MARCOWE MAMUSIE 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny ja znam przypadek, że dziewczyna urodziła w 7 miesiącu ciąży i dziecko ważyło ledwo kilogram i przeżyło. dziś ma ta dziewczynka 11 lat i pannica jak ta lala, nawet za duzo teraz waży
Endokobietka, pillow, kaaasiaczek_ lubią tę wiadomość
-
Viril weź tabletkę. czasami lepiej wziąć tabletkę niż się męczyć jakiś czas z ogromnym bólem głowy.
Dziewczyny pochwalcie się swoimi brzuszkami. ja wklejam swoje z dzisiaj czyli 19t4d. W porównaniu z zeszłymi zdjęciami (14t3d) widać różnicę
Viril, kaaasiaczek_, pillow, Kocur, paula22 lubią tę wiadomość
-
ale mnie w domu wkurzyli, zwłaszcza moja mama i babcia z którymi niestety razem mieszkam pod jednym dachem. Pojechałam dziś do przyjaciółki w odwiedziny i wróciłam po 20 dla mnie to normalna godzina, a mnie wyzwali od idiotek, od osoby nieodpowiedzialnej że zachowuje się jak 10-latka, że o takiej godzinie wracam. A mówię przecież normalna godzina a mąż wyraził zgodę więc co im do tego...i powiedział przecież cały czas mi mówicie że ciąża to nie choroba...czasami żałuje że z nimi mieszkam...tylko psują mi nerwy...
-
pillow wrote:Aniu może z nimi porozmawiaj, tak by sobie uświadomiły, że jesteś przecież dorosłą, odpowiedzialną kobietą i nie powinny Ciebie tak traktować. Może mąż niech też wyrazi swoje zdanie na ten temat i niech za Tobą obstanie. Nie daj się. Mama i babcia mogą czasami doradzić, ale nie powinny decydować o tym, co jest dobre dla Ciebie i Twojego Maluszka. Staraj się nie denerwować, choć domyślam się, że trudno było Ci zachować spokój :*
to wina mamy faceta to on jej podpowiada, że tą niebezpieczne czasy i wieczorem ciężarna sama nie powinna wychodzić, bo odpowiada za dwa życia. Na przystanek do domu odprowadziła mnie przyjaciółka a z przystanku do domu mam 100m. Więc dla mnie to przesada zwłaszcza że nie mieszkam w centrum miasta tylko na obrzeżach gdzie jest spokojnie... -
Aniu nie przejmuj się !!! Jeżeli objawy ciąży nie dokuczają, to trzeba oczywiście korzystać z życia towarzyskiego na maksa (oczywiście z pewnymi wyrzeczeniami, ale o tym nie trzeba nikomu przypominać Swoją drogą to ciekawa jestem co by powiedzieli na mój dzisiejszy "wyczyn" Ja moje drogie załapałam się dziś spontanicznie na wypad do 5 Pułku Inżynieryjnego w Podjuchach Zwiedzałam koszary- wozy bojowe i grupy operacyjne- byłooooo suuuper Na koniec oczywiście wojskowa grochówka i kotlet schabowy z dowódcami :> Oczywiście, że musiałam wyglądać dość dziwnie ze swoim bebzonkiem wśród żołnierzy ale wszystko było na pewno w granicach rozsądku- ciepło sie ubrałam, nie zmokłam i spędziłam genialnie czas Mama chce być żołnierzem, to niech maleństwo też się przyzwyczaja od początku heheh
Wiśnia niezły brzusio rzeczywiście sporo urósł od ostatniego razu
Pillow widać, że Twój brzusio też sie pomaleńku rozkręca , na razie jeszcze tak niewinnie odstaje, ale pewnie w najbliższym czasie wyskoczy na całego i potwierdzam wygląda jakby był nieźle wyrzeźbiony
Dziewczyny ja również jutro coś postaram się wrzucić :)Tylko czekać aż będziemy się chwalić za te 4-5 miesięcy dzidziusiamiEndokobietka, Viril, pillow, wisnia11 lubią tę wiadomość