MARCOWE MAMUSIE 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Oleńka wrote:A jesli chodzo o ta glukoze ja mam 75 g w proszku. Tez taka macie? w ilu to sie rozpuszcza?
Ola, w sumie L4 mam do 14 listopada i przez to tak szybko.
a co do glukozy to ja też mam tą większą dawkę.
kiedy się wybierasz na to badanie? -
4 noc z rzędu nie mogę spać przez te cholerne wymioty i mdłości. Jestem już totalnie wypompowana... na dodatek jak tylko obudzę się o tej 5 na siku, to dzidziol już zaczyna tak tańcować, że nawet jak zapcham się kawałkiem bułki, żeby nie zwracać, to jego harce skutecznie uniemożliwiają mi zaśnięcie. Chodzę jak żywy trup normalnie, mam tylko nadzieję, że uda mi się zasnąć później
Wiśnia ja mam abonament i to BellyFriend wygląda mi na rozbudowany kalendarz ciąży- fajna sprawa, prowadzę od początku i sobie w miarę regularnie wpisuję różne zmiany i informacje związane z ciążą.
Mam dziś to USG na 11.20, a Ty wiśnia na którą? No ciekawe jak tam mój łobuz się ma... sądząc po jego fikołkach na pewno lepiej niż mama ;pMarysia0312 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny zobaczcie jaki piekny zestaw udało mi sie wylicytowac dla mojego synka:) http://allegro.pl/mega-paka-dla-chlopca-0-9-m-wyprawka-nowe-41szt-i3645230609.html
Nowe i całośc z przesyłka za 150zł:)Juz widze jak słodko w tych ciuszkach bedzie wygladałsylvia, szczessciara, Kocur, ;oniqa lubią tę wiadomość
-
Marysia0312 wrote:Dziewczyny zobaczcie jaki piekny zestaw udało mi sie wylicytowac dla mojego synka:) http://allegro.pl/mega-paka-dla-chlopca-0-9-m-wyprawka-nowe-41szt-i3645230609.html
Nowe i całośc z przesyłka za 150zł:)Juz widze jak słodko w tych ciuszkach bedzie wygladał
mam te same spodnie (nr 18) dla synka
bardzo fajny, kolorowy zestaw.
zdecydowanie angielskie ciuszki są lepsze niż nasze, pod względem gatunku, kolorystyki i przede wszystkim cenowo są tańsze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2013, 11:20
-
Ja już po
Wszystkie wymiary w normie w większości odpowiadające 23 tydzień 1 dzien +/- 2 tygodnie. Waga 539 gram no i dołączam jak na razie do wielkiego już grona mam facecików Moje przeczucia się sprawdziły i będzie Rysio. Mały Rysio na badaniu był wyjątkowo spokojny Chociąż kiedy doktor chciał pokazać mamie siusiaka, zaczął wierzgać nóżkami
Mój mąż oczywiście zachwycony, chciałam mu zrobić niespodziankę ale wydzwaniał co chwilę, twierdząc, że jak się zaraz nie dowie to umrze Teraz za to wypisuje mi smsy, że jego syncio będzie rugbystą jak tata i jak tata będzie grał w kapeli i jak tata wszystko po prostu -_-
Oby się potwierdziło na kolejnym USG, które pewnie dopiero w okolicach 28 tygodniakaaasiaczek_, pillow, Marysia0312, wisnia11 lubią tę wiadomość
-
Marysiu świetne te ciuszki- niemal cała wyprawka w jednym komplecie za dobre pieniądze życzę wygranej w licytacji
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny My powizycie wszytsko w porządku z maluszkiem rusza sie jak szalony miałam dzis sprawdzanie tym detektorem tętna dziecka ładnie było serduszko słychać
szyjka długa twarda i zamknieta ma 4 cm 7mm
ta kulka co pisałam to moja macica , we wzlędu na wadę dwurożności macica rosnie nie równomiernie , prawdopodobnie mam wskazanie do cesarki
za 3 tygodnie mam miec połówkowe , bo teraz maluszek jeszcze za mały ( do tych badan miesci sie w dolnej granicy normy) wiec jeszcze troszke poczekamy
moje ciągnięcie w dole brzucha , te twardnienia są spowodowane ta wadą
następna wizyta 21.11 na godz 18
mam brac luteinę 100 kę rano 1 tabl i wieczorem 1 tabl
kaaasiaczek_, pillow, Marysia0312, ;oniqa lubią tę wiadomość