Zabija mnie ciekawość
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWłaśnie tak czytam o nim opinie i nie sa za dobre szczegolnie te odnośnie ciazy nie zwykłej wizyty gdyby nie fakt ze pokazal mi cos na monitorze uznalabym ze cos sobie wymyslil. Czy mozesz potwierdzic moja wiedze ze nawet gdyby ciaza obumarla oowinno cos wyjsc na becie. Od wczoraj placze jak wariatka,juz chyba sie poddam z tymi staraniami. Nie zabezpieczamy sie od przynajmniej dwoch lat i dziecka jak nie bylo tak nie ma
-
Paulina91 wrote:Właśnie tak czytam o nim opinie i nie sa za dobre szczegolnie te odnośnie ciazy nie zwykłej wizyty gdyby nie fakt ze pokazal mi cos na monitorze uznalabym ze cos sobie wymyslil. Czy mozesz potwierdzic moja wiedze ze nawet gdyby ciaza obumarla oowinno cos wyjsc na becie. Od wczoraj placze jak wariatka,juz chyba sie poddam z tymi staraniami. Nie zabezpieczamy sie od przynajmniej dwoch lat i dziecka jak nie bylo tak nie ma
-
agniecha2101 wrote:Powtórzyłam dziś znów teścik:-)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/dc03bc9405e0.jpg
Na szczęście dwie grubaśne krechy i to nie z porannego moczu
17dpo -
agniecha2101 wrote:Powtórzyłam dziś znów teścik:-)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/dc03bc9405e0.jpg
Na szczęście dwie grubaśne krechy i to nie z porannego moczu
17dpoagniecha2101 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
konfiturka24 wrote:Też juz bym bardzo chciała :*
Nie wiem już sama co myśleć, jutro pójdę na te badania, jak wyjda w porządku to będę spokojniejsza :*👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Mi od kilku miesięcy mocno zmieniły się krwawienia... kiedyś miałam mocno obfite i aż po 7 dni, a od niedawna tylko 4 dni krwawienia z czego jeden dzień tylko taki bardziej obfity, ale i tak nie tak jak kiedyś, drugi lekkie krwawienie i trzeci już raczej plamieniem bym nazwała... i bałam się trochę, że jest coś nie tak, że to może coś z hormonami nie w porządku albo endo mi nie przyrasta za bardzo... ale skoro się udało, to chyba jest jednak wszystko w porządku Mam taką nadzieję bynajmniej i u Ciebie pewnie to nic złego nie znaczy :-*👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
agniecha2101 wrote:Mi od kilku miesięcy mocno zmieniły się krwawienia... kiedyś miałam mocno obfite i aż po 7 dni, a od niedawna tylko 4 dni krwawienia z czego jeden dzień tylko taki bardziej obfity, ale i tak nie tak jak kiedyś, drugi lekkie krwawienie i trzeci już raczej plamieniem bym nazwała... i bałam się trochę, że jest coś nie tak, że to może coś z hormonami nie w porządku albo endo mi nie przyrasta za bardzo... ale skoro się udało, to chyba jest jednak wszystko w porządku Mam taką nadzieję bynajmniej i u Ciebie pewnie to nic złego nie znaczy :-*
-
konfiturka24 wrote:A nie zmieniło Ci się tak od czasu kiedy zaczeliscie intensywniej starać się o dziecko? Bo ja mam wrażenie, że to ma z tym jakis związek mam takie krwawienia właśnie od czasu kiedy zaczęliśmy starania :*👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Zastanawiam się właśnie jaki to może mieć związek... Gdybym np brała jakąś antykoncepcję i odstawiła, to rozumiem że mogła by być taka zmiana.. ale od samych tylko starań poprostu... nie mam pojęcia o co chodzi, ale jakiś to związek ma
U mnie jeszcze jedna rzecz się zmieniła. Kiedyś nie mogłam przewidzieć, że np jutro dostanę @, bo dopiero jak dostawałam, to zaczynał mnie brzuch boleć i to tak strasznie, że nawet po najsilniejszych przeciwbólowych nie przechodziło do końca i pierwszy dzień prawie cały spędzałam w łóżku. Z kolei ostatnie cykle wyglądały tak, że brzuch zaczynał pobolewać już na tydzień przed, w pierwszy dzień @ zaczynał dużo mocniej, ale rozkręcał się powoli i jak odrazu wziełam coś przeciwbòlowego, to funkcjonowałam normalnie. Nie wiem dlaczego takie zmiany Po porodzie pewnie będzie jeszcze inaczejWiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2018, 08:56
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
I kiedyś bolał mnie nie tylko brzuch, ale i plecy i uda i to przez prawie cały czas trwania @, tylko pod koniec z mniejszą intensywnością. A teraz męczyłam się tylko pierwszy dzień z samym bólem brzucha, a kolejne dni to jakbym już wcale @ nie miała.👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
agniecha2101 wrote:I kiedyś bolał mnie nie tylko brzuch, ale i plecy i uda i to przez prawie cały czas trwania @, tylko pod koniec z mniejszą intensywnością. A teraz męczyłam się tylko pierwszy dzień z samym bólem brzucha, a kolejne dni to jakbym już wcale @ nie miała.
Ja akurat innych zmian nie zauwazylam, ale też nie obserwowałam swoich cykli jakoś powaznie, bo nie czułam takiej potrzeby
Byłam dzisiaj ba badaniach, morfologia, mocz, TSH i prolaktyna
Niestety z obciążeniem się nie udało bo nie przeprowadzają u nas
Dzisiaj o 15 będę mieć już wyniki
Oczywiście pech chciał, ze w laboratorium spotkałam znajomego od "dobrych rad", ale mam uraz do niego teraz
I pierwsze pytanie jakie zadał to "czy jest czego gratulowac"