Lipcowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa byłam dziś, mam 6 tyg+1 i było serduszko i zarodek 4mm. Ale byłam tez w trybie pilnym w 5t4 i był pecherzyk płodowy z pęcherzykiem zoltkowy. Czyli widać, że wszystko zmienia się szybko - poczekaj spokojnie (wiem,łatwo mowic), ale nic więcej nie możesz zrobić. .
-
Gagaga wrote:Ja byłam dziś, mam 6 tyg+1 i było serduszko i zarodek 4mm. Ale byłam tez w trybie pilnym w 5t4 i był pecherzyk płodowy z pęcherzykiem zoltkowy. Czyli widać, że wszystko zmienia się szybko - poczekaj spokojnie (wiem,łatwo mowic), ale nic więcej nie możesz zrobić. .
Bardzo Ci dziękuję -
Hej dziewczyny Bylam dzis u lekarza serduszko widoczne , fasolka rozwija sie prawidlowo jak na swoj wiek piekny zaokraglony ksztalt jak to lekarz powiedzial mam umowic sie na to usg prenatalne czy tam przezierności karku miedzy 21 a 29 grudnia ale to do innego specjalisty, który ma specjalny certyfikat do wykonywania takiego badania i poczatkiem stycznia do lekarza z tym wynikiem
majeczka87 lubi tę wiadomość
-
WrocławskaCiężaróweczka wrote:Ach troszkę mnie kobietki po cieszyłyście.
Pewnie do następnej wizyty będę siedzieć jak na igłach.
Każda tutaj z nas siedzi na igłach do następnej wizyty . Potem jest chwilę spokoju i znowu zaczyna się nerwówka. Ja miałam wizytę 24 listopada, wszystko jest dobrze, następna wizytę mam dopiero 22 grudnia i to jest za długo . Koleżanka mi mówiła ze przed każdą wizytą sie lekko denerwowała czy wszystko jest dobrze aż do momentu jak poczuła ruchy dziecka. Coś czuję że u mnie będzie tak samoMonia85, madziarella88 lubią tę wiadomość
-
alexxx wrote:czesc lipcowe mamusie ! mogę do was dołączyć? termin mam na 12 lipca wczoraj widzialam mojego dzidzusia, ma juz 2 cm i slyszalam serduszko góry można przenosić
duży dzidzior mnie ciekawi ile mój już ma ale wizyta się przekłada z tygodnia na tydzień, bo mój gin chory ;/Bobitta
-
widze ze kazda z nas zyje od wizyty do wizyty ja tez oczekuje swojej ale na szczescie juz jutro....
Jeśli chodzi o moje samopoczucie to u mnie sezon na wymioty został otwarty, cycki mniej mnie bolą, ale sutki nadal bardzo wrazliwe,
noi delikatny ból podbrzusza sie pojawia czasami.
Jutro zaczynamy 9ty tydzień )majeczka87 lubi tę wiadomość
-
alexxx wrote:czesc lipcowe mamusie ! mogę do was dołączyć? termin mam na 12 lipca wczoraj widzialam mojego dzidzusia, ma juz 2 cm i slyszalam serduszko góry można przenosić
mamy termin na ten sam dzien z jakiego wojewodztwa jestes?
Adaś skarbuś 56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Izka_K wrote:Każda tutaj z nas siedzi na igłach do następnej wizyty . Potem jest chwilę spokoju i znowu zaczyna się nerwówka. Ja miałam wizytę 24 listopada, wszystko jest dobrze, następna wizytę mam dopiero 22 grudnia i to jest za długo . Koleżanka mi mówiła ze przed każdą wizytą sie lekko denerwowała czy wszystko jest dobrze aż do momentu jak poczuła ruchy dziecka. Coś czuję że u mnie będzie tak samo
ja tez 22 grudnia mam wizytke a ostatnie usg mialam 20 tego listopada ale spokojnie bez sppiny czekam
Izka_K lubi tę wiadomość
Adaś skarbuś 56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Dziewczyny a jak to jest z tymi usg prenatalnymi? One różnia się od tych normalnych? Wykonuje je ten sam lekarz czy z jakimis specjalnymi uprawnieniami? Na nfz każdemu się nalezy czy tylko w jakis przypadkach?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2015, 14:17
06.2015 - poronienie
-
WrocławskaCiężaróweczka wrote:Hej kobietki. Byłam w czoraj na pierwszej wizycie u ginekologa. Z USG wyszlo, że pęcherzyk ciążowy o średnicy 1cm. Lekarz powiedział, że jest za mały by stwierdzic czy rozwija się prawidłowo czy obumarla. Ach nic z tego nie rozumiem.
Wykonalam dziś bete i wynosi 6891.00W oczekiwaniu -
nick nieaktualnyada89 wrote:Dziewczyny a jak to jest z tymi usg prenatalnymi? One różnia się od tych normalnych? Wykonuje je ten sam lekarz czy z jakimis specjalnymi uprawnieniami? Na nfz każdemu się nalezy czy tylko w jakis przypadkach?
-
nick nieaktualny