MARCOWE MAMUSIE 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWisnia wiedziałam ze wszystko bedzie ok:) co usg to inna waga -najlepiej brać pod uwagę pomiary z tej samej aparatury.
Klara ja nawet dziś torbe do szpitala spakowałam:) bo nie lubie na ostatnia chwilę wszystkiego zostawiać.
Mój maluch jest dziś bardzo spokojny, chyba udzieliło mu sie lenistwo od mamusi:) -
Effcia28 wrote:czy boli Was podbrzusze tak jakby na @? ja jak leżę jest dobrze a jak wstaje i chodzę to mnie boli
czy Wy też tak macie? -
Dziewczyny mam pytanie z innej beczki...chodzi o chrzestnego a mianowicie o forme. Myślałam żeby tak 2-3 tyg przed porodem podjechać do kuzyna męża poprosić we dwójke o to. Myślicie że to dobry pomysł? Wypada przed porodem? Czy lepiej poczekać do narodzin ?
-
nick nieaktualny
-
ja mam takie ciągnięcia po wypróżnieniu, dziwne uczucie
dzis duzo wodnistego sluzu miałam az sie troszke przestraszyłam
ale teraz cisza
pomału uzupełniam torbę do szpitala , cosik czuje ze ta torba będzie nie wystarczająca buhahah chyba wezmę drugą ale na kółkach ;P -
nick nieaktualnyA co juicca spakowałaś?
Ja 2 reczniki ,2 koszule (tak w razie czego bo podobno dają u mnie w szpitalu),szlafrok, kubek i sztućce,podkłady poporodowe, majtki zwykłe i poporodowe,wkładki laktacyjne, wodę, kosmetyki...coś jeszcze?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2014, 21:00
-
nick nieaktualny