czytać książki ale jakoś nie wychodzi :P

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Mnie hóy strzelał i wróciłam do pracy ;P

Gdybym mogła to bym wróciła :)

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Eweliśka Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasiu teoretycznie mam wizytę 17 października, ale dzwoniłam do lux medu wczoraj i poprosiłam żeby mnie przenieśli wcześniej, jak będzie jakieś miejsce u mojego lekarza mają dzwonić, więc wierzę że się uda wcześniej.

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może faktycznie te druty to dobry pomysl :) mnie tez uj strzela, nie mogę wrócić do pracy. Upieklabym ciasto, ale nie mam jajek ;) a do sklepu dziś nie pójdę przez ten brzuch

• Fasia Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliśka wrote:
    Fasiu teoretycznie mam wizytę 17 października, ale dzwoniłam do lux medu wczoraj i poprosiłam żeby mnie przenieśli wcześniej, jak będzie jakieś miejsce u mojego lekarza mają dzwonić, więc wierzę że się uda wcześniej.

To i tak kilka dni przede mną :) jakby co to czekam na wieści co Ci lekarz powiedział. U mnie nie ma szans na wcześniejszą wizytę ..

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia ja też przed tv spedzam,z telefonem w ręku...

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Gdybym mogła to bym wróciła :)

Mnie powstrzymywało tylko złe samopoczucie i wieczne nudności i rzygania. Teraz jest okej. DObrze jest mieć się do kogo odezwać jak mąż wiecznie w robocie.. Chociaż mnie w pracy strasznie bolą plecy i dokuczają mi bóle w dole brzucha.. Mam nadzieję, że do grudnia wytrzymam

• Fasia Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Mnie powstrzymywało tylko złe samopoczucie i wieczne nudności i rzygania. Teraz jest okej. DObrze jest mieć się do kogo odezwać jak mąż wiecznie w robocie.. Chociaż mnie w pracy strasznie bolą plecy i dokuczają mi bóle w dole brzucha.. Mam nadzieję, że do grudnia wytrzymam

Ja mam ciążę zagrożoną więc niestety powrót do pracy nie wchodzi w grę pod żadnym pozorem .. Zostaje mi siedzenie w domku :(

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi w domu strasznie się nudzilo nie mogłam wytrzymać i wrocilam do pracy i nie żałuje szybciej czas leci trochę pieniążków dodatkowych z premii wpadnie a one teraz są potrzebne no i jest bodziec żeby się za siebie wsiąść :)

Krysti lubi tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 zgadzam się z Tobą ale jak nie można pracować to nic się na to nie poradzi. Dziecko ważniejsze od kasy :)

Krysti lubi tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie praca motywuje do zadbania i siebie... a tak jak dzis- leżę w pizamie,wlosy myte w niedziele, paznokcie nie zrobione... w sobotę slub,wiec jutro reanimowac musze wygląd. przychodzi babka zrobić mi pazurki i na próbne czesanie i malowanie,wiec fajny dzien... ktoś mnie odwiedzi :) marze o tym żeby na tyle być pewna,ze z ciaza jest ok,ze poszlabym na wieczorna randkę z od soboty juz mężem ;) jakas fajna kolacyjka na starowce...

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Ja mam ciążę zagrożoną więc niestety powrót do pracy nie wchodzi w grę pod żadnym pozorem .. Zostaje mi siedzenie w domku :(
    Fasia a ja mogę pič np magnez taki co rozpuszcza się w wodzie jak mówicie ze magnez dobry to ja tez zacznę :) fasia sory faktycznie te z olimpmtez są przeznaczone dla kobiet w ciązy ale ja to myślałam zawsze ze to dla kulturystów tylko i przekonania nie miałam do nich :) ale poczytałem i juz wiem ;)

• Fasia Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Fasia a ja mogę pič np magnez taki co rozpuszcza się w wodzie jak mówicie ze magnez dobry to ja tez zacznę :) fasia sory faktycznie te z olimpmtez są przeznaczone dla kobiet w ciązy ale ja to myślałam zawsze ze to dla kulturystów tylko i przekonania nie miałam do nich :) ale poczytałem i juz wiem ;)

Ja też mam taki do rozpuszczania i często korzystałam z niego jeszcze przed ciążą jak cierpiałam na bezsenność - lepiej mi sie spało jak się domagnezowałam :D ale teraz dobrze mi się łyka tabletki i też działają :)

Krysti lubi tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
‹‹ 367 368 369 370 371 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ