Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:Powiedzcie mi,co robicie jak jesteście same w domu? Ja do końca ciazy siedzę w domu... nie mam pomysłu na zajęcie
sprzątam i gotuje
i z psem się bawię
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 10:26
-
nick nieaktualnyJa dzisiaj gadałam z oddziałową z dziecięcego ode mnie ze szpitala i mówie jej że czuje się już jak świnia, wielka i tusta, chociaż wiem, że ciąży jako takiej jeszcze nei widać
i mnie spuentowałą - wy to byście chciały być o takie (i tu pokazała palec wskazujący) i przed ciążą i w ciąży i po ciąży i byle kg + i już jest ryk...
Nosz kurde nie prawda... Ja bym już chciała żeby było widać moją ciążę i marze o tym żeby już brzuszek był ślicznie okrągły, ale moje poczucie jest tak okropne i nieadekwatne do wyglądu ale nie mam na to wpływu. Po prostu czuję się już wielka-wielka a nie ciążowo duża. Ciążowo okrągła to ja bym już chciała być
Może przez te hormony mi tak ODWALAWiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 10:26
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Nie bo te co słyszałam z Olimp to maja właściwości odchudzające
ale są rożne wiec nie wiem .
Kwas omega to kwas omega co za różnica z jakiej firmy ? Właściwości odchudzające ? To chyba nie o kwasy omega 3 chodziło -
nick nieaktualny
-
Eweliśka a kiedy masz wizytę ? Bo ja dopiero 20 października i wtedy też będę pytać. Mam nadzieje, że to nic złego i jakoś wytrzymam. Bo to naprawdę jest nie do wytrzymania .. drapię się jak najęta
HWESTA ja większość dnia spędzam w łóżku przed tv lub z laptopem na kolanach. Wiem, ze to niezbyt zdrowo ale chodzić niewiele mogę, bo nawet jak na zakupy pójdę to już na powrocie boli mnie brzuch. Trzeba się oszczędzać.. Mam w planach zacząć czytać książki ale jakoś nie wychodzi -
nick nieaktualny
-
Eweliśka wrote:Fasiu teoretycznie mam wizytę 17 października, ale dzwoniłam do lux medu wczoraj i poprosiłam żeby mnie przenieśli wcześniej, jak będzie jakieś miejsce u mojego lekarza mają dzwonić, więc wierzę że się uda wcześniej.
To i tak kilka dni przede mnąjakby co to czekam na wieści co Ci lekarz powiedział. U mnie nie ma szans na wcześniejszą wizytę ..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Gdybym mogła to bym wróciła
Mnie powstrzymywało tylko złe samopoczucie i wieczne nudności i rzygania. Teraz jest okej. DObrze jest mieć się do kogo odezwać jak mąż wiecznie w robocie.. Chociaż mnie w pracy strasznie bolą plecy i dokuczają mi bóle w dole brzucha.. Mam nadzieję, że do grudnia wytrzymam -
Amy wrote:Mnie powstrzymywało tylko złe samopoczucie i wieczne nudności i rzygania. Teraz jest okej. DObrze jest mieć się do kogo odezwać jak mąż wiecznie w robocie.. Chociaż mnie w pracy strasznie bolą plecy i dokuczają mi bóle w dole brzucha.. Mam nadzieję, że do grudnia wytrzymam
Ja mam ciążę zagrożoną więc niestety powrót do pracy nie wchodzi w grę pod żadnym pozorem .. Zostaje mi siedzenie w domku -
Mi w domu strasznie się nudzilo nie mogłam wytrzymać i wrocilam do pracy i nie żałuje szybciej czas leci trochę pieniążków dodatkowych z premii wpadnie a one teraz są potrzebne no i jest bodziec żeby się za siebie wsiąść
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWłaśnie praca motywuje do zadbania i siebie... a tak jak dzis- leżę w pizamie,wlosy myte w niedziele, paznokcie nie zrobione... w sobotę slub,wiec jutro reanimowac musze wygląd. przychodzi babka zrobić mi pazurki i na próbne czesanie i malowanie,wiec fajny dzien... ktoś mnie odwiedzi
marze o tym żeby na tyle być pewna,ze z ciaza jest ok,ze poszlabym na wieczorna randkę z od soboty juz mężem
jakas fajna kolacyjka na starowce...
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Ja mam ciążę zagrożoną więc niestety powrót do pracy nie wchodzi w grę pod żadnym pozorem .. Zostaje mi siedzenie w domku
fasia sory faktycznie te z olimpmtez są przeznaczone dla kobiet w ciązy ale ja to myślałam zawsze ze to dla kulturystów tylko i przekonania nie miałam do nich
ale poczytałem i juz wiem
-
Krysti wrote:Fasia a ja mogę pič np magnez taki co rozpuszcza się w wodzie jak mówicie ze magnez dobry to ja tez zacznę
fasia sory faktycznie te z olimpmtez są przeznaczone dla kobiet w ciązy ale ja to myślałam zawsze ze to dla kulturystów tylko i przekonania nie miałam do nich
ale poczytałem i juz wiem
Ja też mam taki do rozpuszczania i często korzystałam z niego jeszcze przed ciążą jak cierpiałam na bezsenność - lepiej mi sie spało jak się domagnezowałamale teraz dobrze mi się łyka tabletki i też działają
Krysti lubi tę wiadomość