Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Kena, jak coś nie daj Boże wyjdzie, to przynajmniej będziesz wiedziała na czym stoisz. Lepiej wiedzieć niż nie wiedziec. Ja z niewiedzy pochowałam dwójkę dzieci, wiem że to jest inna sytuacja, ale jakbym kuźwa wiedziała jak sie przygotować do ciąży, jakby mi ktokolwiek wspomniał o badaniach o których nie miałam zielonego pojęcia to może nie skończyło by się tak dramatycznie. Zrób co masz zrobić i daj znać jak wyszło.
Przecież któraś z Was musi w końcu zazielenić, dlaczego miałabyś sie nie znaleźć w tym gronie:)Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
Mamy kupcow na mieszkanie, w tygodniu idziemy do notariusza:) dogadalismy sie z nimi ze zostajemy tu na mieszkaniu do konca czerwca, a w lipcu tesciowa idzie na wakacje (urlop) a od wrzesnia emerytura i przeprowadza sie na wies, tam gdzie tesciu jest caly czas a my wprowadzamy sie do jej mieszkania:)
Kena1983, Morisek28, Fufka30, arturowa, ważka lubią tę wiadomość
-
Madlenka, też miałam za wysoki poziom TSH, endo przepisała mi Letrox, który stosuję już prawie rok. Najpierw pół tabletki dziennie- poziom trochę spadł, ale i tak utrzymywał sie w granicy 3, ale po poronieniu zaleciła mi pełną dawkę, 1 tabl na dzień i mam ładny wynik 1,13 po 3 miesiącach wynik miałam już unormowany, także mam nadzieję, że i u Ciebie niedługo będzie poprawa
-
Zobaczcie sobie na mojego fb, uwielbiam to zdjęcie, jest takie prawdziwe
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014.