Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
MartaAlvi wrote:U mnie jest tak samo i wyniki tylko u lekarza do odbioru...
Jak robie prywatnie to moge je w internecie odebrać, ale jak mam skierowanie to tylko i wyłącznie w gabinecie u doktorka... uhh. Strasznie wkurzające to jest.
Ja mam zawsze publikację w internecie tylko różnica jest taka, że jak prywatnie to dobieram w zabiegowym, a jak zleca lekarz to tylko i niego. Głupie zasady .. -
nick nieaktualnymniam u mnie dziś na obiadokolację była tortilla - taki typowy hiszpański placek z ziemniaków, jajek, papryki, cebuli
uwielbiam!
dzisiaj za to ja jakoś Groszka nie czuję i mam schizy czy wszystko oki...jeeeny w tej ciąży to ciągle w jakieś fobie popadam... -
Fasia wrote:Wyniki z mojego laboratorium są dostępne po zalogowaniu na stronie internetowej do której mam wgląd. Mogę je wydrukować tylko to tak głupio wygląda jak są drukowane a nie oryginalne od lekarza
ale oczywiście, że mogę tak zrobić, a HIV dostarczę na kolejną wizytę. Mam nadzieje, że lekarka nie będzie mieć nic przeciwko i się nie zezłości.
Zła tylko jestem, że skoro je mieli i ja je widziałam, bo drukowali je przy mnie to dlaczego nie chcieli mi ich dać
Nie chcieli Ci ich dać bo najpierw musi je podpisać lekarz. Bez jego podpisu nie mogą Ci ich wydać. Dali dupy z terminem, bo żeby tydzień lekarz nie był w stanie podpisać... U mnie na stronie labo też jest opcja wydruku i jak potem przytniesz to wygląda jak taki oryginał z przychodni.Nikoś -
MACOLA pewnie masz rację .. ciule z nich i tyle, ale na szczęście sobie wydrukuję i jakoś to przejdzie
KASIA ale smaka narobiłaś!Nie schizuj, na pewno z Groszkiem wszystko dobrze
-
nick nieaktualny88macola wrote:Nie chcieli Ci ich dać bo najpierw musi je podpisać lekarz. Bez jego podpisu nie mogą Ci ich wydać. Dali dupy z terminem, bo żeby tydzień lekarz nie był w stanie podpisać... U mnie na stronie labo też jest opcja wydruku i jak potem przytniesz to wygląda jak taki oryginał z przychodni.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Taaaaak, ssie kciuka
normalnie jestem taka szczęśliwa jak patrzę na tą fotkę! TO pierwsze takie wyraźne zdjęcie, ryczeć mi się chce z radości
KasiaKwiatek, martafr lubią tę wiadomość
-
Ida wrote:Mówisz o Loma laboratorium? Ja też tam robię badania i jeszcze ANI RAZU nie dostarczyłam lekarzowi oryginałów, zawsze drukuję te z systemu. Nie widzę różnicy, gin też, bo nikt mi nigdy nie zwrócił uwagi.
Mało tego, kiedyś też mi nie zdążyli z jednym wynikiem i nikt nie robił problemu, dostarczyłam na kolejną wizytęSpokojnie, to tylko badania
Dokładnie chodzi o LOMA. Tam robię badania zlecone przez lekarza, sama jak idę prywatnie to robię w DIAGNOSTYKA na Reymonta.
Problem polega na tym, że wyniku HIV nie ma na stronie .. Ale jak odbiorę w pt to po prostu przywiozę do swojej lekarki na kolejną wizytę zapewne za miesiąc. Jakby wynik wyszedł nie taki jak należy to będę do niej dzwonić .. -
Fasia wrote:Dokładnie chodzi o LOMA. Tam robię badania zlecone przez lekarza, sama jak idę prywatnie to robię w DIAGNOSTYKA na Reymonta.
Problem polega na tym, że wyniku HIV nie ma na stronie .. Ale jak odbiorę w pt to po prostu przywiozę do swojej lekarki na kolejną wizytę zapewne za miesiąc. Jakby wynik wyszedł nie taki jak należy to będę do niej dzwonić ..
Napewno poinformowaliby ciebie wcześniej jakby było coś nie tak.
-
Fasia wrote:Dokładnie chodzi o LOMA. Tam robię badania zlecone przez lekarza, sama jak idę prywatnie to robię w DIAGNOSTYKA na Reymonta.
Problem polega na tym, że wyniku HIV nie ma na stronie .. Ale jak odbiorę w pt to po prostu przywiozę do swojej lekarki na kolejną wizytę zapewne za miesiąc. Jakby wynik wyszedł nie taki jak należy to będę do niej dzwonić ..
Powiem Ci, że ja HIV dostałam na konto, choć pielęgniarka mówiła, że nie jest to możliwe -
nick nieaktualny
-
LWICA pewnie masz rację
no ale zawsze jakaś niepewność we mnie jest do czasu aż nie dostanę wyników
IDA mi w ogóle powiedzieli, że żadnych wyników nie będzie, a mam wszystkie no poza HIVem. Trudno, przeżyjeGdyby nie to pozytywne usg to bym tam borutę zrobiła, bo jestem mega wybuchowa i zawsze się wykłócam o swoje
-
nick nieaktualnyMój Bąbelek też ostatnio rączke trzymał przy główce
najukochanszy nasz skarbek uszy oczy widac nosek usta
nóżki ,rączki brZuszek tak wyraźnie oni tu sprzet mają konkretny w szpitalu toshiba
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/db17463569ef.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 20:24
Fasia, malinka1984, KasiaKwiatek, Amy, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasiaKwiatek wrote:a ja sobie właśnie licytuję na allegro spodnie jeansy ciążowe ASOS
ładne rureczki, kończy się za godzinę, mam nadzieję, że wygram
jak któraś licytuje to nie podbijać mi