Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też już się obudziłam i leżę w łóżku.
Niedługo wizyta, stresik jest, ale wierzę że będzie dobrze ☺Nasz cud ANTOŚ 24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
Nicka789 wrote:Dooti ja tez mam wizyte
Jestem podekscytowana i ciekawa
Nicka a o której masz? Ja teraz rano na 8.30 ☺Nasz cud ANTOŚ 24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
Czesc dziewczyny!
Trzymam kciuki za wizyty
Ja dzis cos zle spalam.. Jakos mnie podbrzusze pobolewa.. ide zawiesc syna do przedszkola i bede lezec.
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Cześć dziewczynki 3mam kciuki za wizyty Ja właśnie czekam do labo żeby powtórzyć betę No i nie powiem trochę stresie jest no i dzwoniłam wczoraj do gina i pierwsza wizyta 5 grudnia
-
Wogole moj zaczyna gorzej swirowac niz ja na poczatku naczytal sie o niskim progesteronie i traktuje mnie jak jajko... A nawet i gorzej... Fakt ze na razie nie mieszkamy razem i w sumie to dobrze bo wtedy nic bym nie mogla zrobic... Mam nadzieje ze szybko mu przejdzie
Agafia83 lubi tę wiadomość
-
lilirose wrote:Hej dziewczyny, nieśmiało witam się na lipcowym wątku 5 dni temu pokazały się 2 kreseczki, to nasz 3cs. Mamy już niespełna 2 letnie dziecko i od paru miesięcy marzyliśmy o rodzeństwie dla niego.
Jak u Was jest z powiadamianiem otoczenia o ciąży? Kiedy i komu mówiłyście? Ja chciałabym powiedzieć rodzicom i rodzeństwu, ale boję się, że może okazać się, że z dziudziusiem nie jest ok i trzeba będzie wszystko odkręcać... A wizytę mam dopiero na połowę grudnia. Jak to u Was jest?
Witaj lilirose Znamy się z wątku starania o rodzeństwo
My narazie nie mowiliśmy nikomu. Wizytę mam 1.12 i wtedy powinno być serduszko, może wtedy powiem tacie i siostrze. Teściowej nie będe się spieszyć mówić, bo wątpie żeby była zadowolona Ona miała 5-letnią różnicę między dziećmi wg niej idealną. Więc moje 16 miesięcy róznicy moze ją przyprawic o mały zawałNatalia 27.03.2016
-
Fatim,
W Pitbullu Ostaszewska świetnie grała
Po poronieniu boję się chwalić ciążą najbliższej rodzinie. Jeśli uda mi się to ukryć, to powiem im, nie wcześniej niż w święta, a może dopiero w styczniu...
Trzymam kciuki za wasze wizyty!11.12.2017 syn Adaś -
nick nieaktualny[QUOTE=[m]alina]Fatim,
W Pitbullu Ostaszewska świetnie grała
Po poronieniu boję się chwalić ciążą najbliższej rodzinie. Jeśli uda mi się to ukryć, to powiem im, nie wcześniej niż w święta, a może dopiero w styczniu...
Trzymam kciuki za wasze wizyty! [/QUOTE]
Mam to samo!
Z jednej strony bardzo chciałaby już powiedzieć, ale z drugiej boję się, że coś pójdzie nie tak... A fajnie się mówi, że jest się w ciąży, trudniej że już nie jest...
No ale nastawiam się pozytywnie - tym razem się uda!
Tobie też!!
Dobrego dnia wszystkim!! -
DTEM wrote:zleci szybko- kiedy masz?, ja mam kolejną 7.12
Mam 9.12 , a czas tak wolno płynie. Z jednej strony to dobrze z drugiej nie mogę się doczekać....30.11.2016 Nienarodzone dzieci nie odchodzą...one tylko zmieniają datę swojego przyjścia
na świat -
Anga1989 wrote:Wogole moj zaczyna gorzej swirowac niz ja na poczatku naczytal sie o niskim progesteronie i traktuje mnie jak jajko... A nawet i gorzej... Fakt ze na razie nie mieszkamy razem i w sumie to dobrze bo wtedy nic bym nie mogla zrobic... Mam nadzieje ze szybko mu przejdzie
Anga1989 lubi tę wiadomość
30.11.2016 Nienarodzone dzieci nie odchodzą...one tylko zmieniają datę swojego przyjścia
na świat